سونی در مسیر درستی داره قدم برمیدارهالبته با سنسور 24 مگاپیکسلی APS-C
هر چند که موضوع افزایش مگاپیکسلی به مرور و با پیشرفت تکنولوژی افزایش پیدا میکرد ولی سونی آهنگ این پیشرفت را تندتر از همیشه و دیگر رقبا مینوازد
ورود سونی به بازار دوربینهای دیجیتال(عکاسی) به پیشرفت در این عرصه کمک شایانی کرد...
تصور مکینم تا چند سال دیگر سونی یکی از برندهای مطرح و با ادعا در کنار دو رقیب دیگر قرار میگیرد و این قطعا به نفع مصرف کننده خواهد بود.
وحید جان شایعات است دیگر...
البته اصولا نیکونی ها باید چشم امیدشان به همین زرشک مرشک ها باشد! یک دعایی چیزی که از سونی یک بخاری بلند شود تا بلکه نیکون هم رستگار شود ( شوخی )
اگر A77 سنسور 24 مگاپیکسلی داشته باشد ( که خیلی ممکن و نزدیک است ) احتمالا D400 نازنین هم یک سنسور 24 مگاپیکسلی خواهد داشت و آبروی نیکون نگهداشته می شود.
اما سونی در این چند سال بد جوری به بازار تکان داده ( حتی اگر تیراژ اش کمتر از 4% بازار باشد ) حداقل سود و نفع اش به نیکون رسیده است تا از سنسور های باقلوای سونی استفاده بهینه کند و دوربین های شاهکاری مثل D7000 معرفی کند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام :)
اولین ویدیوی منتشر شده (لو رفته) در Youtube از دوربین A77 سونی
اسکرین شات
قبل از حذف شدن لینک ویدیو در یوتیوب ، برای دیدن آن بشتابید.
مشاهده ویدیوی این دوربین جذاب
و تصاویری از NEX-5N
منبع
جناب قبادی گرامی نفرمائید ( البته من باب شوخی عرض کردم شما عزیز ما هستید )البته اصولا نیکونی ها باید چشم امیدشان به همین زرشک مرشک ها باشد! یک دعایی چیزی که از سونی یک بخاری بلند شود تا بلکه نیکون هم رستگار شود ( شوخی )
.
این روزها شدیدا این تاپیک و اخبارش رو دنبال میکنم. فکر کنم مدیران شرکت نیکون هم دیگه کم کم خجالت زده شدن و محض خاطر ما هم که شده زودتر محصول جدید رو ارائه میکنن
به قول یکی از دوستان تقویم رو چسبوندم روبروم و هر روز یه خط روش میکشم تا زودتر به 24 آگوست برسیم و رونمایی بشه .
البته امیدوارم ورودش به ایران ( حالا هر مدل یا مدلهایی که میخوان ارائه کنند ) خیلی طول نکشه و قیمتش هم زود تثبیت بشه. شاید خدا راضی شد ما هم رفتیم سراغ فول فریم که تازگی ها خیلی دارم بهش فکر میکنم.
کسی نیست بگه با دی 90 چیکار کردی که حالا دنبال فول فریم هم هستی ؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
همزمان با معرفی دوربین های جدید سری NEX سونی چند لنز هم معرفی می شوند.
50 اف 1.8
55-210 اف 3.5-6.3
و از همه جالب تر و جذاب تر 24 اف 1.8 زایس !
sony-nex-24mm-f1.8-lens-590x337.jpg
sony-nex-50mm-f1.8-lens-590x350.jpg
و مشخصات قطعی Nex 7 سونی !
24.3 MP Exmor sensor
ISO range: 100-16000
1920×1080 60p/60i/24p AVCHD video recording
XGA OLED viewfinder
3″ 921k dots TruBlack LCD display
10 fps
HDR functionality
Built-in flash
Battery life: over 400 shots
Magnesium alloy body
Improved startup time and AF speed
Announcement: August 24th
احتمالا همین سنسور هم در دوربین Alpha 77 استفاده می شود و باید دقیقا 10 روز دیگر منتظر بمانیم.
البته همان روز هم نیکون برنامه هایی دارد و احتمالا جانشین D300 را معرفی خواهد کرد.آن هم با یک سنسور 24 مگاپیکسلی جذاب...
منتظریم.
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Sunday 14 August 2011 در ساعت 03:53
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
پیرو فرمایشات جناب قبادی
- 30mm f/3.5 Macro lens
- new portrait lens 50mm f/1.8
- new Carl Zeiss wide angle lens 24mm f/1.7
- new telephoto zoom lens 55-200mm f/4-5.6
- new medium telephoto lens
- new high performance standard zoom
- new wide angle zoom
و از همه جالب تر و جذاب تر 24 اف 1.8
f/1.7
البته منم یه خورده شک کردم اما خوب 1.4 نیست یه دونه روهم شاید اشتباه کردن .
انگار سونی داره راه رو برای معرفی دوربینها جدید برای شرکتهای دیگه بازمی کنه و قدم اول رو هم دراین زمینه برداشت .
هم با لورفتن دوربین A77 و Nex-5n
وهم بامعرفی چندتالنز
ویرایش توسط behzad_milad : Sunday 14 August 2011 در ساعت 04:04
و اگر این جانشین با سنسور d3x باشه؟
با توجه به شرایط d700 در بازار (جذف از برخی سایتهای فروش) و دیگر شواهد امیدوارم 24 august روزه معرفی d800 باشه
طبق پيشبيني تام هوگان قيمت جايگزين D700 كمي بالاتر از انتظار خواهد بود (البته در صورت معرفي شدن):
the D700 was US$2999, and I'd now expect its replacement to be priced at US$3299 or US$3499 in the US