لنز 80-200 نیکون طولانی ترین عمر را در بین تله زومها این شرکت دارد.از سال 1993 در ژاپن با کیفیت ساخت عالی ( دقیقا یک بدنه حرفه ای رو در نظر بگیرید )داره تولید میشه و هنوز با شارپنس خوبی که داره یکی از لنز های پرطرفداره.فکر میکنید برای چی بدون تغییر همچنان تولید میشه و با اومدن 70-200 نسلش منقرض نشد.جوابش که در بسیاری از سایتها هم به اون اشاره شده به طور خلاصه اینه:
شما با خرید 80-200 af-D اپتیکی نزدیک به 70-200 بدست می آورید اما با نصف هزینه!
علت ارزون بودنش هم نسبت به 70-200 همونطور که دوستان گفتند نداشتن vr و موتور فوکوس و هود و پوشش نانو و این جور چیزهاست.
سلام
ای کسانی که با لنزهای ذیل تجربه دارید!!!!
Canon EF 50 F1.2
canon EF 85 1.2
Canon EF 24-70 F2.8
نظرتون در مورد این بزرگوارها چیست!؟؟
بنده از بابت لنز یتیم شدم و فقط یک 10-22 دارم و قصد دارم لنزی بخرم که دیگه قصد عوض کردنش رو نداشته باشم!
قصد 70-200 رو داشتم که فعلا رنج نورمال تا تله کوتاه برام ارجعیت داره!
از آنجا که با لنزهای پرایم (30-50-85-135 و همچنین 70 200 محترم) کار کردم ،فعلا قصد خرید یک لنز عالی برای پرتره هام دارم ! البته پرتره های محیطی یعنی دقیقا بین رنج 30 تا 85 !!!!
حال میخواستم بدونم اگر 24-70 رو بخرم ( البته با 7دی) و دست از 50 و 85 بکشم چقدر از کیفیت این دو لنز رو از دست داده ام( منظورم شارپنس ، کنتراست ، بوکههههههههههه _ لازم به ذکر است که Ca و vignetting اصلا مهم نیست)
شنیده ام که 50 1.2 در دیاف های باز سافت تشریف دارند!!
85 هم که برای من بسته است!!!
و آخر اینکه 24-70 در دیاف 2.8 چطوره!؟؟ ( شارپنس و بوکه)
رنج 24-70 برای من ایده آل هست ( شاید یک روزی رفتیم فول فریم که دیگه چه میشه)
پیشاپیش ممنون
مرتضی جان حالا تا دوستان از راه برسند و راهنمایی بکنند این رو بگم که اگر قصد 85مم داری(که البته کمی روی 7دی بسته میشه کادرش) به 85مم اف 1.4 سیگما هم یک نگاهی بیانداز.از روزی که باهاش کار کردم شیفته این لنز شدم.واقعا لنز خوش ساخت و بسیار شارپیه با قیمتی کمتر از نصف 85 اف 1.2 و وزن خیلی کمتر و دهانه فیلتر کوچکتر.خلاصه این لنز رو هم یک بررسی بکن حتما.ولی همونطور که گفتم روی کراپدار کمی بسته میشه...از نظر شارپنس هم کلا کم از 1.2 نداره...
به 70-24 جدید تامرون هم یک نگاهی بندازی بد نیست
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
دوستان دوربین من d5100+18-105 هستش الان میخوام یه لنز ماکرو بگیرم که قیمت بالایی نداشته باشه اگه قدیمی و بدون AF و لرزشگیر هم باشه مشکلی نیست مورد استفاده هم تصویر برداری از مدارات تلفن همراه هست و به زودی برای خرید میرم ناصرخسرو به نظر شما دنبال چه لنزی باشم؟
ممنون
راستش به اون فکر میکردم!!!!
از آنجا که با سیگما 50 و 30 کار کردم و تجربه خوبی داشتم اگر با رنجش کنار بیام میشه رفت سمتش!
ولی اول از همه به 24-70 فکر میکنم!!
شارپنس و کیفیت ساخت برام خیلی مهمه.
سیگما 50 اصلا خوب نبود توی سیلینگ ولی 30 بهتر بود
در مورد تامرون کسی اطلاع دقیقی نداره؟
ممنون عقیل جان
85 سیگما از بهترین لنزهای موجود دنیاست.اصلا با اون دو لنز قابل مقایسه نیست.فقط کافیه دستت بگیری تا متوجه بشی.اصلا نگران هیچ چیزش نباش.تنها نکته اپتیکی محسوسش کمی گرم بودن عکسهاش بود که مهم نیست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
بهترین گزینه برای شما ، میتواند ورژن قدیمی 105mm ماکرو نیکون باشد Nikkor AF 105mm f/2.8 D این لنز دیسکانتنیو شده و دست دوم آن گاها یافت میشود
البته چون این لنز قدیمی هست و موتور فوکاس ندارد روی بدنه شما صرفا منوال فوکاس خواهد بود. که فرمودید مانعی ندارد.
بعد از آن لنز ماکرو تامرون 90mm رو توصیه میکنم که به نسبت لنزهای نویی که در بازار هست قیمت خوبی دارد و دوستان فعال در عرصه ماکرو از آن رضایت دارند.
موفق باشید
مرتضی جان به نظر من برای شما 24-70 مناسب است. لنز ثابت دوربینتان می شود.