خیلی ممنون
اون حافظه نامحدود خارجی رو هم میدونین معنیش چیه؟ من الان که بقیه بروشور رو خوندم دیدم که 1D , 1Ds و 5D هم این قابلیت رو دارن.
سلام
یعنی اینکه شما میتوانید هنگام عکاسی ، عکس ها را مستقیما در یک حافظه خارجی مثل هارد ذخیره کنید و نیازی به حافظه داخلی دوربین نداشته باشید.از طریق کابل ویا ریموت این کار امکان پذیر هست.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام
البته من نمیدانم دوستمان چجوری احساس کردند کیت دی 90 سنگینتر است, من که اینطوری احساس نکردم, از آن گذشته لنز 200-18 کنن سنگینتر از 105-18 نیکون است (که طبیعی هم هست)
طبق گفته دیپرویو 200-18 کنن 150 گرم سنگینتر است.
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-200_3p5-5p6_is_c16/ http://www.dpreview.com/news/0808/08082701nikkor_18-105lens.asp
درسته آقا وحید . اشتباهی نوشتم (یعنی جابجا نوشتم و حساب کردم) .
یعنی در مجموع ترکیب 50D+18-200 نسبت به D90+18-105 حدود 270 گرم سنگینتر است.
ولی جالبه که دوستمون عکس این نتیجه ، احساس کردن.
ترکیب 50D+sigma17-70 نسبت به D90+18-105 حدود 200 گرم سنگینتر است و من بارها اونها رو پشت سر هم توی دستم امتحان کردم. ولی فارغ از هر ملاحظه برندی و ... ، کنون اصلا سنگین تر نمی نماید!
البته مطلب قابل توجه اینکه وقتی دوربین سنگین تر باشد، مرکز ثقل بدنه+لنز به بدنه نزدیکتر می شود و تعادل دوربین بیشتر و نگه داشتن دوربین در دست راحتتر می شود.
(بلا تشبیه ، مثل اینکه می گویند انسان وقتی میمیرد سنگینتر می شود که چنین نیست و دلیلش عدم هوشیاری و عدم حفظ تعادل ناخودآگاه انسان و انتقال وزن بدن به طرفین است. البته بلا نسبت دی 90 :biggrin: )
من هم باید چشمهام رو کالیبره کنم.:biggrin:
با سلام خدمت تمامي كاربران انجمن.
از شما صاحبنظران درخواست كمك و راهنمايي براي خريد دوربين دارم.
نظر شخصي من اين است كه بدنه 50D بهتر از ِD90 است و همچنين لنز 18-200 نيكون بهتر از 18-200 كانن ميباشد.
خواهش من اين است كه نظر شخصي شما عزيزان راجع به دو تركيب فوق چيست؟ كدام يك عكسهاي با كيفيت تري از نظر شما دارد.
براي من شارپ بودن تصوير در درجه اول اهميت قرار دارد.سپس يكنواختي كيفيت در وسط و گوشه هاي عكس.
ضمنا استفاده من آماتور و علاقه من بيشتر landscape و tele photo ميباشد.
يك دنيا ممنون ميشوم كه از راهنمايي هاي شما بزرگواران بهره مند شوم.
با تشكر.
علي فرزام.
در خصوص اینکه کدامیک خروجی بهتری دارند باید گفت که هیچ کدام باجی به هم نمیدهند یعنی با کمی تغییر تنظیمات پیش فرض میشود خروجی 50دی را شبیه دی90 کرد و بالعکس یعنی نمیشود دو دوربین را روی مد اتو گذاشت بعد خروجی ها را مقایسه کرد چون اصلا فلسفه خرید اس ال ار این نیست که هیچ تنظیمی عوض نشود. مهمترین مسئله در خروجی این دو تسلط عکاس بر تنظیمات این دو و به طریق اولی اموختن عکاسی است.
اگر بدنه فلزی و طبعا سنگینتر را نیاز دارید 50دی را انتخاب کنید اگر سبکی و قیمت ارزانتر را میخواهید دی90 را انتخاب کنید.
البته در خصوص تفاوت قیمت دو ترکیب اطلاعی ندارم اما فکر کنم بدنه دی90 حدود 150 تومان ارزان تر است.