صفحه 5 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5
نمایش نتایج : از شماره 41 تا 50 , از مجموع 50
Like Tree46تشکر

موضوع: G9 یا S5is

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

پیش فرض پاسخ: G9 یا S5is

سلام به همگی

دوست عزیز فكر كنم تو این رنج بد نیست یك نیم نگاهی هم به دوربین جدید نیكون بنام nikon coolpix P80 هم بندازید شاید قابل مقایسه با G9 كانن نباشد ولی با قیمتی حدود 420 فكر كنم از S5 بهتر باشه اما نظر شخصی من در مورد G9 و S5 دوربین G9 هست كه خروجی بهتری نسبت به S5 داره فكر كنم اگر بیشتر بررسی كنید خودتون به نتایج بهتری خواهید رسید اگر زوم برایتون اهمیت نداره G9 میتونه یه دوربین ایده ال باشه و اگر زوم برایتون لازم هست p80 كه دارای سایز سنسور بزرگتری نسبت به S5 هست والبته دوربین جدیدتری شاید مناسبتون باشه

ببخشید جناب 3-5 ارسالهامون همزمان شد!!!

کد:
    http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/p80/index.htm

كاربر همراه partow آواتار ها
    تشکر کرده
    3722

پیش فرض پاسخ: جی 9 یا اس5آی اس

فکر می کنم اگر کل تایپیک رو میخوندید راحت تر به نتیجه میرسیدید . به نظر (شخصی) بنده پولی که برای G9 پرداخت می کنید بیش از قیمت واقعی(آنچه می ارزد) است .
    همانطور که جناب قبادی عزیز در همین تایپیک گفته بودند " S5+ هک نرم افزاری " و همچنین بر اساس قیمت از G9 به مراتب سرتر است.
    مهدی پرتو
    Canon 50D / 18-55 / 55-250

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

جالبه كه دو تاپيك با اين عنوان داشتيم. يكي در بخش Canon و يكي اينجا كه هردو ادغام شد.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

به نظر من عكسهاي s5 به پاي g9 نمي رسه، قريب به 90 درصد عكسهاي دانلود شده s5 حاشيه بنفش زيادي داره ( اونهايي كه فاصله زياد داره كه وحشتناك). من از dpreview كليه عكسهاي اين دو دوربين رو دانلود كردم و تو نتيجه نهايي واقعا g9 خيلي عالي و شفافتر پردازش شده بود. ضمنا خيلي تلاش كردم كه حاشيه بنفش رو با هر نرم افزاري كه بتونه حذف كنم كه در بعضي عكسها اينقدر اين مشكل جديه كه گويي رنگ جزيي از تصوير شده و نرم افزار ها ناحيه خاكستري از خودشون به جا ميذاشتن. اگه g9 يك كم زوم بيشتر و قيافه مي داشت قيمتش خيلي مفت هم هست.

اينم يكي از عكساش، اگه كسي تونست بدون كاهش كيفيت قرمزي ها رو از بين ببره لطفا فايل اصلاح شده رو يه جا بذاره كه از گمراهي در بيام

[IMG]http://i38.*******.com/2vuasnt.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.*******.com/33or57r.jpg[/IMG]
    ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 23 July 2008 در ساعت 21:08 دلیل: اصلاح لینكها

3-5
    3-5 آنلاین نیست
    كاربر جديد 3-5 آواتار ها
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط skala نمایش پست ها
    به نظر (شخصی) بنده پولی که برای G9 پرداخت می کنید بیش از قیمت واقعی(آنچه می ارزد) است .
    همانطور که جناب قبادی عزیز در همین تایپیک گفته بودند " S5+ هک نرم افزاری " و همچنین بر اساس قیمت از G9 به مراتب سرتر است.
    من دنبال امکانات اضافی که این هک میده، توی فروم گشتم و اینارو فهمیدم:
    حالت RAW
    حالت Zebra(کسی میتونه توضیح بده این حالت چی هست؟)
    محدوده بزرگتر سرعت شاتر ( آیا این اصلا از لحاظ سخت افزاری امکان داره؟)

حالا علاوه بر دو تا سوال بالا اگه کسی لطف کنه و از سایر امکانات هک برای S5 بگه خیلی خیلی ممنون میشم!
    سپنج
    Zenit 122 ---} Canon S5IS

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

اگر حالت Zebra در هک فعال بشه , هر گاه که قسمتی از تصویر نور بیش از حد داشته باشه ( یعنی سفید بشه ) و یا نور کمی داشته باشه ( یعنی سیاه ) اونوقت این مناطق روی ال سی دی دوربین شروع به چشمک زدن میکنن و در واقع یک نوع اخطاره
    البته اگر در مناطقی از عکس , فقط یک کانال رنگی به اشباع کامل برسه مثلا فرض که گلبرگ های قرمز رنگ یک رز در کانال قرمز به اشباع کامل برسن یعنی تماما قرمز یکدست و کامل بشن , اونوقت حالت زبرا به صورت رنگی شروع به چشمک زن میکنن و شما رو متوجه میکنن که در کدام کانال رنگی اشباع کامل صورت گرفته

در مورد محدوده بزرگتر شاتر که در واقع برای عکاسی با سرعت بیشتر است باید بگم بله امکان داره و فکر کنم در دوربین S5 تا یک پنجاه هزارم ثانیه قابل دسترس باشه و علت هم اینه که وقتی سرعت رو در این محدوده تعیین میکنید تنها مقدار ولتاژ بدست آمده در همین مدت از سلول ها گرفته میشه

====================

یک بار یادمه داشتم به صورت RAW + Jpg عکاسی میکردم و بعد از گرفتن چند عکس تازه متوجه شدم همه عکس ها در اندازه 640 در 480 بوده و در واقع همه عکس ها در کوچکترین اندازه خودش گرفته میشد
    خیلی از این موضوع حرصم گرفت تا اینکه هنگام مرور عکس ها در کامپیوتر گفتم یه نگاهی هم به عکس های Raw بکنم و با کمال خوشحالی دیدم که عکس های Raw تماما به صورت بزرگ و کامل گرفته شدند

چند وقت پیش در مورد چگونگی برداشتن عکس های کوچکتر در دوربین سوالی در فروم مطرح شده بود فکر کنم از روی این مورد بشه به جواب هایی برای دوربین هایی در این سطح , رسید

برای هک و امکاناتش یک تاپیک جداگانه در فروم وجود داره
    3-5، FoadKhanlar، minaei و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

3-5
    3-5 آنلاین نیست
    كاربر جديد 3-5 آواتار ها
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط delbaz نمایش پست ها

در مورد محدوده بزرگتر شاتر که در واقع برای عکاسی با سرعت بیشتر است باید بگم بله امکان داره و فکر کنم در دوربین S5 تا یک پنجاه هزارم ثانیه قابل دسترس باشه و علت هم اینه که وقتی سرعت رو در این محدوده تعیین میکنید تنها مقدار ولتاژ بدست آمده در همین مدت از سلول ها گرفته میشه

====================

برای هک و امکاناتش یک تاپیک جداگانه در فروم وجود داره
    خیلی ممنونم از بابت جواب مبسوطتون من اطلاع چندانی از مکانیزم دوربین های دیجیتال ندارم، به همین دلیل هم با تصور حالتی مشابه شاتر مکانیکی دوربین های نگاتیوی، گفتم که شاید از لحاظ سخت افزاری امکان بالا بردن سرعت شات نباشه! ولی مثل اینکه قضیه اینجا کلا یه جور دیگه ست!:cool:

====================

فقط یک سوال درباره حافظه داشتم
    من برای اینکه بتونم این هک رو در S5 نصب کنم، حتما باید کارت 2G یا اینکه می تونم 4 یا حتی 8GB هم بگیرم؟ درمورد SD یا SDHC بودن کارت هم محدودیتی که برای هک وجود نداره یا اونم باید حتما SD باشه؟

(شرمنده که سوالات تکراری زیادی پرسیدم، ولی به تاپیک مربوط به هک هم سر زدم، ولی چون هر کس یه جواب جداگانه داده بود، بالاخره جواب دقیق سوالم را نگرفتم!:confused:گفتم سوالاتم رو توی همین تاپیک که شروع کردم، تمومش کنم!)
    سپنج

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

البته توصیه من اینه که به خاطر هک دوربین انتخاب نکنید
    ولی برای نصب راحت و بی درد سر هک یک کارت دو گیگ SD از هر جهت حتی از لحاظ قیمت مناسب تر خواهد بود

این هکی که ما در موردش صحبت میکنیم خودش یک آدرس مستقل در وب داره که تمام نسخه های اون و اخبار جدید رو اعلام میکنه

کد:
    http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
    دوربین S5 دوربین خوبی است اما کمی مقدار نویزش بالاست و اون تصاویر شارپ مورد انتظار رو به شما نمیده
    مدتی است که از معرفی اون گذشته و باید منتظر جایگزینی برای اون بود
    مزیتی که در دوربین های Canon در این رده وجود داره اینه که مقدار Noise Reduction اعمال شده و همچنین سطح شارپ سازی و اشباع رنگ به طور پیش فرض خیلی کمه . و به این ترتیب دست کاربر برای تغییرات بعدی خیلی باز تره
    3-5، FoadKhanlar، minaei و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

3-5
    3-5 آنلاین نیست
    كاربر جديد 3-5 آواتار ها
    تشکر کرده
    12

Wink پاسخ: G9 یا S5is

بالاخره، راحت شدم !! امروز رفتم و S5 خریدم!
    البته هنوز موندم که حافظه 2 گیگ بگیرم یا 4 گیگ (از یک طرف حجم فیلمای S5 خیلی بالاست و از یه طرفم میخوام که هک رو نصب کنم و می ترسم که 4 گیگ جواب نده و 2 گیگ لارم بشه)
    سپنج

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط 3-5 نمایش پست ها
    بالاخره، راحت شدم !! امروز رفتم و S5 خریدم!
    البته هنوز موندم که حافظه 2 گیگ بگیرم یا 4 گیگ (از یک طرف حجم فیلمای S5 خیلی بالاست و از یه طرفم میخوام که هک رو نصب کنم و می ترسم که 4 گیگ جواب نده و 2 گیگ لارم بشه)
    اگر من باشم در هر صورت دو تا دو گيگ رو به يك 4 گيگ ترجيح مي دم.
    3-5 تشکر می‌کند.

صفحه 5 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5