درود
جسارته البته ولی فکر کنم چند وقت پست های جناب شهبازی رو میدیدم همیشه ایشون مدل 300-55 رو مخاطب مورد کند بودن قرار میدادند!
و اینکه بنده نمونه ی عکس های 200-55 رو که میدیدم در فوکال 200 کیفیت واقعا خوبی داشتند همچنین از چند نفر که این لنز رو در اختیار داشتند در Dpreview نظراتشون میانگین به این صورت بود!
احساس پلاستیکی لنز
پلاستیکی بودن قسمت اتصال به دوربین یا همان Mount
کارکرد عالی در کنار 55-18
ارزشمند در برابر قیمت!
در آمازون هم همین نظرات مشابه بود!
در فلیکر هم که جستجو کنید عکس های زیبایی با این لنز ثبت شده اند!
درود
چه بهتره که بجای صحبت به شما مدرک نشان بدهم!
ویدئو زیر چند لنز رو مقایسه سرعت میکنه!
70-300
55-200
55-300
300mm
و لنز آخر هم روی دو بدنه ی Crop و Fullframe تست میشه!
حجم حدودا 2.50 مگابایت هست که البته کیفیت پایین رو بنده براتون دانلود و آپلود کردم ولی صداهای متفاوتی دارند بعضا پر سر و صدا هستند!
انتخاب بنده 200-55 VR هست!کد:http://www.spaceha.com/zy8jgifbw5p1
یکی از کسانی که 70-300 و هم 200-55 رو در اختیار داشت اینطور میگفت:
((من به عکاسی از حیات وحش علاقمند هستم و چند وقت پیش 300-70 رو استفاده میکردم و بعد از یکی دو ماه فروختم!
ولی الان 200-55 VR رو بیش از 1 ساله که دارم!
میتونم بگم کیفیت 200-55 VR حدودا 5 برابر قیمتش ارزش دارد و از 300-70 قبلی من خیلی بهتره!
همچنین 300-70 به خاطر وزن زیادش همیشه در عکاسی من رو اذیت میکرد ولی الان با 200-55 خیلی راحتتر هستم و عکس های بهتری هم میگیرم!))
چه فروشندگان باحالی هستند ، در تایید حرف فروشنده باید گفت بله حداقل 200-70 ای چیزی تهیه کنید تا بخوره اینا که ارزون هستند و سودی ندارند
شما هرکاری کنی بهش نمیخوره که
جدا از شوخی بنده دلیلی برای متصل نشدن این لنز به بدنه ی شما نمیشوم!
با خیال راحت انتخاب کنید و خریداری کنید!
در پناه حق موفق باشید!
من منکر کیفیت این لنز نمیشم، در حدی هست که شما رو راضی کنه، البته کیفیت خروجی به خیلی عوامل بستگی داره
این یه نمونه که فقط ریسایز شده توی فوکال 200
ویرایش توسط Rouzbeh_Fakuri : Saturday 22 September 2012 در ساعت 23:35
البته قیمت پایین این لنز هم در نظر بگیرید!
عکس ها دارای اطلاعات Exif نمیباشند!
ولی اگر باشند هم از نظر بنده به خصوص عکسی که در فوکال 200 هست بنظر بنده خیلی عالی هست!
عکس دوم هم والا بنده متوجه نمیشم مشکل خاصی نمیبینم لینک زیر رو یک نگاهی بندازید!
البته منظور شما رو از مشکل Distortion متوجه نشدم ، صورت خود این کودک همین شکل بنظر میرسد!کد:http://the-digital-picture.com/Reviews/Lens-Distortion.aspx?Lens=668&Camera=614&FLI=0&LensComp=662&CameraComp=614&FLIComp=0
از دو نفر که در دسترس بودند بدون اطلاع قبلی از هر دو پرسیدم در این دو عکس مشکلی میبینید فرمودند خیر
البته شاید بنده با لنز مناسب کار نکرده ام متوجه نمیشوم و یا اینکه این کودک رو از نزدیک ندیده ام!
ولی بنظرم اگر یک شخص معمول که بنده برایشان به نمایش میزارم مشکلی نمیبینند احتمالا اکثرا هم همینطور هستند
بنده هم مخاطبم دوستان و آشنایان هستند پس خیلی مشکلی خاصی نیست میشه گفت نسبت به قیمتش ارزش این مشکلات رو کاملا میتونه داشته باشه!
البته شما تجربه ی بیشتری در این موارد دارید بنده هنوز خیلی مونده تا به این موارد مسلط شوم!
تا جایی که میدونم سامیانگ لنز ۱۰ میلیمتر نداره!
۸ میلیمتر سامیانگ تا جایی که در موردش شنیدم لنز خیلی خوبیه و اگر واقعا به لنز فیش آی نیاز دارید گزینه خیلی خوبیه. خصوصا واسه شما کننی ها که لنز فیش آی کراپدار در برند خودتون ندارید.
۳۵ میلیمتر اف ۱.۴ سامیانگ لنز بسیار خوبیه. کیفیت اپتیکی خیلی خوبی داره و رینگ فوکوس بزرگ و نرمی داره. البته سامیانگ اخیرا نسخه دوم این لنز رو برای استفاده در فیلمبرداری معرفی کرده که هنوز وارد بازار نشده. من با همون نسخه اول فیلمبرداری انجام دادم و راضیم. البته یه کار جدی نبود و فقط یه کار آماتوری بود. عکاسی با این لنز و به خصوص پرتره های این لنز به واسطه پرسپکتیو خاص و عمق میدان کم بسیار هیجان انگیزه.
نمونه عکس.
ج.ابراهیمی