-
-
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
ظاهرا کارل زایس قصد ارائه سه لنز پرایم اتوفوکوس برای سونی E و فوجی X در سال آینده میلادی دارد. قیمت این لنز ها حدود 1000 یورو براورد شده است:
12/2.8
32/1.8
50/2.8 ماکرو
SONY A6000 + 18-55
سلام
كليات طرح هسلبلده بد نيست. انقلابي و خوش دسته ولي من اون دوتا غربيلك بالايي رو نمي تونم تحمل كنم. شبيه شير سرد و گرم شير آفتابه است
فرهاد حسيني
باز هم لنز پرایم اون هم 1000 یورو
باز خوبه فوجی یه لنز زوم معرفی کرد.امیدوارم شرکتهای تامرون و سیگما هم برای فوجی لنز تولید کنند تا بتونیم لنزهای ارزونتری خریداری کنیم.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
http://www.dpreview.com/news/2012/09...rtnership-dslr
Sony and Hasselblad announce partnership with DSLR on the horizon
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
اول می خواستم تو تاپیک Leica M بنویسم، ولی بعد فکر کردم شاید اینجا بهتر باشه...
ظاهرا تو مراسمی که دیشب برگزار شده، اعلام کردن که یه مدل خاص از این دوربین قراره توسط سر جاناتان ایو (مدیر ارشد واحد طراحی اپل و طراح تقریبا تمام محصولاتی که الان تو بازار داره) طراحی بشه و فقط یه دونه از اون تولید خواهد شد که برای خیریه حراج میشه...!
منبع: ایرماگ به نقل از اینجا
من فکرمیکنم هسلبلاد هدفش ازاین شکل طراحی این بوده که یه چیزی شبیه به دنیای خودروها بشه اون رو به هرشکلی که هرکسی دوست داره تغییرظاهری بده( به قول بازارخودرو؛ تیونینگ کنه ) واین خوب یه نوع تبلیغ هم هست که دوربین های اونها دربازار با شکلهای عجیبی که دراینده احتمالا دراینترنت عکسهاش رو خواهیم دیدمنتشر بشه. ولی کلا این غربی ها میونه خوبی با پلاستیک ندارن وهرچیزی روکه بشه با چرم وچوب وفلز ساخت ، میسازن ، که خیلی هم البته جذابتره به نظرمن. واین مدل هم خیلی زیباست.
کلا تواین دنیای پلاستیکی هرچیزچرم وچوبی هیجان انگیزه.
من یکی که دردست گرفتن یه وسیله دیجیتالی فلزی وچوبی واگه بشه چرمی ، حس خوبی بهم میده. شکلش هم جدای از یکی دو مورد که ممکنه تو ذوق بزنه برای بعضی ها البته ، قشنگه خداوکیلی.
امروز شانس این رو داشتم که نیم ساعتی با این دوربین کار کنم. (در فوتوکینا) تنها نکته مثبتی که این دوربین نسبت به بقیه دوربین های بدون آینه داشت، خوش دست بودنش بود. طبق صحبتها ی یکی از کارمندان در غرفه هاسلبلاد ، این دوربین اساسا همان NEX 7 سونی است. البته بدنه از جنس فیبر کربن با روکش آلومینیوم و بسیار بادوام است. قیمت هم قرار است با لنز کیت حدود ۵۰۰۰ یورو باشد. بله ۵۰۰۰ یورو. حالا هی بگید لایکا گرونه
ویرایش توسط mhd61 : Thursday 20 September 2012 در ساعت 03:42
Lunar یا Nex-7 تجملی ؟
Habfrntsm1.jpg
Habbacksm2.jpg
در پی نظرات تمسخر آمیزی که در اینترنت در مورد Lunar شاهد بودیم نماینده شرکت هسلبلد اظهاراتی بیان کرد :نقل از PR
I've heard a lot of crazy things about this camera. People are talking about ‘rebranding'. I think rebranding is something really different than what we've done. We have, in this industry, many examples of what rebranding actually is. In their case, it's not a partnership, it's an original equipment manufacturer process, because their cameras aren't really different. They use a different logo, but the cameras are made of the same material, are sprayed with the same paint, and are assembled in the same factory, with the same low-cost labour forces. It's not a partnership. What we're doing is creating different cameras. What we are doing is buying different components from the best suppliers, and applying our knowledge and expertise to create a different camera. This is not a NEX 7 camera, just because we are buying components from Sony. The hardware is just a small part of the whole. It's not because we're using a Sony sensor that it makes the Lunar a Sony camera