سلام
قصد تهیه 6 دی دارم ولی فعلا نمیتونم برای لنز با قیمت بالا هزینه کنم , چی لنز ارزان و در این حال شارپی میتونم بگیرم؟
ممنون
Printable View
سلام
قصد تهیه 6 دی دارم ولی فعلا نمیتونم برای لنز با قیمت بالا هزینه کنم , چی لنز ارزان و در این حال شارپی میتونم بگیرم؟
ممنون
لنز رو برای کدام ژ انر لازم دارید
منظور اینکه بیشتر در کدوم شاخه فعالیت خواهید کرد
اگر بیشتر منظره باشه با لنز واید نمیشه و یا بسیار سخته در ژ انرهای دیگر فعالیت کرد
اگر بهترین واید رو بخواهید بخرید 16-35 اف 4 ورژن 2
اما اختلاف قیمتش با 17-40 خیلی زیاده در حالی که همین 17-40 جزو بهترین لنزهاست
دست دومش را میتوانید تهیه کنید
با تشکر از اقای معانی
احسان من اگر بودم چون کارت برای دل خودته این دو لنز رو پیشنهاد میدادم.. توکینا که گفتم و سیگما 17-50 ..پیشنهاد میکنم این لینک رو که قبلا هم گذاشته بودم رو یکبار مشاهده کنی و بعد انتخاب کنی... موفق باشی
https://pixelpeeper.com/lenses/?lens=13315&p=1
شما لنز 24-105 را تهیه کنید. وقتی با بدنه بصورت لنز کیت خریداری کنید قیمت خیلی خوبی خواهد داشت.
واید 24 مم برای منظره بد نیست، مگر بخواهید از نمای ساختمان و مناظر شهری از فاصله خیلی نزدیک عکس بگیرید. تله 105 هم برای پرتره خیلی بد نیست که تحمل نشود.
حیاط وحش؟! برای این شاخه باید بفکر مسافرت و برنامه ریزی باشید تا لنز :-) امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید.
هر وقت هم نیازتان جدی شد، لنز 24-105 را میفروشید و لنزهای تخصصی میگیرید. لنز دست دوم هم فکر خوبی است.
دوستان جایگزین توکینا 11-16 چی میتونه باشه ؟
لنزی که با مانت ف.ف کنون هم سازگار باشه ( دور اندیشی برای خرید ف.ف )
سلام
ممنون ازپاسختون
با توجه به اینکه فعلا" قصد دارم 60D را حفظ کنم و در آینده فول فریم بگیرم به لنزی نیاز دارم که هم روی کراپدار جواب بده و هم روی فول فریم
بودجم تا 2/5 هستش
فعلا بین اینها در حال تحقیق هستم :
105-24 canon
Canon EF 17-40mm f/4L
Sigma 24-70mm f/2.8
Samyang 24mm f/1.4 ED AS
با این بودجه لنز های بهتری هم هستش؟
بوکه و شارپی تصاویر خیلی برام مهم است...ازونجایی که محل زندگیم شماله، سوژه هام بیشتر منظره و حیات وحش هست...
در حال حاظر یک لنز 135-18 STM دارم و بدنبال لنزی هستم که بهتر ازین باشه و به عنوان لنز اصلی ازش استفاده کنم با این قابلیت که بشود روی فول فریم هم از آن استفاده کرد.
برای منظره روی دوربینتون تقریبا هیچ کدوم از این لنزها واید مناسبی بهتون نمیده. ولی باز هم ۱۷-۴۰ بهتر هست.
برای حیات وحش هم هیچ کدوم تله خوبی به شما نمیده،
سیگما ۲۴-۷۰ رو هم حدف کنید، خیلی لنز با کیفیتی نیست در رنج خودش، به تامرون فکر کنید اگر در این رنج می خواید، هرچند که هیچ کدوم از این لنزها برای کاربردهایی که می خواید خوب نیستند.
جناب احسان مطلبی عرض کنم البته خواهشا ناراحت نشوید و به دید دلسوزی بنگرید
کسی که دنبال فول فریمه حداقل 2 سال عکاسی کرده و اصطلاحا شات های زایدش را زده و کاملا میداند که دوربین را کجا باید روشن کند
و چه کادری باید ببندد. اصطلاحا شناخت نیازها تو عکاسی حداقل به 2 سال زمان نیاز دارد.
چه بسا بعد از دو سال متوجه شوید که همین 60 دی هم برایتان کافیست
الان دو لنزی که شما دارید همپوشانی زیادی با هم دارن ( از 55 تا 135 با هم همپوشانی دارند.
اون زمان که 60 دی را میخریدید همون 18-55 را اگر میخریدید الان تو هزینه صرفه جویی کرده بودین
چون 18-55 با 55-250 دیگر همپوشانی ندارن
الان هم که میخواهید عکاسی منظره بکنید دنبال یک لنز همه کاره اید که چنین لنزی وجود خارجی ندارد
با تشکر
دوست گرامی
بنظر من از فکر خرید 105-24 کاملا بیایید بیرون , قبلا هم خدمتتون عرض کردم 135-18 STM کیفیت پایینتری رو کراپدار نداره و مورد همپوشانی رو هم قبلا خدمتتون عارض شدم!
برای حیات وحش به فوکال بالای 300 باید فکر کنی و برای وایدم به گزینه زیر:
10-18 کنون با قیمت مناسب و برای شما کار راه انداز!
ولی اگر دنبال وایدی هستی که به ف ف هم بخوره میتونی توکینا 11-16 F/ 2.8 بگیری که در فوکال 15 و 16 اون میتونی بعدا با ف ف عکاسی کنی(اگر اشتباه میکنم اساتید تصحیح بفرمایند)
موفق باشید
همون طور که دوستمون گفتن برای حیات وحش فوکال های بالاتر از ۳۰۰ خوبه. گزینه هاتون هم:
۱۰۰-۴۰۰ کانن
۴۰۰ اف ۵.۶ فیکس کانن (اگر میخواید حرفه ای دنبال کنید.)
۱۵۰-۶۰۰ تامرون که واقعا لنز خوبی از کار دراومده.
بله می تونن روی ۱۵ و ۱۶ استفاده کنن ولی وینت میده بهشون مقداری و در مجموع کار جالبی نیست، می تونن این لنز رو تهیه کنن و بعد بفروشن هرموقع تصمیم به ارتقا گرفتند.
احسان جان این صفحه رو ببین
https://pixelpeeper.com/lenses/?lens...max=none&res=3
تمام این عکس ها با لنز 18-135 تازه با ورژن قبلیش گرفته شدن که اونی که شما داری اپتیک بهتری از این داره
باور کن عکاسی به تجهیزات نیست
مسیر خیلی طولانیه
خیلی ها اون وسطا بیخیال شدن
بذار یکم بگذره ببین مردش هستی
خیلی راحت بگم بهت
بیش از 5 ساله دارم دور خودم میچرخم
هنوز هم با این همه مقاله و مطلب خوندن و عکاسی کردن احساس میکنم چیزی نمیدونم
عکس که 5 سال پیش با 550 دی و لنز 18-55 یا 50 اف 1.8 گرفتم الان بازشون میکنم می بینم بعضی هاش اونقدر پتانسیل بالایی داشته
در حالیکه اون زمان من براحتی از مقابلش رد شده بودم و حتی میخواستم اونارو پاک کنم
یک سر به فیس بوک بزن پر است از خرید و فروش اقلام دست دوم
چرا ؟ به نظرت اشتباه نیست
جرا باید بریم اینقدر دوربین بخریم چند شات نزده فکر می کنیم اینایی که تو سایت ها آپلود میشه اینارو دوربین گرفته و
حتما دوربین ما نتونسته سریع میریم بفروشیم با اون همه ضرر که آخرش چی بشه
من الان بهت بگم اگر واقعا میخای تو عکاسی پیشرفت کنی همگام با عکاسی باید مقالات و کتاب های خوب رو مطالعه کنی
عکس خوب ببینی هر روز به طوریکه چشمت به کادرها عادت کنه
نور و رنگ را باید شناخت کافی ازش پیدا کنی
و مهم تر اینکه پروسس علمی رو یاد بگیری
[QUOTE=davoud maani;396785]احسان جان این صفحه رو ببین
تمام این عکس ها با لنز 18-135 تازه با ورژن قبلیش گرفته شدن که اونی که شما داری اپتیک بهتری از این داره
باور کن عکاسی به تجهیزات نیست
مسیر خیلی طولانیه
خیلی ها اون وسطا بیخیال شدن
بذار یکم بگذره ببین مردش هستی
خیلی راحت بگم بهت
بیش از 5 ساله دارم دور خودم میچرخم
هنوز هم با این همه مقاله و مطلب خوندن و عکاسی کردن احساس میکنم چیزی نمیدونم
عکس که 5 سال پیش با 550 دی و لنز 18-55 یا 50 اف 1.8 گرفتم الان بازشون میکنم می بینم بعضی هاش اونقدر پتانسیل بالایی داشته
در حالیکه اون زمان من براحتی از مقابلش رد شده بودم و حتی میخواستم اونارو پاک کنم
یک سر به فیس بوک بزن پر است از خرید و فروش اقلام دست دوم
چرا ؟ به نظرت اشتباه نیست
جرا باید بریم اینقدر دوربین بخریم چند شات نزده فکر می کنیم اینایی که تو سایت ها آپلود میشه اینارو دوربین گرفته و
حتما دوربین ما نتونسته سریع میریم بفروشیم با اون همه ضرر که آخرش چی بشه
من الان بهت بگم اگر واقعا میخای تو عکاسی پیشرفت کنی همگام با عکاسی باید مقالات و کتاب های خوب رو مطالعه کنی
عکس خوب ببینی هر روز به طوریکه چشمت به کادرها عادت کنه
نور و رنگ را باید شناخت کافی ازش پیدا کنی
و مهم تر اینکه پروسس علمی رو یاد بگیری
ابزارت رو وقتی بفروش که احساس کنی خودت از اون جلوتری و نیازهاتو جواب نمیده
[QUOTE=davoud maani;396786] ممنون داود جان
بله این سایتو دیدم و عکسهای که با دوربین های کراپدار با لنز 18-135 و 24-105 کنون گرفته شده رو جدا کردم و دارم نگاه و مقایسه می کنم
ببینید دوست عزیز من نسبت به کسانی که تو این فروم راهنمایی میکنن خیلی بی تجربه هستم اما این رو میدونم که همه ی اون ها میخوان بهت بگن از فکر فول فریم بیا بیرون می دونی چرا؟ چون این دوربینی که شما داری در زمینه حیات وحش و منظره و خیلی کار های دیگه کارش رو عالی انجام میده.
اما شما یکم عجیب لنز انتخاب کردی مثلا به جای 18-135 با 55-250 میتونستید یه 15-85 با این تله که الان دارید بگیرین که هم واید خوبی داشته باشین هم تله.
در نهایت اگه برای عکاسی منظره فوکال بسته بود میتونین پانوراما بگیرین.
خرید فول فریم رو میتونید بذارید برای چند وقت دیگه که هم تکنولوژی پیشرفت قابل توجه کرده باشه هم دانش شما تا یک ارتقاء ارزشمند داشته باشید.
البته اگه بی احترامی کردم ببخشید، همچین قصدی نداشتم.
اگه صحبت هام ایرادی داشت لطفا تصحیح کنید.
نه آقا این چه حرفیه فرمایش شما متین تشکر از راهنمایی شما و دیگر دوستان، بنده فعلا قصد تعویض دوربین ندارم فقط قصد تعویض لنز دارم ، لنز 250-55 و 135-18 رو فروخت و نیاز به لنزی دارم که از 135-18 بهتر باشه و نیازهای عکاسی بندرو رفع کنه و در آینده هم اگر فول فریم گرفتم بشود روی فول فریم هم ازش استفاده کرد.
دوست عزیز شما برای عکاسی از منظره احتیاج به لنز واید دارید و برای عکاسی از حیات وحش احتیاج به تله و لنزی که تمام این گستره رو پوشش بده نمیگم وجود نداره چون تامرون نمونه 16-300 داره با قیمت مناسب اما دیگه بوکه و شارپنس ندارین به خاطر دیاف معمولی که داره و برای فول فریم هم مناسب نیست
برای حیات وحش نیاز به لنز تله خوب دارم از دوستانی که تجربه دارن تو این زمینه ممنون میشم کمک کنند...با بودجه ای حدود 2 تومان
ممنون
درود
تامرون 500-150 نداره!
200-500 داره که متاسفانه لرزشگیر نداره و عکاسی با آن سخته!
شاید منظور شما 500-150 سیگما باشه که در اینصورت هم بهتره اصلا فکر هزینه کردن نکنند چون کیفیت خروجی لنز در فوکال 400 به بالا واقعا بد هست!
لنزهای سوپر تله برخلاف اینکه شاید خیلی مدلهای متفاوتی داشته باشند ولی در کیفیت فعلا محدود هستند.
برای خرید یک لنز سوپر تله بهتره یا اصلا نخرید یا اگر خواستید بخرید چیزی بخرید که حداقل کیفیت قابل قبولی داشته باشه وگرنه همین لنزهای آینه ای سامیانگ هم هست که اتفاقا قیمت بسیار مناسبی هم دارند ولی واقعا بعنوان یک تجربه خوب هستند و برای کار جدی مناسب نیستند.
بعنوان مثال شاید سیگما در سطح سوپر تله انواع گوناگونی لنز تولید کرده باشه
80-400
135-400
50-500
150-500
170-500
200-500 (بصورت محدود)
ولی در مقایسه کیفیت با لنزهایی مثل 400-100 کنون اصلا توان رقابت وجود نداشت.
این لنز جدید هم هنوز وارد بازار نشده ولی ظاهرا عملکرد خوبی داره.
بجز لنزهای خود شرکت های اصلی تولید کننده دوربین، در خصوص لنزهای Third-party بنظر من شاید فعلا بهترین انتخاب همین 600-150 تامرون باشه، بعد سری جدید لنزهای سیگما در همین فوکال که متاسفانه فعلا در بازار نیستند و اگر وارد بازار شوند باید حدود قیمتی نزدیک به 8 میلیون را برای آنها در نظر گرفت!
ارادتمند
همانطور که در بالا توضیح دادم لنز تله خوب با این قیمت تقریبا نیست پس یا باید توقع خودتون را پایین بیاورید و یا امکانات را کم کنید.نقل قول:
برای حیات وحش نیاز به لنز تله خوب دارم از دوستانی که تجربه دارن تو این زمینه ممنون میشم کمک کنند...با بودجه ای حدود 2 تومان
ممنون
بعنوان مثال می توانید به فکر برخی اسکوپ های شرکتهایی مثل William Optic یا مثلا ونگارد، Kenko باشید
با توجه به صحبتی که با جناب عزیز زاده داشتم ظاهرا فردی در ناصر خسرو داره محصولات Kenko را وارد می کنه که داخل لیست محصولاتش اسکوپ های 400 با F/6.7 وجود داره و قیمتش هم باید مناسب باشه ولی باید در نظر داشته باشید در این سری اسکوپ ها عملا Auto Focus وجود نخواهد داشت و فوکوس باید بصورت دستی انجام شود.
ارادتمند
فکر کنم سیگمارو فرمودی امین جان، کیفیتش زیاد راضی کننده نیست ظاهرا ، تامرون هم قیتش بالا بود و هم کمی سنگین
من برای عکس گرفتن از خرس , روباه ، بز کوهی و پرنده میخوام و مسیر های هم کی میرم صعبل عبور هست، به لنزی نیاز دارم که کمی سبک تر باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه
درود قیمت تامرون 600-150 حدود 4.300.000
http://img.overpic.net/thumbs/v/m/s/...3x4z32sz_s.jpg
دوستان ۲۴-۷۰ تامرون، مانت نیکون رو کسی جایی دیده که موجود داشته باشند؟
از راهنماییتون ممنونم ولی قیمت این لنزها بالاست
آیا میشه روی لنز های مثل 70-300 تامرون کانورتور وصل کرد و به زوم بالاتری دست پیدا یافت؟
درود
شما باید به فکر تهیه یک Scope باشید که قابلیت اتصال به دوربین را داشته باشه!
این نوع از دوربینهای به اصطلاح تک چشمی با فوکال بالا قیمتهای مناسبی دارند! البته در صورت استفاده از آنها باید اتوفوکوس و تا حدودی کیفیت تصویر را فدا کنید.
مثلا Kenko (که قبلا خدمتتون عرض کردم ) یا اپتیک های William Optic
ارادتمند
تامرون 300-70 خیلی وسوسم کرده شاید همینو بگیرم
سلام
چرا جواب نمیده ؟ دوربین بنده 60D هستش این لنز (TAMRON SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC ) روی کراپدار جواب میده
این هم عکسهای که با این لنز روی کراپدار گرفته شده :
دوست گلم من اطلاعاتم محدوده اما فکر میکنم اگه برای این لنز از کانورتور استفاده کنید دیافش ازین که هست کمر میشه و روی فوکال بالا مثل 300 دستتون بسته میشه برای عکاسی البته اگه اشتباه میکنم دوستان محبت کنن به منم بگن
چند جا خودنم که نصب کانورتور باعث بسته تر شدن دیاف میشه و اگه روی 70-300 با دیاف 4-5.6 بخواد بسته بشه کارتون سخت میشه اینو هم بگم شاید نوع عکاسی شما با اون دیاف جوابگو باشه
البته قیمتش واقعن وسوسه کنندست اما مقایسه کنید با 70-300 که دیاف ثابت 2.8 داره
دلو زدم به دریا سفارش دادم :D
مبارکم باشه
احسان خان عزیز.. جسارتا چتا گله از نحوه فعالیت و جنس پستهای شما دارم... اولا که پرسیدن عیب نیست و این فروم ایجاد شده واسه پاسخگویی و راهنمایی امثال بنده و شما.. و لیکن لطفا کمی به خودتون زحمت بدید و در مورد سواالاتی که واستون پیش میاد ابتدا به شخصه تحقیق و سرچ کنید و اگه باز هم جوابتون رو نگرفتید و نیاز به همفکری و استفاده از تجربه دوستان داشتید بیایید و در تاپیک مربوطه بپرسید.. نکته بعدی. احساس میکنم زیاد به پستهای بقیه عزیزانی که قصد راهنمایی شما رو دارن توجه و دقت نمیکنید و کلا عجله و شوق عجیبی واسه ارسال پست بعدیتون دارید.. این مورد رو بارها و بارها در پستهای شما دیدم .. و نکته آخر هم اینکه گاهی اوقات کلا محیط فروم رو با چت رومها اشتباه میگیرید !! همین موضوع هم به نوبه خودش باعث شلوغ شدن بی جهت صفحات تاپیکها میشه و بعدا واسه کاربرانی که میخوان صعحات رو مطالعه کنن تا جواب سوالی رو بیابند آزار دهنده میشه و باعث هدر رفتن وقت بیشتر..
انشالله که کمی بیشتر به این مسایل دقت خواهید کرد...
سلام
بله تا حدودی درست میفرمایید ولی بنده به تمام فرمایشات دوستان توجه میکنم.
انتخاب دوربین ، لنز اصلی ، فیلتر ها و هر تجهیزاتی که گرفته ام به کمک و مشورت دوستان در انجمن بوده؛ همینطور که چند روز پیش قصد تعویص دوربین با فول فریم را داشتم که باز با پرسش در انجمن و راهنمایی دوستان از انجام آن منصرف شدم.
در مورد این لنز نیز اگر چند ماه پیش پست ها بندرو دیده و دنبال کرده باشید مشاهده می فرمایید که سوالات زیادی در مورد این لنز پرسیده بودم و بدلیل اینکه در بازار موجود نبود با مشورت دوستان در انجمن به 250-55 رسیدم و این لنزو تهیه کردم , چند روز پیش لنز 250-55 را فروختم و با توجه به نیازم به لنز تله در انجمن این موضوع را مجددا مطرح کردم با توجه به راهنمایی دوستان از قبل و مشاهده تایپیک ها و مقالات مربوط به این لنز و عکسهای که با این لنز گرفته شده بود و همچنین بودجه ای که داشتم به همان 300-70 رسیدم و خدارو شکر همین امروز این لنز مجددا وارد بازار شده بود که بنده هم سفارش دادم.
برخی از پست های مارو بزارید به حساب اینکه تازه وارد دنیایی عکاسی شده ایم و هیچ دانشی نداریم.
از تذکر و توجه شما ممنونم چون قصد شما فقط فعالیت بهتر و کارآمد کاربران در انجمن هستش
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II مگه 480 نبود؟ الان شده 580؟
پیکسل اینطور زده بود! اگر قیمت همینه سفارش بدم
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
با سلام..
دوستان به همفکری و راهنماییتون نیاز دارم... لطفا مثل همیشه بنده رو از نظرات مفیدتون بهره مند بفرمایید ..
انشالله قصد خرید یک لنز تله زوم سری * L * کانن رو دارم ... خودم با توجه به نیازهام و فوکال مورد نیاز و تا حدودی در نظر گرفتن قیمت به این سه لنز رسیدم.. ولی چون تجربه کار با هیچکدام رو ندارم نمیتونم تصمیم نهایی رو بگیرم.. ..
( موارد استفاده هم تقریبا همه چیز و همه جا و واسه مکانهای مختلف و سوژه ها و ژانرهای متفاوت !!! چون بطور خاص و حرفه ای ژانری رو پیگیری نمیکنم .. ولی معمولا منظره و عکسهای خیابانی و پرتره رو بیشتر کار میکنم..و گهگاه عکاسی در محیطهای بسته و کم نور مثل سالنها و مراسمها )
CANON 70-200 F 2:8 L IS USM II
CANON 70-200 F 4 L IS USM
CANON 70-300 L IS USM
میخوام حتما لرزشگیر داشته باشه.. اگه دوستان پیشنهادات دیگه ای دارن لطفا بفرمایند.. قطعا اجباری نیست که بین این سه لنز انتخاب کنم... شاید لنزهای بهتری هم در این محدوده وجود داشته باشن که بنده بی اطلاع باشم.. مخلص کلام اینکه یه لنزی باشه که بتونه ماگزیمم نیازهای بنده رو پوشش بده !! تا در اینده دوباره مجبور به خرید یه لنز دیگه نشم !
( دوربینم کانن 7 دی مارک II ...و در ضمن بزودی قصد خرید لنز تامرون 150-600 رو هم دارم برای تکمیل فوکال از 11 مم تا 600 مم..)
حامد جان اگر حتما 200-70 میخواهی حتما 200-70 اف 2.8 جدید تامرون یک بررسی بکن.بسیار شارپ،خوش ساخت و خوش قیمته.دو نفر از دوستانم یکی کنونی و دیگری نیکونی در این مدت این لنز رو خریدند و هر دو بسیار راضی اند خودم هم زیاد باهاش کار کردم و واقعا این لنز رو میپسندم..به نظرم چیزی از برندهای اصلی کم نداره منتها صرفه جویی قابل توجهی با خرید این لنز صورت میگیره که میتونه صرف تجهیزات دیگری بشه.
سلام دوستان
مدتی هست قصد خرید یک لنز با کیفیت با خروجی عالی رو جهت عکاسی عمومی ، مستند و سفری دارم .
انتخابم رنج 24-70 برای دوربین فول فریم نیکون هست .
مسلما بهترین اتخاب لنز ارزشمند نیکون 24-70 با دیاف 2.8 هست امما متاسفانه من 2 مشکل اساسی با این لنز دارم .
1 - قیمت بالا ( گران بودن )
2 - عدم دارا بودن لرزشگیر
بنابراین انتخابم را به سمت لنز 24-70 تامرون با دیاف 2.8 بردم .
متاسفانه نسبت به خرید این لنز مقداری شک و تردید دارم مخصوصا موقعی که با یکی از دوستان وارد به عکاسی مشورت کردم ایشان گفتن فقط به فکر خرید برند اصلی باش
حالا دو انتخاب دارم
1- خرید تامرون 24-70 با دیاف 2.8 و لرزشگیر ولی برند غیر اصلی
2 - نیکون 24-120 با دیاف 4 و دارا بودن لرزشگیر ولی با دیاف بسته تر نسبت به 2.8 تامرون جهت عکاسی در موقعیت های کم نور
هر دو لنز تو یک رنج قیمت هستند ( متاسفانه ظرف یک هفته گذشته شاهد افزایش قیمت لنزهای تامرون هستیم )
لطفا دوستان آگاه بنده رو راهنمایی بفرمایند تا بتوانم انتخاب معقولانه تری داشته باشم .
لازم به ذکر هست رنج بیشتر 24-120 ( 50 میل بیشتر ) برای بنده با دارا بودن چندین لنز دیگر مهم نیست .
متشکرم
با احترام،
برای خرید لنزی با خصوصیات زیر چه گزینه هایی وجود دارد(wide-Canon)؟
(ژانر مورد علاقه حیات وحش میباشد که در کنار آن دوست دارم از مناظری که در اطراف هست ثبت های با کیفیت تری رو داشته باشم.)
1-کیفیت برتری نسبت به لنز کیت 18 55 ef-s IIs داشته باشد.
2- حداقل بودجه در نظر گرفته شود.(از یک تا دو تومان)
3-قطعا از سری ٍef باشد چون احتمال تهیه بدنه فول فریم در آینده هست.
4- بازه حداقل mm17 یا کمتر روی کراپ سنسور بدهد که اگر به فول فریم هجرت کردم باز تر هم بشود مهم نیست.
5- روی برند،زوم بودن ، اندازه و ثابت بودن دیاف ، هم حساسیتی نیست فقط کیفیت قابل قبول باشد و مورد استفاده فقط منظره میباشد.
سپاس.