روي ١٨_١٠٥ نتيجه بد نيست بزرگنمايي قابل قبولي دارد
از معايب فيلتر ماكرو ميشود به عمق خيلي خيلي كم ميدان ، افت كيفيت و وجود خطاي CA اشاره كرد.
دوستان لطفا کمک کنید و منو از دو دلی در بیارید
من تا الان یه دی ۷۰۰۰ داشتم با یه ۸۰-۲۰۰ اف ۲.۸ ( ای اف ) اما به دلایلی از کار هام راضی نبودم
چرا ؟
چون این ۸۰-۲۰۰ به مقداراتی روی ۲.۸ سافتنس داشت و اغلب مجبور بودم روی اف ۴ شات بزنم
در ضمن چون وی ار هم نداشت مشکل لرزش داشتم
در نتیجه تصمیم گرفتم کلا تعغییرات ایجاد کنم
بادی دی ۷۰۰۰ رو فروختم
حالا تصمیم دارم یه دی ۶۰۰ بگیرم
اما برای لنز موندم چیکار کنم ؟!
این لنزه رو نگه دارم ؟
یا ۷۰-۲۰۰ اف ۴ بگیرم ؟
سبک کاریم پرتره اوت دور هست
لطفا کمک کنید
به نظرتون کدوم یکی از این لنز ها شارپ تر هستن ؟
اف ۲.۸ این بیشتر به درد میخوره ؟ یا وی آر و نانو ی اون ؟
( یه نکته رو هم بگم که با اینکه جثه ی کوچکی دارم اما دیگه حمل این ۸۰-۲۰۰ برام خیلی سخت نیست و به وزنش عادت کردم در نتیجه فاکتور وزن برام خیلی مهم نیست )
درود
D7000 رو که فروخته اید ، تصمیم به خرید D600 نیکون هم دارید ، پس دلیلی برای از دست دادن 80-200 نیست.
خروجی که 80-200 در دیاف های باز روی سنسور D7000 داشت با D600 متفاوت است. چرا که
D600 از نظر فشردگی و سایز پیکسل معادل سنسور یک دوربین 10 مگاپیکسلی کراپدار نیکون هست.
در حالیکه فشردگی و سایز پیکسل در سنسور D7000 معادل 36 مگاپیکسل روی فول فریم هست.
پس اگر از خروجی 80-200 در دیافهای باز روی بدنه های کراپدار مثل D90 و d300 و... راضی بودید مطئمنا روی D600 اگر بهتر نباشد بدتر نیست.
نتیجتا شما هم که قصد تهیه D600 را دارید پس مدتی با 80-200 روی آن عکاسی کنید و نتیجه را عملا ببینید.
موفق باشید
من راجع به کیفیت لنزهای نیکون اطلاعی ندارم ولی دقت کنید که در اسم لنز MACRO آمده باشد.
البته بازم میگم لنزهایی که به لحاظ اپتیک قوی نیستند ، موقع استفاده با فیلتر کلوزآپ (ماکرو) خطاهای اپتیکی شان چند ده برابر میشود !
من خودم از لنز Sigma 70-300 و فیلتر کلوزآپ استفاده کردم و اگر دوست داشتید میتونم عکسهایی که گرفتمو براتون آپلود کنم...
با سلام مجدد
با تشکر بسیار از شما انوش جان
در مورد مقایسه ی دو لنز ۸۰-۲۰۰ و ۷۰-۲۰۰ اف ۴ میتونید یه توضیح بدید
به نظرتون کدوم خروجیه بهتری میده روی دی ۶۰۰ ؟ از نظر شارپنس ؟ من خودم که نتایج سایت دیجیتال پیکچر رو نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم که ۸۰-۲۰۰ شارپنس بهتری داره
پانویس :
در ضمن انوش جان داستان فشردگی پیکسل چی هست ؟ میتونید یه رفرنس بدید من یه کم در موردش بخونم ؟
باسلام خدمت دوستان
تو بازه 600 هزار تومان یک لز زوم میخواستم بگیرم بیشتر برای عکاسی در فوکال بالا دو لنز زیر برخوردم
Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III با قیمت 500 تومان
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II با قیمت 495 تومان
میخواستم دوستان راهمایی ایم کنند کدام لنز مناسب تر هست
بادی ایی که میخوام استفاده کنم 400 دی هست
نوع عکاسی هم : بیشتر عکاسی از ماه / عکاسی از مناظر شهری از فواصل دور
تو اتلیه هم بشه از تله اش استفاده کرد( تله 100 تا 135 اش هم عالی هست) البته با یک بادی دیگر
راستی لنز سیگما هم اگر مناسب کار ام دیدید لطف کنید با قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
باتشکر و عرض ادب