سلام دوستان خوب هستید ؟
بنده قصد خرید یک لنز دارم که یه خرده انتخابش سخت هست برام ، به دلایلی که میگم، قبل از اون بگم که بدنه دوربینم 7D هستش و یک لنز ه 24 - 105 mm کنون دارم که بنده رو حدودا" دو سال پیش خریدم و اون موقع هم یادمه که اومدم اینجا سوال کردم و از اینجا راهنمایی گرفتم، و چون خیلی انتخاب ه خوبی بود برام و کمک ه زیادی گرفتم از این انجمن واسه همین الان برگشتم.
عکاسی که من خیلی بهش علاقه دارم پرتره و مدلینگ هستش ، تو استدیوی خونگیم هم بیشتر همین نوع عکاسی رو انجام میدم. ولی با لنزی که دارم از همون اول یه مشکلی داشتم، اینکه زمانی که مجبور میشدم فاصله خودم تا سوژه رو کم کنم و از طرفی سوژه رو باید نزدیک به کناره عکس کادربندی میکردم ، اعوجاجی که تو عکس دیده میشد بیش از اندازه غیر طبیغی بود به طوری اگر با فوتوشاپ تصحیح نمیشد ، مدل یا مشتری بهم میگفت ! تصحیح ه این اعوجاج بگذریم از اینکه نمیتونست دقیق انجام بشه به غیر از اون زمان بر هم بود. و مضاف بر همه اینها اینکه من سعی میکنم عکس رو بدون روتوش ببرم لابراتوار . خیلی کار سختیه یعنی کلی روی مدل و مشتری سختگیری میکنم که میک اپ درست داشته باشن یا نوری که استفاده میکنم با وجود اینکه خیلی گرون قیمت نیست ولی در حدی هست که تاثیر بد خودش رو نشون نده . همه اینها رو میتونم با یه خرده دقت یه کاریش بکنم ، ولی اعوجاجی که تو عکس دیده میشه رو نه . اگر هم بخوام جای سوژه رو عوض کنم کلا" عکس به هم میریزه و اون چیزی که من میخوام بشه ، نمیشه.
سوال اول : روشی هست که من با آزمون و خطا و با چند بار امتحان بتونم مقدار حدودیه (نزدیک به دقیق) اعوجاج لنزم رو به دست بیارم ؟ نمیدونم یه جوری که بدونم تو فلان فاصله کانونی ، وقتی دوربینم N متر تا سوژه فاصله داشته باشه ، اعوجاجی که تو عکس رخ میده با مقدار N+ درصد جابه جایی زبانه Remove disturbation تو فیلتر تصحیح خطای لنز فوتوشاپ از بین میره و درست میشه ... ؟ هست همچین روشی ؟
سوال دوم : لنزی که پیشنهاد میکنه با توجه به لنزی که دارم ، چیه ؟ مطمئنا" شارپ بودن تصاویری که با این لنز ثبت میشه ، نوع کاربریش و قیمتش همه واسم مهمه و به علاوه اینکه اعوجاج کمتری نسبت به لنز خودم به عکس بده ،
فکر کنم مهم باشه گفتن این مطلب که فضایی که من تو آتلیه ام به طور مفید واسه عکاسی دارم 12 * 4 متره ،
مرسی از راهنماییتون