سلام
البته مسعود جان فعلاً بگوییم سایت کانن امریکا منطقی تر به نظر میاد چون در سایت های دیگر کانن این محصولات (فرضا من 1DIV رو چک کردم) وجود داشت
مثل این Digital SLR Cameras
سلام
البته مسعود جان فعلاً بگوییم سایت کانن امریکا منطقی تر به نظر میاد چون در سایت های دیگر کانن این محصولات (فرضا من 1DIV رو چک کردم) وجود داشت
مثل این Digital SLR Cameras
طبق شایعات منتشر شده دوربین D800 برای ساعاتی در سایت آمازون با قیمت 2000 دلار به فروش رسید و بعد از چند دقیقه این تخفیف برداشته شد.
6a00e554f882e98834016767e240ed970b-800wi.jpg
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آمازون D800 رو همون 3000$ با ناز و وعده میفروخت!!!
امروز تومجله amature photography همین ماه D800 ساده رو به قیمت 2599$ ارائه کرده بودند...
البته ممکن است این موضوع 2000 دلار شایعه باشد.اما به نظرم تا یکی دو ماه دیگر باید شاهد تخفیف ها و ... از نیکون باشیم.همان زمان عرضه هم عنوان شده بود که تا 6 ماه ابتدایی عرضه محدود به چند منطقه و کشور خاص است و بعد از 6 ماه عرضه گسترده در سراسر دنیا آغاز می شود.در این زمان باید شاهد کاهش قیمت و تخفیف باشیم.اما دریغا و چه سود ! که با ارائه اینچنین تخفیف هایی برای ما تفاوتی صورت نمی گیرد.جناب دلار ! به نسبت یک به سه ! ( هر 1 دلار که چیزی ارزان شود اینجا 3 دلار گران می شود ) در حال رشد است !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با این تخفیفات d600 کذب می شود!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
آیا با آمدن firmware v2 برای 7D می توان گفت که کانن به این زودی ها جانشین این دوربین رو معرفی نخواهد کرد ؟؟؟(حداقل تا سال میلادی بعدی)
Canon significantly improves EOS 7D with firmware v2: Digital Photography Review
اگر اینطوری باشه یک 7d از بلاد ژاپن بگیرم
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
چندان هم بی ربط نیست.. وقتی یک کمپانی سازنده دوربین میاد یک نسخه بر روز رسان (firmware)سخت افزاری برای یک مدل دوربینش میده بیرون، که امکانات بسیار خوبی رو به دوربین میده و توانایی های دوربین رو خیلی بهینه می کنه (البته این مورد نسبی هست) و همچنین به این نکته باید توجه داشت چند سال از تولید این دوربین گذشته و شایعات ورود محصول جدید مطرح هست و از طرفی هم هدف تولید کمپانی ها سود فروش هست . با این حساب کانن با این firmware v 2 عملا تعداد قابل توجهی از دارندگان 7d رو که در صورت عرضه 7dII مشتری آن خواهند بود رو از دست خواهد داد زیرا خواسته های مشتری ها رو برآورده کرده و دیگر احساس نیازی برای خریدار پیش نمیاد که به سراغ 7dII بره مگر موارد خاص.... لذا حدس خودم این هست که تا سال دیگه میلادی خبری نخواهد بود پس از این firmware v 2.
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
یه احتمال همینه که شما فرمودین اما یه احتمال قوی تر اینه که 7DII اونقدر برتری نسبت به 7D داره که حتی این تغییرات هم چندان باعث نخواهد شد که کسی که قبلا به فکر خرید 7DII بوده از خرید 7DII منصرف بشه. به هر حال این حرکت کنن به هر دلیلی که بوده برای کاربران 7D حرکت مثبتی بوده.
ج.ابراهیمی
به نظر می رسد میرورلس کنون دارای ماونت جدیدی خواهد بود.
عکس زیر ضخامت آداپتور لنز EF(برای میرورلس کنون) در مقابل لنز 40mm پنکیک را نشان می دهد.(این آداپتور بر اساس پتنت پارسال کنون است.)
img_01-over.jpg
Canon Mirrorless Information [CR1] � Canon Rumors
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"