صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 50
Like Tree46تشکر

موضوع: G9 یا S5is

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

پیش فرض پاسخ: G9 یا S5is

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    سلام: ارش جان من نظری رو مقایسه این دو دوربین(اس5و جی9) ندارم اما مقایسه دو کلاس متفاوت صرفاً با اشاره به قیمت بنظرم منطقی نیست! به عنوان مثال شما اگر بخواهید 485 تومان صرف خرید دوربینی کنید از یک کلاس دیگر تا بخواهید به نزدیک ترین قابلیت های ماکرو زوم ایکس:biggrin: دوربین 500 تومانی مورد اشاره شما نزدیک شویم قیمت حدود 1 میلیون خواهد شد شاید هم بیشتر ....... منهم معتقدم 500 تومان بالاست اماچون کلاس دوربین ها متفاوت است ارزیابی منطقی نیست

ارادتمند
    دوست عزیز اقای قشقایی با فرمایش شما در مورد غیر قابل مقایسه بودن دوربینهای کلاسهای متفاوت کمی مخالف و کمی موافقم.
    بله در انجام یک رویو و بررسی در سایت فلان یا به عنوان منبع و مرجع شاید نشود این دو را مقایسه کرد اما خیلی راحت خریدار معمولی مراجعه کننده به این سایت را در نظر بگیرید که میخواهد با پولش یک دوربین بخرد و در مورد کلاس دوربین هم هنوز تصمیم قطعی نگرفته. فکر میکنم تعداد افرادی که برای خرید دوربین راهنمایی میخواهند نشان دهنده این موضوع باشد. خوب خریدار ترجیح میدهد با توجه به امکانات - نیازها و ... بهترین انتخاب را بکند حالا بنده میتونم بگم بله اگر دی40 را بخرید نمیتوانید به راحتی جی9 ان را حمل کنید یا دهها اختلاف دیگر اما نمیتوان گفت چون این دو دوربین در کلاسی متفاوتند جنابعالی مقایسه اشان نکنید.
    خیلی از خریداران کامپکت اگر بتوانند با پولشان اس ال ار بخرند خیلی هم خوشحال میشوند.
    Behnam_703 و KingArash تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط persian نمایش پست ها
    دوست عزیز اقای قشقایی با فرمایش شما در مورد غیر قابل مقایسه بودن دوربینهای کلاسهای متفاوت کمی مخالف و کمی موافقم.
    آقای غفاری عزیز سلام: من توانستم دلیل موافقت شما را بفهمم اما هر چقدر فکر کردم دلیل اندک مخالفت شما را نفهمیدم!! من کاملا با فرمایشات شما موافقم همینگونه است که میفرمایید.......شاید کامل نگفتم مجدد عرض میکنم به این متن ها دقت بفرمایید

KingArash;78594 من اگه خودم باشم S5 رو ترجيح ميدم! هنوز قيمت 500 تومني G9‌ برام يه معماست! وقتي
    شما مي تونيد با 485 تومن يه D40 بخريد!

سلام: ارش جان من نظری رو مقایسه این دو دوربین(اس5و جی9) ندارم اما مقایسه دو کلاس متفاوت صرفاً با اشاره به قیمت بنظرم منطقی نیست! به عنوان مثال شما اگر بخواهید 485 تومان صرف خرید دوربینی کنید از یک کلاس دیگر تا بخواهید به نزدیک ترین قابلیت های ماکرو زوم ایکس:biggrin: دوربین 500 تومانی مورد اشاره شما نزدیک شویم قیمت حدود 1 میلیون خواهد شد شاید هم بیشتر ....... منهم معتقدم 500 تومان بالاست اماچون کلاس دوربین ها متفاوت است ارزیابی منطقی نیست
    یک نکته ظریفی که اینجا وجود داره اینه که فاکتور لنز و دسترسی به یک سری رنجها گم شده بقول فرهادخان یک قیاس مع الفارق(یادمه یک همچین بحثی هم جایی شده بود هرچی گشتم پیداش نکردم) شاید بهتر باشه با توجه به رنج جی 9(35-210) فرضا بگیم یک دی40 با 18.200 با یک لنز ماکرو حد متوسط که تقریبا این قیمت میشه بمراتب بهتر از فرضا این دوربین است حالا اگر فیلم برداری هم نکرد مهم نیست....و سایز سنسور این است....و 12 مگاپیکسل بیشتر مارکتینگ است و چیزهایی از این قبیل....

اینکه صرفا با قیمت بادی (و احیانا لنز کیت با رنج کم) بخواهیم ابتدا مقایسه را اینگونه شروع کنیم به گمانم اندکی منظقی نیست که فکر میکنم اندک موافقت شما هم مربوط به همین موضوع باشد. البته نه بر من نه برکسی پوشیده نیست مقایسه هر دوربینی مجاز است اگر که نفرات ابتدا به ساکن شناخت کافی از موضوعات نداشته باشند ولی اساس مقایسه در شروع کار میبایست بر پایه هایی محکم استوار باشد

البته من هنوز متوجه اندک اختلاف شما با خودم نشدم اما با شناختی که از شما دارم میدانم که میدانید

فقط یک نکته اینکه جای د40 هر دوربینی از هر کارخانه ای بگذاریم و جای جی 9 هر دوربینی از هر کارخانه ای این عرض بنده کماکان بقوت خود باقی است

ارادتمند شما دوست خوب
    Persian تشکر می‌کند.

كاربر آشنا mahmooood آواتار ها
    تشکر کرده
    22

نقل قول نوشته اصلی توسط sasanrst نمایش پست ها
    محمود جان از راهنماییت ممنون.به نظر شما این 4 مگا پیکسل تفاوت محسوسی تو عکسها ایجاد نمیکنه؟؟؟؟
    یه مطلب دیگه اینکه s5is باتری قلمی میخوره ها.
    ولی برای خود من کارکرد گوشی و کیفیت عکس ها مهمه.
    از بقیه هم ممنون میشم راهنمایی کنند

در مورد چهار مگاپيكسل درسته عدد بزرگيه ولي آيا شما نيازي به آن داريد يا اساسا شما عكاسي براي چاپ در ابعاد بزرگ داريد كه در اين صورت هم با توجه به سايز سنسور فكر ميكنم كيفيت جالبي نداشته باشيد
    در مورد باطري هم قلمي بودن شايد يك برتري باشه چرا كه شما دسترسي راحت تري به اين نوع در هر كجا داريد با قيمت پايين تر البته باطري ليتيومي خيلي خوبه ولي اگه در هنگام عكاسي باطري تمام كنين به راحتي قلمي در دستزس نيست يا حداقل براي باطري اضافه چيزي در حد 30 + بايد بپردازيد

به هر حال به نظر من انتخاب خوب و خوبتر كاره سختيه و بستگي به كار برد ونيازه شما داره
    در مورد كيفيتم هم ميتونين عكسهاي دو دوربينو باهم مقايسه كنين حتما بهتون كمك ميكنه
    G9 sample gallery
    S5IS sample gallery

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام.من بین دوربینهای powershot نهایتا به این دو دوربین رسیدم.موندم کدمشو بخرم.خصوصیات هر دوتاشو هم کاملا میدونم..................
    سلام: یک سری از اطلاعات مربوط به جی9 در این تاپیک است تاپیک اس 5 را هم مطالعه بفرمایید

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6635

ارادتمند

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

يك نظر كاملا شخصي :

من اگر مخير به انتخاب فقط بين اين دو دوربين باشم و اين دوربين قرار باشد تنها دوربينم باشد مطمئنا S5 رو انتخاب مي كنم ولي اگر همين حالا كه 40d دارم بخواهم به عنوان دوربين دوم يكي از آن دو را انتخاب كنم مسلما انتخابم G9 خواهد بود.

اينرا گفتم كه بگويم اين شرايط هر فرد است كه گزينه ي برتر را معين مي كند. من هم همانطور كه مدتي است عليرضا وسوسه ي 30d به علت قيمت معقولش به جانش افتاده وسوسه ي خريد يك D40 ( كه اينروزها الحق مفت شده) رو دارم ولي منطق اجازه ي چنين خريدي به من نمي دهد ( لنز و فلاش و ... ) .

بنابر اين جناب ساسان هم در نهايت خودشان بايد انتخاب نهايي را بكنند.
    Persian، KingArash و 3-5 تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه KingArash آواتار ها
    تشکر کرده
    1226

اما يك سوال؟ آيا استفاده از لنز بزرگتر و با ابعاد و فاصله كانوني متغيرتر سبب حصول اپتيك بهنر در
    S5 مي شود يا خير؟ يادمه يه جايي خوندم ابعاد بزرگتر لنز سبب بهبود اپتيك مي شود، از دوستان
    مطلع تقاضاي راهنمايي مفصلتر دارم
    اين سوال همچنان در انتظار جواب است! :confused:

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط KingArash نمایش پست ها
    اين سوال همچنان در انتظار جواب است! :confused:
    سلام

نه لزوما چنين چيزي درست نيست. دو عنصر معمولا روي سايز لنز تاثير گذار است . حداكثر گشادگي ديافراگم ( كه معمولا روي قطر لنز تاثير مي گذارد) و فاصله ي كانوني كه هر چه بلند تر باشد لنز بلند تر مي شود.

ولي در تكنولوژي ثابت يقينا در دو لنز با فاصله ي كانوني مساوي و عدد ديافراگم مساوي لنز بزرگتر بايد اپتيك بهتري داشته باشد.
    Persian و KingArash تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

از تمامی دوستان(اقا محمود,اقا فرهاد,اقای قشقایی وبقیه دوستان)بسیار ممنون و سپاسگزارم.
    تقریبا دیگه تصمیم به خرید s5is گرفتم.ولی یه سوال اساسی برام پیش اومده که ممکنه تکراری باشه.
    از این دوربین هم چینیش هست و هم ژاپنیش.ولی تفاوت قیمت 60 تومنی دارند.همین امروز که قیمت گرفتم چینیش 360 وژاپنیش 420 بود.ایا وافعا نوع ژاپنیش تفاوت خاصی داره که این همه تفاوت قیمت دارند؟؟؟؟؟؟

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

از تمامی دوستان(اقا محمود,اقا فرهاد,اقای قشقایی وبقیه دوستان)بسیار ممنون و سپاسگزارم.
    تقریبا دیگه تصمیم به خرید s5is گرفتم.ولی یه سوال اساسی برام پیش اومده که ممکنه تکراری باشه.
    از این دوربین هم چینیش هست و هم ژاپنیش.ولی تفاوت قیمت 60 تومنی دارند.همین امروز که قیمت گرفتم چینیش 360 وژاپنیش 420 بود.ایا وافعا نوع ژاپنیش تفاوت خاصی داره که این همه تفاوت قیمت دارند؟؟؟؟؟؟
    فرقی بین ژاپنی ها و چینی ها نیست.
    Persian تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر آشنا King Aria آواتار ها
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    فرقی بین ژاپنی ها و چینی ها نیست.
    حالا آیا اونایی که به اسم ژاپنی در بازار هستند واقعاً ژاپنی هستند؟
    چو ایران نباشد تن من مباد

صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین