جناب کوروش،
بگذارید با شما مخالفت کنم. اینکه در اینده چه میشود حدس و گمان است. نه تنها برای من و شما حتی برای همان کارشناسان بازاریابی! ولی روند کلی بازار مشخص است و میتوان حدسهایی زد.
شما هم نظر شخصیتان را بیان میکنید. فرضا معتقدید به دلیل کییفیت بالای سنسورهای کوچک دوربین سازها به ان سمت حرکت کرده اند در حالی که ممکن است نسل جدید کامپکتها باشند که ساز سنسورشان بزرگتر شده! یعنی همان روند افزایش سنسور! جالب اینه که برداشتمان کاملا متفاوت است! برداشت شما حرکت بسمت سنسورهای کوچک است، برداشت من حرکت بسمت سنسورهای بزرگتر!
بدنهای کراپ هم باید تکلیفشان را روشن کنند. یا رومی روم یا زنگی زنگ. بدنهایی با سنسور کوچک نابود نمیشوند!!! اما بدنهای اس ال ار بزرگ با سنسور کوچک ممکن است. دلیلش هم همان روند به سمت بدنهای میررلسی است که گفتید. همان فوجیها، الیمپوسها، سونیها و ... وقتی میتوانید یک بدنه سنسور 1 اینچی یا 4/3 با لنز 24-70 اف 1/8 تا 2/8 در جیبتان داشته باشید خرید یک دی7200 با لنز اف 3/5 تا 5/6 به راحتی گذشته نیست.
منکر برتریهای کراپ در بعضی ژانرها نمیشوم و انتظار هم ندارم نابود شوند اما برای بقا شرایط سختی خواهند داشت.