سلام
وحید جان اگه درست منظورت رو متوجه شده باشم شما میفرمایید بدنه فلزی - پذیرش فرمت خام - سنسور بزرگ تر -باتری لیتیومی و شارژر همراه ( البته بنظر من ) - نمایشگر بزرگتر ( احتمالا اگه کیفیتش پایین تر نباشه ) - ویزور اوپتیکی سایز واقعی #- وزن بسیار کم - ( و شاید رزولوشن بالاتر __ البته اگه تو این رده بدرد بخوره ) از مزیت های مسلم جی 9 نسبت به اس 5 بحساب می آد که در اونطرف ترازو ما زوم نوری خیلی کمتر و قیمت نسبتا بالاتر رو داریم که کفه رو سنگین تر کرده نهایتا یعنی اینکه جی 9 به قیمتش نمی ارزه و باید از خیرش بگذریم مگه اینکه قیمت خیلی برامون مهم نباشه .
در ضمن اونطور که از راهنماییهای باقی دوستان دستگیرم شد فلاش اکسترنال هم نمتونه جزو ملاکهای مهم تو این رده باشه ( و مثلا برای اچ 9 یا اچ 5 عیب تلقی نمیشه )
اگه جایی رو خبط کردم لطفا توضیح بفرمایید .
بعدش اگه از رنج 400 تومان (اس 5 ) ییهو بپریم رو رنج 500 ( جی 9 ) اونوقت سر و کله دوربینهای دیگه پیدا نمیشه که بخوان با دوربین ما رقابت کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش لطف کنین همه دوستان هر کس که میخواد بنده رو شرمنده کنه یه توضیحاتی راجع به رنج دیاف بده و بگه که چه جوری باشه بهتره و کاربردش چیه ؟؟؟؟
اگه کسی میتونه لطفا راجع به رییل سایز بودن ویو فایندر اوپتیکال جی 9 برام توضیح بده که اصلا یهنی چی - آیا فقط یک شعار تبلیغاتیه یا کاربردی و بدرد بخوره - بعدش اینکه اون چیزی که ما تو ویو فایندر می بینیم چقدر با چیزی که رو سنسور می اوفته متفاوته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل هنوز منتظر التفات دوستانی که راجع به معضل اصلی من یعنی چه دوربینی با نوع استفاده و علاقمندیم که در سوالات قبل مطرح کردم هماهنگی میتونه داشته باشه هستم و قلبا ازشون متشکرم .
ممنون........................................ .................................................. ...............................