محصولاتي كه در هفته آينده در PhotoPlus معرفي خواهند شد:
Canon EOS M10
Canon EF-M 15-45 f/3.5-6.3 IS STM
Canon EF-M 55-200 f/4.5-6.3 IS STM
Canon PowerShot G5 X
Canon PowerShot G9 X
Canon ImagePROGRAF Pro-1000
canon_eosm10_t001.jpg
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
Rumored specs list of Canon EOS-1D X Mark II
:
20mp CMOS
61pt AF (all crosstype & f/8)
16fps with AF/20fps in liveview
4K 60P
FullHD to 240fps
CFast + CF
Touchscreen LCD (can be turned off)
More customization options for the menus and buttons
GPS & WiFi
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
EOS M10 و g5x معرفی شدن
من اصلا با ظاهر M10 ارتباط برقرار نکردم مخصوصا رنگ روشن
اون درز درب باتری تو قسمت جلو یجورایی انگار سمبل شده باشه رو هم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
حذف هات شو هم سوال بر انگیزه. اگر من امروز قصد خرید داشتم eos m2 را انتخاب میکردم که قیمت مناسبتری هم دارد و کمی هم کوچکتر است اما مانند m اصلی بدنه محکمی دارد.
شاید بازاریابی کنون درست باشد- به مشتریان سری g سنسور apsc میدهیم و قابلیت تعویض لنز. اما مطمینا من مشتری آن نخواهم بود.
برای من جالب بود که g5x ویزور الکترونیک داره اما کماکان EOS M بدون ویزور آپدیت میشه نمیتونم حرفی بزنم چون تا به حال با هیچ میرورلسی جز چند محدود کار نکردم اما تجربه دوربین کامپکت من که ویزور نداشت و محدود به ال سی دی بود خوشایند نبود
شاید هم دلیلی هست که کنون اینکارو نکرده
درست هم نیست از روی عکس قضاوت کرد اما انگار کیفیت بدنه آنچنان خوب نیست که امیدوارم اشتباه از من باشه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
G5 X= قيمت : 799 دلار
PowerShot_G5_X_3_xl.jpg
PowerShot_G5_X_5_xl.jpg
G9 X= قيمت : 529 دلار
PowerShot_G9_X_Black_5_xl.jpg
PowerShot_G9_X_Black_1_xl.jpg
درسته اين دوربين براي كاربران entry level است با قيمتي پايين و وسوسه كننده. احتمالا سال 2016 مدلي رده بالاتر از eos m3 معرفي خواهد شد.
نظرتون راجع به لنز چي هست؟ البته الان بيشتر به يك لنز نرمال(30 ميليمتري 1.4 با 1.8) نياز دارم. اميدوارم كنون مثل چند وقت اخير شعار آنچه شما خواسته ايد را اجرا كند و در فوريه اين لنز را همراه يك بدنه رده بالاتر ارايه كند.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Tuesday 13 October 2015 در ساعت 00:20
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
قیمت اعلام شده به نظر من بالاست. البته eos m3 از روز اول با صد دلار تخفیف در آمریکا فروخته شد و معلوم نیست این دوربین با چه ريبيتي فروخته شود. در مورد لنز همان بازه زمانی که به ارائه این مدل ارزانتر بدون آینه اشاره شده بود یکی از مقامات کنون خبر از لنزهای بیشتر و بدنه های جدی تر هم داده بود.
لنزهای پرايم بین 30-85 مم معمولا محبوب ترین انتخابهای کاربران جدی eos m هستند. من هم اميدوارم اتفاق بیفتند.
http://www.imaging-resource.com/news...s-new-printers
خود سازنده نکته خاصی رو در مورد این لنز می گه
حذف دیستوروشن
usp_distortion_free_optics.pngVirtually distortion-free optics
Dramatic perspectives and a view from extraordinary image angles – ZEISS lenses open up new composition possibilities. Distortion would disrupt the composition because straight lines, whose image does not go through the image center, would be reproduced with a curved shape. This annoying effect is accordingly and largely compensated through elaborate optical designs at all focal lengths.
این امکان پیش از این بر روی لنز های واید وجود داشته؟
کیفیت این خاصیت در چه حد هستش؟
حسینی