صفحه 452 از 689 نخستنخست ... 352 402 442 448 449 450 451 452 453 454 455 456 462 502 552 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 4,511 تا 4,520 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

انگار این روز ها قسمت کنترل کیفی نیکون با سیگما عوض شده!!!! هر چی نیکون افتضاح به بار میاره از اون ور سیگما با کیفیت تر میشه!
    yaghoobi، nejadi، Saadat و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

كاربر همراه
    تشکر کرده
    53

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها
    ای کاش نیکون به جای معرفی کردن پی در پی بدنه فکری به کنترل کیفی محصولاتش میکرد
    بر خلاف گذشته که تولیدات این شرکت به کیفیت بالا شهرت داشتند این اواخر افتضاح پشت افتضاح اون از D600 و مشکل روغن سوزی بعد اون D7100 با مشکل آت آشغال سنسور D800 هم که مشکل خاص خودشو داره!
    حدود یک ماه پیش از آمازون برای یکی از دوستان D800E خریداری کردیم ,بعد این که رسید متوجه شدیم که فلاش سرخود دوربین اصلا کار نمیکنه پس از بررسی و مشورت.. مجبور شدیم بدنه را عودت دهیم جهت تعویض
    قبل از این تجربه یک D3200 برای یکی از اساتید دانشگاهمان گرفتم.. ولی متوجه شدم زمانی که از فلاش چه سر خود و یا اکسترنال استفاده شود نیمه پایینی عکس تاریک میشد درست مانند زمانی که سرعت شاتر از میزان سینک بدنه بیشتر باشد جالب اینکه در سرعتهای شاتر پایین مانند 1/8 نیز این مشکل وجود داشت و حتی در دیافهای متفاوت
    پس از کلی بحث با فروشنده(فروشگاه پیکسل) قرار شد که بدنه را بفرستیم تا بررسی نمایند و بعد آن اظهار کردند که بدنه مشکل داره و قبول کردند که تعویض نمایند.
    اگه ممکنه در مورد این مشکل 7100 بیشتر توضیح بدیدن بنده در تایپیک مربوطه همچین گزارشی ندیدم

كاربر همراه
    تشکر کرده
    5818

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها
    قبل از این تجربه یک D3200 برای یکی از اساتید دانشگاهمان گرفتم.. ولی متوجه شدم زمانی که از فلاش چه سر خود و یا اکسترنال استفاده شود نیمه پایینی عکس تاریک میشد درست مانند زمانی که سرعت شاتر از میزان سینک بدنه بیشتر باشد جالب اینکه در سرعتهای شاتر پایین مانند 1/8 نیز این مشکل وجود داشت و حتی در دیافهای متفاوت
    بنده هم دقیقا همین مشکل رو با همین مدل دارم ...
    اما فکر می کردم با تهیه یک فلاش اکسترنال می توان بر مشکل فائق آمد که گویا این طور نیست !!!
    nicebluesky تشکر می‌کند.
    عسگری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نمایشگاه ces2014 کنون مدل بعدی sx50 رو معرفی نکرد ولی خبرهایی هست که کنون روی دوربین سوپرزومی با زوم اپتیکال 100 (3.6 تا 340mm) کار می کنه.
    yaghoobi، lamagra و morteza khademy تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    نمایشگاه ces2014 کنون مدل بعدی sx50 رو معرفی نکرد ولی خبرهایی هست که کنون روی دوربین سوپرزومی با زوم اپتیکال 100 (3.6 تا 340mm) کار می کنه.
    جالب بود کانون ظاهراً هيچی معرفی نکرده ، من که هيچ جا نديدم حرفی از کنون بزنن

كاربر همراه rezafh آواتار ها
    تشکر کرده
    3513

هرچند شاید به این تاپیک ربط خاصی نداشته باشه
    اما در جواب دوستان باید عرض کنم دو روز پیش کنن 3 مدل جدید از دوربین های کامپکت خودش رو معرفی کرد

کد:
    http://blog.gsmarena.com/canon-introduces-powershot-n100-sx600hs-and-elph-340hs/
    yaghoobi و Majix تشکر می‌کنند.
    Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

Untitled.jpg

1- طبق این جدول پیمونه 7D دیگه پر شده و بعد از 4/5 سال!! (که به نظر هم زیادی طولانی شده )امسال شاهد دوربین جدیدی در این رده باشیم و به احتمال زیاد با یک دوربین عالی روبرو خواهیم شد

2- در مورد 5DMKIII اگر مبنا رو 5DMKII بزاریم که 3/5 سال طول کشید تا آپدیت بشه پس شاید امسال خبری از آپدیت اون نباشه گرچه من خودم معتقدم روند تکنولوژی سرعت بیشتری به خودش گرفته و فکر میکنم 2 سال واسه 5DMKIII هم کافیه و توی 6 ماه دوم سال میلادی و بعد از 2/5 سال میتونه دوربین جدیدی تو این رده ارائه بشه

3- اوضاع و احوال 1DX هم مثل 5DMKIII میمونه و الان 2سال 3 ماه از اومدنش میگذره و فکر کنم اون هم میتونه آپدیت بشه (البته امیدوارم مثل 1DsMKIII نخواهد 4 سال و 3 ماه توی صحنه بمونه)

4- اما 6D فقط 1/5 سال عمر داره و فکر میکنم با توجه به قیمت مناسب و امکانات خوب و بدون عیب بودن این دوربین ( چون خودم دارم بیشتر تبلیغش رو کردم ) و فروشی که فعلا کانن روی این دستگاه داره تا سال 2015 خبری از آپدیتش نباشه

5- در مورد سری aps-c و MID Level که کانن هر وقت عشقش بکشه یه دوربین تو این رده بیرون میده و کلا بعد از 9 تا 12 ماه یک دوربین معرفی کرده ، پس به احتمال قوی امسال باید شاهد 750D باشیم

6- در مورد entry level ها هم که باز به نظر میاد 1100D وقت آپدیتش شده باشه و 3 سالی هست که دوربین تو این رده آپدیت نشده

با توجه به جدول بالا و حدس گمانهایی که زده میشه به نظر میاد سال 2014 سالی شلوغی از لحاظ دوربین های جدید باشه و شاهد محصولات جدیدی از کانن باشیم .......
    ویرایش توسط nejadi : Friday 10 January 2014 در ساعت 12:46
    ARASH II، yaghoobi، Javid و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال mohammad.baruji آواتار ها
    تشکر کرده
    2206

سلام دوستان عزیز
    والا چن وقت پیش یه جا صحبت دوربین و اینا بودش و شرکت های سازنده و این حرفا
    یکی از بچه ها گفتن که شرکت کنون تحت لیسانس سونی یا زیر نظر سونی هستش(یه همچین چیزایی گفتش)
    حرفش خیلی باعث تعجبم شد و منو تو فکر فرو بردش
    اما یکم دیگه فکر کردم گفتم شایدم بیرا نگه و واقعا اینطوری باشه
    سونی یه شرکت فوقالعاده سرمایه دار هستش.....کنون هم بعیده که با فروش دوربین و لنز و اینا به اینجاها رسیده باشه و این حد سرمایه داشته باشه
    بنظر شما این حرف دوستمون واقعیته؟
    سونی همه جور وسیله میسازه و باید این همه سرمایه داشته باشه چون بیشتر مردم اعتقاد به این دارن که جنس های سونی درجه یک هستن
    نظر شما چیه راجب این موضوع؟
    ضمنا آیا شما گفته دوستمون که امسال سال پرباری در دنیای عکاسی هستش رو قبول دارین؟
    من که بعید میدونم امسال خیلی شلوغ کنن....فک کنم 2015 خیلی بازار شلوغ شه خصوصا در دوربین های سطح بالا که باید با بچه های فروم همه جمع شیم تا یکیشو بخریم

موفق و پایدار باشید

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.baroji نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    والا چن وقت پیش یه جا صحبت دوربین و اینا بودش و شرکت های سازنده و این حرفا
    یکی از بچه ها گفتن که شرکت کنون تحت لیسانس سونی یا زیر نظر سونی هستش(یه همچین چیزایی گفتش)

موفق و پایدار باشید
    دوست گرامی چقدر خوبه که از این دوستتون درباره ی منبع صحبتشون هم می پرسیدید.البته همیشه بین کمپانی ها داد و ستد هست (حتی اونایی که ظاهرا با هم جنگ و جدل دارن) اما این ادعا رو اولین باره می شنوم.
    mohammad.baruji تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.baroji نمایش پست ها
    چون بیشتر مردم اعتقاد به این دارن که جنس های سونی درجه یک هستن
    خب بستگي داره شما منظورتون از همه مردم كدوم مردم ! باشن ، اتفاقا محصولات سوني اينقدري كه شما ميگيد با ارزش نيستن در رده جهاني ، توي لپتاپ كه هميشه رده ٦-٧-٨ بوده توي عكاسي و فيلم برداري هم كه هميشه از كانن عقب تر بوده ،توي ساخت تلويزيون وال سي دي هم اول نيست و خيلي از قافله عقبه و البته خيلي چيزهاي ديگه ، سوني واسه ما ايراني ها كه ساليان متمادي هست با اون خو گرفتيم عزيزه واسه همين فكر ميكنيم خيلي محصولاتش خوبه ( البته در خوب بودنش شكي نست اما هميشه number 1 نبوده )، اينكه كانن تحت ليسانس و سلطه شركت سوني هست هم به نظر يه شوخي مياد ، در ضمن ياد آور ميشم كانن فقط لنز و دوربين نميشه يه سري به سايت اون بزنيد و با محصولاتش آشنا بشيد
    yaghoobi تشکر می‌کند.