سلام آقای قبادی عزیز
ممنونم از پاسخ شما.
البته این سوال همونجوری که در پست اول نوشتم مربوط به خودم هم میشد و قبلا از دوستان فروم بصورت خصوصی پرسیده بودم.
دلیل آپگرید من ، بهیچ عنوان بد بودن دی 60 نیست. اتفاقا باید بگم که واقعا از این دوربین راضی هستم.
دلایل آپگرید من اینها هستن:
- نداشتن موتور فوکوس برای استفاده از لنزهایی مثل سیگما 20-10. البته دی 60 رنج فایندر داره و خیلی راحت و دقیق میشه از صحت فوکوس دستی مطمئن شد. ولی به شرطی که دوربین روی سه پایه باشه. چون روی دست خیلی سریع از فوکوس خارج میشه.
- نویز در این دوربین اصلا آزار دهنده نیست. من با خیال راحت با ایزو 1600 عکس میگیرم. ولی در نوردهی های چند دقیقه ای ، متاسفانه کنار عکسها حاشیه بنفش ظاهر میشه.
- برای دستهای من ، دی 60 کوچیکه. معمولا 2-3 تا از انگشتهام دارن واسه خودشون وول میخورن و بیکارن! مثلا کوچیک بودن بدنه هایی مثل 400 دی رو میشه با گریپ تا حدی حل کرد. ولی واسه دی 60 چیکار کنم؟
- و البته یک مشتری نقد هم دم دسته که میتونم دوربین رو با قیمت تقریبا معادل یک دی 60 جدید بهش بفروشم.
- و دیگه اینکه من آدم ابزار بازی نیستم. خیلی ها از داشتن یک وسیله لذت میبرند. خیلی ها هم فقط از استفاده کردن و از نتیجه نهایی کار لذت میبرند. ولی من هم از داشتن یک وسیله لذت میبرم و هم از نتیجه نهایی کار.
و دیگر هیچ :::big grin:::
البته اگه شما هم لطف کنید و اسم اون لنزهای واجب کفایی رو بنویسید ، در حق من لطف کردید
بازم ممنون