این سوال رو بنده خیلی وقت پیش عرض کرده بودم و خیلی به جواب واضحی نرسیدم
تا اینکه یکی از اقوام مستند سازم چند روز پیش رفته بودم پیششون و... بحث این موارد شد گفت اون پلاستیکه رو بیار لنزه رو بزار رو دوربینت ببین چه جور؟ کیفیتش عالیه! ما از این برای مستند هامون استفاده می کنیم (مصاحبه ها)
این لنز بستن همان و کیفیت خیلی خوبش برای مستند همان!
خلاصه با قیمت مفتی که خریده بود فقط انگاری پول تبدیل داده بود 60 هزار تومن و لنزه هم خیلی ارزون خریده بود کیفیتش واقعا برای مصاحبه و مستند عالی بود!
در ضمن بجز دوربین های کانن روی مثلا سونی fs100 هم می بستن و چند تا از مصاحبه هایی که جدیدا باهاش گرفته بود رو نشونم داد و من رو قانع کرد که بگردم و از استادید قدیمی اینجا کمک بگیرم می تونم لنز های مناسبی برای فیلم برداری از لنز های دوربین های آنالوگ پیدا بکنم که به قیمت خیلی ارزانی تهیه بشود.
اون لنز این بود:
rikenon 55mm f1.4
IMG_9403.jpg
IMG_9404.jpg
راستش هیچ شناختی روی این لنز ها ندارم
ترجیحا لنز های ارزون قیمت و با بوکه های زیبا هم باشه خیلی عالی میشه.
دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم به خصوص تبدیل ها رو باید پیدا بکنم!
(برای یه کار مستند می خواهم کار بکنم اگر قرار بر این باشه که دوربین تصویر برداری کرایه بکنم حدود 10 - 20 روز فیلم برداری فقط اجاره دوربین میشه 500 تا 1 میلیون! که خب واقعا کیفیت این لنز راضی کننده بود برام! در این حد که اگر دوستانی این لنز رو با تبدیلش داشته باشند خریدارم! از این دوست و اقواممون می خواستم بگیرم گفتا شرمنده یه شهر قم داره با این مستند می سازه! )