کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان من هم تصمیم دارم که یکی از این دو تا دوربین رو بگیرم، ولی یه مشکل کوچک با گارانتی و قیمت دارم:
در این یک هفته ای که از جمهوری و سایت های اینترنتی تحقیق می کردم برای S5 محدوده قیمت 340 تا 410 و برای G9 هم 430 تا 500 با گارانتی های رنگارنگ اعم از اصلی(که از قرار معلوم فقط برای دلخوشی خودمونه!) و متفرقه همراه بیمه یا بدون آن، مشاهده کردم!
آقای قبادی یک توصیه کلی داده بودن که " ارزانترین و بدون گارانتی ترین" مورد خریداری بشه! از دوستان عزیز می خوام که نظر بقیه صاحب نظران و صاحب دوربینان! را در این رابطه بدونم. پیشاپیش ممنونم از پاسخ ها.
سپنج
Zenit 122 ---} Canon S5IS
کسی نیست جواب بده؟
هر چقدر بیشتر می گذره کار سخت تر می شه ها از ما گفتن:biggrin:
یه مدل دیگه هم داره به دو تای قبلی اضافه میشه، اونم نه Canon بلکه Nikon Coolpix P80
حالا هی شما جواب منو ندین! من به خاطر خودتون می گم
سپنج
توصيه ميكنم كه در اين رده سراغ Nikon نرويد! چون در اين رده حرفي
براي گفتن نداره در مقايسه با Canon ، Sony ، Panasonic .
با توجه به هك ارائه شده براي S5 و توانايي اون براي گرفتن فرمت RAW
تفاوت عمده اين دو دوربين برميگرده به سنسور بزرگتر G9 و زوم اپتيكال
S5 كه شما بايد تصميم بگيريد كه اندازه سنسور بزرگ ( و بالطبع كيفيت
بهتر تصوير ) براتون مهمتره يا زوم اپتيكال بيشتر؟ البته صرفنظر از تفاوت
قيمتشون!
تنها به دلیل سایز سنسور بزرگتر نمی توان یک دوربین را بهتر از دیگری دانست و باید ارتباط میان سایز سنسور و رزولوشن را هم لحاظ کرد. بهتر است در اینجا از چگالی پیکسلی استفاده شود(pixel density). البته به لحاظ چگالی پیکسلی هم G9 وضعیت بهتری دارد و تئوریکالی باید کیفیت خروجی بهتری هم داشته باشد.
اما در مجموع بنده نظر فرهادخان را تایید می کنم که بسته به شرایط باید دوربین انتخاب شود. شاید کسی که برای بار اول دوربینی را می خرد(و قائدتاً دوربین دیگری هم ندارد) از زوم بالا لذت بیشتری ببرد تا اندکی کیفیت بیشتر. مطمئناً خطاهای تکنیکی این شخص که بر کیفیت اثر می گذارند هم به مراتب بیشتر از چیزی است که حالا بخواهیم سر اندکی کیفیت بالاتر چانه زنی کنیم! و از طرفی برای کسی هم دوربین حرفه ای دارد و قصد خرید یک دوربین دم دستی را دارد احتمالاً G9 انتخاب بهتری خواهد بود(تازه باز هم به شرایط بستگی دارد)
آرش
Java Intelligent Network Infrastructure
دوست عزیز بد نیست که این را هم به انتخابهایت اضافه کنی:
[IMG]http://i35.*******.com/15podmv.jpg[/IMG]
امروزه شرکت المپوس دوربین جدید دیگری با زوم اپتیکال 20 برابر به نام SP – 570 را به بازار عرضه کرده است . این دوربین جدید به دلیل داشتن فاصله کانونی 520 – 26 میلی متر در رده دوربین های سوپر زوم قرار می گیرد .ویژگی هایی که این دوربین دارا میباشد عبارتند از لرزشگیر تصویر Dual ( که این نوع آوری جدید باعث کاهش لرزش دست و به وجود آمدن عکس با کیفیت عالی می شود )، تکنولوژی زوم بالا که باعث نزدیک شدن شی به اندازه کافی در هنگام عکس برداری میشود ، حساسیت ایزو از 50 تا 6400 ،23 حالت عکس برداری ،نمایشگر LCD 2.7 اینچی با پیکسل 230000 و 9 حالت تنظیم وایت بالانس .
دوربین SP – 570UZ کارت مموری xD را ساپورت می کند و. با باتری نوع AA سازگار می باشد .
ویژگی های دوربین المپوس SP – 570UZ SP – 570UZ :
• 2.33/1 اندازه CCD با رزلوشن 10 مگاپیکسل
• زوم اپتیکال 20 برابر با فاصله کانونی 520 – 26 میلی متر
• حداکثر زوم دیجیتال 5 برابر
• نمایشگر LCD 2.7 اینچی با پیکسل 230000
• لرزشگیر تصویر Dual
• فیلم برداری با فرمت AVI و عکس برداری با فرمت JPEG و RAW
• تکنولوژی BrightCapture مناسب در شرایط نور کم
• حالت های نورسنجی P/A/S/M برای آفریدن آسانی و آزادی در کار
• 38 زبان مختلف در منو
• عکس برداری قابل انعطاف با مموری داخلی یااستفاده از مموری xD
• تبدیل لنزTCON – 017 و آداپتور CLA -10 برای حداکثر 884 میلی متر
• اتو فوکوس ، ماکرو و سوپر ماکرو
• نورسنجی نقطه ای ، متمرکز و الگوی ESP
• 23 حالت عکس برداری
• اتو فلاش ، اصلاح قرمزی چشم و Slowsync
• مموری کارت xD را ساپورت می کند و دارای مموری داخلی 47 مگابایتی می باشد
• اتصالات کابل USB و خروجی AV
• سازگار با پرینتر های DPOF، PictBridge و Matching III
• 4 عدد باتری از نوع AA و یا آداپتور انتخابی AC
• وزن آن 365 گرم
نوشته شده توسط محسن رنجبر
نظرتون راجع به Nicoon coolpix p80 و p5100 چیه!؟
امروز با دیدن نمونه عکس های Nicoon coolpix p80 و p5100 (البته مثل اینکه عکسهای این دو تا در نور روز خوب میشن و نه جاهای کم نور!) بازم انتخابام بیشتر و طبیعتا کارم سختتر شده! در مورد این دو تای هم اگه نظری باشه مشتاق شنیدنم!
من 6 ساله که با Zenit 122 همراه لنز تله واید برای خودم عکس می گیرم و حالا می خوام یه دوربین دیجیتال هم داشته باشم. منظورم اینه که اولین دوربینم نیست!
یک دلیل قانع کننده برای این راهنمایی میخوام!؟!
----------------------------------------------------------------------------------
من بیشتر برای منظره و طبیعت می خوام یکی از این 4 تا رو (S5 یا G9 و یا P80 یا P5100) :::big grin:::بگیرم و نمی خوام بعدا براش لنز یا تجهیزات جانبی اضافی بگیرم! تحت شرایط بالایی که عرض کردم، حداقل 100 تومن هزینه بیشتر برای خرید G9 به نظر شما لازمه یا که برای این کاربردها نمی ارزه؟
سپنج