دوست عزیز، برای همین موردی که فرمودید عرض کردم مشکل شما فول فریم و کراپ نیست.
قصد جسارت به سطح دانش شما رو ندارم ولی بنظرم بهتره برای مطالعه وقت بزارید.
من هم روزی که سوپر زوم رو فروختم و 60دی کنون خریدم با دیدن خروجی راو کلی متعجب شدم و دلم برای سوپر زومم تنگ شد
از فتوشاپ استفاده کنید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
(acr(adobe camera raw به صورت قسمتی از برنامه ی فتوشاپ همراه آن نصب می شود. در صورتی که از ورژن جدید آن استفاده کنید فایلهای دوربینتان با فرمت NEF به صورت پیش فرض با acr باز خواهد شد. یا کمی تغییر در میزان noise reduction و sharpness جزییات بهتری را می توانید داشته باشید:
Nikon D7200 Review - Exposure
RAW via Adobe Camera Raw Camera JPEG, defaults
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
ببخشید وسط بحث گفتم این سوال رو هم اینجا مطرح کنم.
من یه دی 700 دارم. دام فکر میکنم برگردم به دوربینای کراپدار مثلا دی 7200.
آیا بنظرتون این کار رو انجام بدم؟
علت تصمیمم هم عدم توانایی مالی در تهییه لنز، یه مقدار وزن دوربین، یه مقدار هم عمر دوربین هست...
وزن تجهیزات و قیمت لنزها دلیل قانع کننده ای است البته ذکر نکردید که در حال حاضر چه لنزهایی رو دارید و به چه لنزهایی نیاز دارید.در ضمن d700 چه مدت کار کرده؟
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوربین کراپ برای لند اسکیپ مناسب است اما از لحاظ نویزی م تصاویر d700 کماکان بهتراست البته جنس تصاویر متفاوت است
اما نکته که خواستم یادآوری کنم اینکه شما اگر با همان لنز قبلی روی کراپ بروید تصویر حداقل معادل 24 میلیمتر روی فولفریم را خواهید داشت . آیا به نسبت استفاده ی شما بسته نیست؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام