درود
چند تا Patent عجیب قریب جدید از نیکون به نقل از سایت nikonrumors.com
اولی 50mm f/1.2 هست
و لنز ماکرو 160-220 f/2 – f/3.2
و لنز 24-145 F4 یا 28-145
موفق باشید
انوش
درود
چند تا Patent عجیب قریب جدید از نیکون به نقل از سایت nikonrumors.com
اولی 50mm f/1.2 هست
و لنز ماکرو 160-220 f/2 – f/3.2
و لنز 24-145 F4 یا 28-145
موفق باشید
انوش
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام
بازار شایعات در این چند روزه بسیار داغ است
جایگزین دوربین محبوب S95 کنون در راه است - کنون S100
مختصر مشخصات انتشار یافته :
سنسور : 12 مگاپیکسل
زوم : 5x
زمان انتشار : سپتامبر
و این هم از آخرین گمانه زنی ها :
August 2011 7D Mark II
24 Mega pixel Full Frame
Dual Digic V
Will be a partial replacement for the discontinued 1D Mark IV
September 2011 1D Mark V
32 Mega pixel Full Frame
Dual Digic V
Will be a partial replacement for the discontinued 1D Mark IV and complete the merging of the 1D line
March 2012 5D Mark III
32 Mega pixel Full Frame
Digic V
New 11 point AF system
Will have the best video features of the EOS line
منبع : http://www.canonrumors.com/
ویرایش توسط Miri : Thursday 23 June 2011 در ساعت 14:53
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
اگر قرار باشه 1D فول فریم بشه من ترجیح میدم که 7D همون کراپ 1.6 یا نهایت در جایگاه فعلی 1D با کراپ 1.3 قرار بگیره , واسه خلیی از عکاسها این کراپ دار بودن کمک بزرگیه تا هیکل بزرگ بعضی از لنزها رو تحمل نکنن (پولش هم که جای خود داره )
آرش زمانی5DII A7RII ✗
حالا مگه اومده؟دیدید بالاخره گفتم مارک دو 7دی میاد استاد قبادی فرمودند خیلی زوده.من باید برم برای کنن کار کنم بازارسنجیم خیلی خوبه
خوشحال شدم گفتم هدف بعدی برای یه بادی 7دی مارک دو باشه که ...
7d Full Frame
1d 32 mp
با پوزش فراوان اینا چرنده! حالا اگر به عنوان شایعه جایی منتشر میشه و پاش به اینجا هم کشیده میشه، لطفا بر اساس این شایعه بی سر و ته در این زمان زیادی خوشحال نشید.
انوش جان ممکنه که این ها مربوط به لنز های SLR LIKE ها هم باشد.گاهی ( همین چند وقت پیش یک Patent لنز 28-800 منتشر شد با اف 3.5-5.6 که خیلی ها گفتند عجب لنز است اما بعد ها در دوربین های SLR LIKE مشابه اش دیده شد.) Patent های دوربین های SLR LIKE هم منتشر می شوند که برای DSLR باز ها عجیب به نظر می رسند.
در مورد Canon 7D Mark شونصد هم بنده اصولا مشکلی ندارم.انشالله زود تر هم عرضه شود و ما هم خوشحال تر می شویم.اما بین آرزو و واقعیت تفاوت فروانی است.
همین طور شما باید مسلط به اوضاع و داستان باشید که متوجه شوید مثلا 7D احتمال اینکه فول فریم باشد تقریبا نزدیک صفر باشد ( اما هیچ چیز بعید نیست )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام؛
برخي شايعه ها را مي توان به راحتي رد كرد.
مثلا فول فريم بودن 7D2. آنوقت بهترين دوربينهاي APS-C كنون همرده 60D خواهند شد كه بسيار بعيد است كنون در اين بازار رقابتي دست به چنين كاري بزند. ضمنا تكليف رده 5D چه خواهد شد. دو دوربين فول فريم در يك كلاس فقط با مگاپيكسل متفاوت؟
در مورد سري 1D هم با توجه به سوابق قبلي فكر مي كنم هنوز براي جانشين كردن اين دوربين خيلي زود باشد.
سلام
به نظر من تولید دو بدنه فول فریم با سبک بدنه ای مانند 5D Mark II خیلی دور از ذهن نیست، یکی با تمرکز بیشتر بر روی فیلمبرداری و یکی با تمرکز بیشتر بر روی عکاسی.( آرزوی شخصی ! )
اما اینکه 7D یا 5D باشد و یا اینکه رده جدیدی از دوبین ها، باید منتظر باشیم و ببنیم ( اما فول فریم شدن 7D Mark II فرضی، Line Up دوربین ها را خیلی به هم میزند ! )
سلام؛
البته اين را هم در نظر بگيريد با توجه به پايين آوردن سطح 60D نسبت به XXDهاي قبلي (كه احتمالا آن هم آگاهانه و براي ايجاد فاصله بين XXDها و XDهاي APS-C بوده)، يك گپ خيلي بزرگ به وجود مي آيد كه اصلا معقول نيست بلافاصله از انجام اين كار پشيمان شود.
اما حواسم در پست قبلي به اين يكي نبود:
September 2011 1D Mark V
32 Mega pixel Full Frame
Dual Digic V
Will be a partial replacement for the discontinued 1D Mark IV and complete the merging of the 1D line
كه با فرض فول فريم شدن 7D2 (طبق ادعاي سايت) ادغام 1D و 1Ds و ظهور يك فول فريم جديد (حالا چرا حتما بايد اسمش 1D5 باشد و نه 1Ds4) در برند كنون، با توجه به عقب گرد سري XXD يعني خداحافظي عكاسان حيات وحش و شايد بسياري از عكاسان ورزشي با برند كنون.