صفحه 17 از 433 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 161 تا 170 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر همراه translator آواتار ها
    تشکر کرده
    461

پیش فرض پاسخ: راهنمایی برای خرید لنز

نقل قول نوشته اصلی توسط rmaherani نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز

در موردUSM حق با شماست

من در حال حاضر دارم عكاسي رو بصورت كلاسيك ياد مي گيريم(زير نظر استاد سعيد دستوري) و فعلا كاربرد تخصصي تو ذهنم نيست ولي بلاخره يك انزي بايد بگيرم كه توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم .

فلاش ندارم ، سه پايه دارم مي خرم

در كل بگم كه يك مبتدي تمام عيار هستم .
    ما همه درحال يادگيري هستيم.از وقتي كه اولين دوربين عكاسي را مي خريم يادگيري شروع ميشود. من 25 سال است كه به صورت آماتوري عكاسي ميكنم.كار را با دوربين زنيط شروع كردم و بعد پركتيكار و ... فكر ميكنم چيزهايي كه درآينده ياد خواهم گرفت بسيار بسيار بيشتر از آن چيزهايي است كه تاكنون يادگرفته ام.
    پس راه تازه اي كه آغاز كرده ايد آغاز سفري زيبا وپرخاطره و توام با لذت يادگيري وآفرينش است.
    اما درمورد لنز عرض كنم من لنزي كه "توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم" نمي شناسم.هر لنزي كاربردهاي مشخصي دارد.خيلي از لنزها با عنوان ALL Purpose يا Walkaround معرفي ميشوند كه وقتي خوب آنها را بررسي ميكنيد ميبينيد كه بازهم "همه كاره" محسوب نمي شوند.
    همه كاره يعني لنزي كه:
    هم تله باشه هم وايد(لنز هاي زوم)
    هم سرعت بالايي داشته باشه (f پائين)
    هم ساخت خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي سري ال كانن)
    هم اپتيك خوبي داشته باشه(باز هم مثل لنزهاي سري ال كانن)
    هم شارپنس خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي پرايم)
    هم لرزشگير داشته باشه
    هم ماكرو باشه
    هم براي پرتره مناسب باشه
    هم سبك باشه
    هم خيلي گران نباشه
    من همچنين لنزي رو نمي شناسم!!!!!!!
    براي خريد لنز جديد خيلي عجله نكنيد!
    لنزي كه فعلا داريد لنز بدي نيست.
    سعي كنيد بهترين عكسها را با آن بيندازيد.
    تاميتوانيدبا آن عكاسي كنيد،
    درهمه وضعيتها (شب،روز،طلوع آفتاب،غروب، ...)
    از انواع سوژه ها(پرتره،منظره،ورزشي،كودك جشن هاي خانوادگي،اشياء بيجان،درون وبيرون ساختمانها و ابنيه تاريخي ومدرن،گل،پرنده،حيوانات اهلي،آسمان،ماه وستارگان،اتومبيل،...)
    تا كم كم علايق و امكانات عكاسي خودتان را بشناسيد و به محدوديتهاي لنزتان هم پي ببريد.درهمين اثني شناخت و اطلاعاتتان درباره لنزها و ساير تجهيزات عكاسي بيشتر ميشود و ميتوانيد انتخاب ايده آلي بكنيد.
    كمي به خودتان فرصت بدهيد آنوقت خودتان بهترين انتخاب را خواهيد كرد.
    من تعدادي از لنزهاي زوم با كيفيت بالا را كه براي دوربين شما مناسب هستند معرفي ميكنم ولي تاكيد خاصي روي هيچكدام ندارم:
    كانن 55-17 اگر شارپنس و كنتراست عالي ميخواهيد و عكاسي درنور كم ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد با اين لنز در نور كم و محيط هاي بسته بانور ضعيف ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! البته بايد بودجه تان به حدود 1 ميليون و خورده اي برسد!
    كانن 85-15 اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و عكاسي درنور متوسط ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد،با اين لنز در نور متوسط محيط هاي باز و بسته ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب هم عكسهاي خوبي خواهيد داشت. حدود 750 تومان هزينه دارد!
    كانن 105-24 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير خوب هم لازم داريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز و بسته يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. البته حدود 1 ميليون تومان آب ميخورد!
    كانن 40-17 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير لازم نداريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. بودجه حدود 800 هزار تومان!
    موفق باشيد!
    M.Meghdari، Afshin.Prt، arzm و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
    l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
    يوسف جمسي

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

پس در اینصورت اگر توانایی خرید دوباره رو دارید همون 200-18 رو تهیه کنید تا با استفاده از دامنه خوبی که پوشش میده نیاز خودتون رو بشناسید.بعد از اون به امید خدا لنزهای با کیفیت مورد نیازتون رو تهیه خواهید کرد.شخصا معتقدم همین 200-18 برای سال اول کفایت میکنه.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط translator نمایش پست ها
    ما همه درحال يادگيري هستيم.از وقتي كه اولين دوربين عكاسي را مي خريم يادگيري شروع ميشود. من 25 سال است كه به صورت آماتوري عكاسي ميكنم.كار را با دوربين زنيط شروع كردم و بعد پركتيكار و ... فكر ميكنم چيزهايي كه درآينده ياد خواهم گرفت بسيار بسيار بيشتر از آن چيزهايي است كه تاكنون يادگرفته ام.
    پس راه تازه اي كه آغاز كرده ايد آغاز سفري زيبا وپرخاطره و توام با لذت يادگيري وآفرينش است.
    اما درمورد لنز عرض كنم من لنزي كه "توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم" نمي شناسم.هر لنزي كاربردهاي مشخصي دارد.خيلي از لنزها با عنوان ALL Purpose يا Walkaround معرفي ميشوند كه وقتي خوب آنها را بررسي ميكنيد ميبينيد كه بازهم "همه كاره" محسوب نمي شوند.
    همه كاره يعني لنزي كه:
    هم تله باشه هم وايد(لنز هاي زوم)
    هم سرعت بالايي داشته باشه (f پائين)
    هم ساخت خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي سري ال كانن)
    هم اپتيك خوبي داشته باشه(باز هم مثل لنزهاي سري ال كانن)
    هم شارپنس خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي پرايم)
    هم لرزشگير داشته باشه
    هم ماكرو باشه
    هم براي پرتره مناسب باشه
    هم سبك باشه
    هم خيلي گران نباشه
    من همچنين لنزي رو نمي شناسم!!!!!!!
    براي خريد لنز جديد خيلي عجله نكنيد!
    لنزي كه فعلا داريد لنز بدي نيست.
    سعي كنيد بهترين عكسها را با آن بيندازيد.
    تاميتوانيدبا آن عكاسي كنيد،
    درهمه وضعيتها (شب،روز،طلوع آفتاب،غروب، ...)
    از انواع سوژه ها(پرتره،منظره،ورزشي،كودك جشن هاي خانوادگي،اشياء بيجان،درون وبيرون ساختمانها و ابنيه تاريخي ومدرن،گل،پرنده،حيوانات اهلي،آسمان،ماه وستارگان،اتومبيل،...)
    تا كم كم علايق و امكانات عكاسي خودتان را بشناسيد و به محدوديتهاي لنزتان هم پي ببريد.درهمين اثني شناخت و اطلاعاتتان درباره لنزها و ساير تجهيزات عكاسي بيشتر ميشود و ميتوانيد انتخاب ايده آلي بكنيد.
    كمي به خودتان فرصت بدهيد آنوقت خودتان بهترين انتخاب را خواهيد كرد.
    من تعدادي از لنزهاي زوم با كيفيت بالا را كه براي دوربين شما مناسب هستند معرفي ميكنم ولي تاكيد خاصي روي هيچكدام ندارم:
    كانن 55-17 اگر شارپنس و كنتراست عالي ميخواهيد و عكاسي درنور كم ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد با اين لنز در نور كم و محيط هاي بسته بانور ضعيف ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! البته بايد بودجه تان به حدود 1 ميليون و خورده اي برسد!
    كانن 85-15 اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و عكاسي درنور متوسط ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد،با اين لنز در نور متوسط محيط هاي باز و بسته ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب هم عكسهاي خوبي خواهيد داشت. حدود 750 تومان هزينه دارد!
    كانن 105-24 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير خوب هم لازم داريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز و بسته يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. البته حدود 1 ميليون تومان آب ميخورد!
    كانن 40-17 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير لازم نداريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. بودجه حدود 800 هزار تومان!
    موفق باشيد!

سلام دوست عزيز

واقعا از اين وقتي گذاشتيد و ايم مطالب مفيد رو نوشتيد بينهايت ممنونم ، توصيه هاي مفيد شما رو حتما به خاطر خواهم سپرد و استفاده مي كنم

با ارزوي شادي روز افزون براي شما
    translator تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    پس در اینصورت اگر توانایی خرید دوباره رو دارید همون 200-18 رو تهیه کنید تا با استفاده از دامنه خوبی که پوشش میده نیاز خودتون رو بشناسید.بعد از اون به امید خدا لنزهای با کیفیت مورد نیازتون رو تهیه خواهید کرد.شخصا معتقدم همین 200-18 برای سال اول کفایت میکنه.
    ممنون از راهنماي دوست عزيز
    lamagra تشکر می‌کند.

كاربر فعال M.Meghdari آواتار ها
    تشکر کرده
    8725

سلام
    قبل از اینکه شروع کنم;) بگم که خیلی از تاپیک ها رو خوندم و به نتایجی هم رسیدم ولی به قولی برای اینکه دلم آروم بگیره و بدونم اونچیزی که بهش رسیدم درسته سوالم رو مطرح می کنم.
    من اگه بخوام یه لنز واید برای نیکون بگیرم چه انتخابهایی دارم؟
    Nikon10-24mm F3.5-4.5G ED
    توکینا 16-11
    سیگما 16-8
    تامرون 24-10
    و ...
    راستش هدفم رسیدن به واید ترین حالت با هزینه مناسبه و باید قیمت ها و کیفیت ها رو کنار هم بچینم تا بتونم تصمیم بگیرم. دسته دو بودن هم در صورتی که قیمتش به جیب من بخوره و سالم باشه می تونه جذاب باشه اما نمی دونم پیدا میشه یا نه.
    منظور هم عکاسی از ابنیه و مناظره که قسمت عمده ای از کارم رو در بر میگیره.
    متشکرم

تشکر کرده
    8725

پیش فرض پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خرید لنز

یادش به خیر
    موقعی این پست رو زدم سایت رو قالب قبلی بود... قالب هم عوض شد و کسی جواب منو نداد!
    نمی دونم شاید سوالم مشکل داره؟؟

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight4u نمایش پست ها
    یادش به خیر
    موقعی این پست رو زدم سایت رو قالب قبلی بود... قالب هم عوض شد و کسی جواب منو نداد!
    سلام
    به نظر من Sigma 10-20 را هم به گزينه هاي خود اضافه كنيد.
    به نظر من از نظر كيفيت نسبت به قيمت انتخاب بهتري نسبت به ديگر گزينه هاست.
    البته 11-16 توكينا هم يكي ديگر از گزينه هاي خوب است. اگر به قيمت مناسب پيدا كنيد و با دامنه كوتاه تر آن (كه بعضي جاها واقعا نياز است) مشكلي نداشته باشيد.
    M.Meghdari و king4 تشکر می‌کنند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

تشکر کرده
    8725

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای خرید لنز

سلام
    به نظر من Sigma 10-20 را هم به گزينه هاي خود اضافه كنيد.
    به نظر من از نظر كيفيت نسبت به قيمت انتخاب بهتري نسبت به ديگر گزينه هاست.
    البته 11-16 توكينا هم يكي ديگر از گزينه هاي خوب است. اگر به قيمت مناسب پيدا كنيد و با دامنه كوتاه تر آن (كه بعضي جاها واقعا نياز است) مشكلي نداشته باشيد.
    متشکرم که جواب دادید
    کاش اگه قیمت لنزهای این رده (واید) رو هم دارید ذکر می کردید چون فاکتور قیمت خیلی برام مهمه البته کیفیت هم مهمه اما باید برگشت سرمایه رو هم در نظر بگیرم که در این صورت هزینه ی بالا برام توجیه نخواهد داشت.
    متشکرم

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

یادش به خیر
    سلام

مطمئن باشيد پاسخ سوالتان را در تاپيك زير خواهيد يافت:

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?5667
    Anoosh-Em و M.Meghdari تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای خرید لنز

متشکرم که جواب دادید
    کاش اگه قیمت لنزهای این رده (واید) رو هم دارید ذکر می کردید چون فاکتور قیمت خیلی برام مهمه البته کیفیت هم مهمه اما باید برگشت سرمایه رو هم در نظر بگیرم که در این صورت هزینه ی بالا برام توجیه نخواهد داشت.
    متشکرم
    سلام
    احتمال اينكه دست دوي 10-20 سيگما هم براي فروش پيدا شود، زياد است. قيمت نو بايد در حدود 570-580 باشد كه نسبت به قيمت لنز بسيار خوبي است. در صورتي كه در آينده قصد فروش داشته باشيد، برخلاف بسياري از لنزهاي سيگما، راحت تر به فروش خواهد رسيد.
    M.Meghdari تشکر می‌کند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

صفحه 17 از 433 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 117 ... آخرینآخرین