با توجه به discontinue شدن d810 به نظرتون نیکون ارائه جایگزین برای سری d6XX ,d7XX به فراموشی سپرده؟!
با توجه به discontinue شدن d810 به نظرتون نیکون ارائه جایگزین برای سری d6XX ,d7XX به فراموشی سپرده؟!
اینکه میگویم فقط یک احتمال و نظر شخصیست با توجه به سکوت نیکون در مورد آپدیت این بدنهها ( هرچند سابقه داشته و در سکوت خبری ناگهان بدنهی جدید مدتی کوتاه قبل از معرفی ناگهان مطرحشده ) اما من فکر میکنم بعد از معرفی بدنههای جدید موفق D850 و D500 و D7500 در ردههای فولفریم و کراپدار، نیکون روی میرورلسهای خود دارد سرمایهگذاری جدی میکند. که در اخبار و شایعات هم هست.چون به نظر میرسد بازار میرورلسها بسیار جدی شدهاند و شاید به گفتهی برخی کارشناسان آیندهی محتمل عکاسی هستند. و فکر نمیکنم تا پیش از معرفی آنها شاهد بدنهی جدیدی در این رده از نیکون باشیم.
- لنز جدید 70-200 f/2.8 امسال معرفی خواهد شد. احتمالا این لنز قابلیت جدیدی نسبت به ورژن 2 خواهد داشت.
- لیست تجهیزاتی که کنون در ماه فوریه یعنی همین ماه معرفی خواهد کرد به این ترتیب هست:
canon eos m50: چیزی بین m6 و m100
flash ex470
rebel T7
یک دوربین پایینتر از T7
به عنوان سورپرایز در مراسم CP+ احتمال معارفه توسعه محصولی جدید توسط کنون هم وجود دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
والا دروغ چرا ، تنها چیزی که از همه کمتر استفاده میکنم همون آپشن های action و sport هست منظورم همون 10 12 فریم هست که به کار من نمیاد.(با این اوصاف 90D برام بهتره ولی تا معرفی بشه دق کردم)
از طرفی یه حس قوی ای بهم میگه 7D MIII یکی از بهترین و تکامل یافته ترین دوربین های کنون میشه
سیستم جدید دوال پیکسل بهبود یافته
سنسور جدید با داینامیک رنج بهتر یا مشابه 5D MIV
رزلوشن حدود 30 مگاپیکسل که به نظر من بهترینه نه کمه نه زیاد
سیستم فوکوس 1dx MII با گستردگی عالی یه چیزی تو مایه های D500 nikon
فیلم برداری 4k که گویا از تمام سطح سنسور استفاده میکنه
یه پتنت جدیدم کنون ثبت کرده که گویا میخواد دکمه ها رو backlight دار کنه مثل d850
12 فریم بر ثانیه (که البته بودنش از نبودنش برای من بهتره)
و...
فقط یه آرزو دارم که میدونم بر آورده نمیشه اونم 2 تا اسلات SD کارت هست (من یه دو جین SD دارم***همم بالای 64 gig*** ولی دریغ از یه cFast یا یه CF)
البته میشه اگه سرعت پایین نیاد از این تبدیل های sd به CF استفاده کرد.
https://www.amazon.de/gp/product/B01...A3JWKAKR8XB7XF
امیر دانش
درود بر شما
چند چیز رو بگم شاید کارتون رو راحتر کردم
خود همین 7d II یا D500 هم عرضه شدنش در پرده ابهام بود این رده رفته بود برای به تاریخ پیوستن چرا که این روزها سنسور فول فریم هم داره به بن بست مگاپیکسلی میرسه پس جای دادن اون همه پیکسل درون یک سنسور به ابعاد کوچکتر کراپ خروجی محدود و (کمتر) حرفه ای خواهد داشت و روی دوربینی که رده گرانقیمتی محسوب میگردد و دارای کلی امکانات حرفه ای هست نوعی پارادوکس محسوب میشود ( برای همین شاید نیکون از سنسور 24 روی d500 استفاده نکرد) تقریبا نوعی اتلاف امکانات و بودجه میتواند باشد ( هرچند برخی سلیقه متفاوتی دارند) اما به موضوع اصلی اگر برگردیم این رده و ادامه پیدا کردنش چیزی هست که واقعا معلوم نیست و اگر هم قرار شود ادامه پیدا کند ممکن است بعد از مدت طولانی باز تصمیم بگیرند یبار دیگه اون رو فعلا عرضه کنن یعنی مثل دفعه قبل! مقصودم اینه اینقدر روتین منتظر آپدیت این رده نباشید.
سنسور 30 مگاپیکسل روی کراپ منظورتون بود؟!
آیا خروجی سنسور 24 مگاپیکسل کراپ (یا 36 به بالای فل فریم ) رو دیده اید؟! و با خروجی مگاپیکسل 24 فول فریم یا 12 کراپ مقایسه اش کردید؟! بی شک خیر
شاید برای یکسری که اولین دوربین اونها مگاپیکسل بالایی داشته از اول همون خروجی رو دیده اند فکر کنن که خروجی حتما همینه! اما اگر قبلا خروجی لنزهاتون رو روی 24 مگاپیکسل فول فریم و 12 کراپ دیده باشید و لنز حرفه ای هم از قرار بوده باشد اصلا حاظر نخواهید شد لنزهاتون رو با دوربین با مگاپیکسل بالای 24 فول فریم استفاده کنید مگر اینکه مصرف چاپ بزرگ داشته باشید ( نه تصور اینکه شاید نیاز شود!)
و در اخر چیزی که حس میکنم دنبالش هستید یک دستگاه هست تا ابزار!
باید ببینید دوربینی منطبق با نوع مصرف عکاسیتون هست (بسته به ژانرمورد نظر چه مواردی واقعا نیاز هست)
یا صرف داشتن محصولی که انبوهی از کارایی های روز رو داشته باشه ولو مصرفی هم عملا برایش پیدا نکنید
شاد باشید
درود بر شما
منظورتون کدوم کار من هست که میخواید راحت ترش کنید!؟
چقدر جالب من در جریان نبودم که تو هالهای از ابهام بوده! چه ابهامات جالبیست که منجر به تولید هم میشود!
این نگرانی مگاپیکسلی شما رو میفهمم ولی متاسفانه هم سلیقه نیستیم. من چندان نگران اون نیستم.و اون رو اتلاف امکانات و بودجه نمیبینم. چون اون اختلاف که از نظر شما باعث کمتر حرفه ای بودن خروجی میشه، از نظر من اهمیتی نداره.
مقایسه خروجی دوربین ها و لنزهای مختلف امروزه ساده ترین کار ممکن است یک عدد کامپیوتر نیاز دارد به همراه اینترنت! اینکه اولین دوربین من و شما چی بوده اهمیتی نداره مهم شعورِ فهمِ تصویر است.
من تا به حال فکر میکرم هرچی لنز حرفه ای تر باشد پتانسیل حداکثر استفاده از سنسورهای مگاپیکسل بالا را بیشتر فراهم میکنه. که گویا اشتباه میکردم
حتما شما از من بهتر میدونید ...... که البته من شما رو نمیشناسم و نمیتونم راجبتون چیزی بگم.
آیا شما تا به حال بنده را دیده اید؟
چطور به خود اجازه میدید بدون شناخت آدم ها راجب اونها حکم صادر کنید!؟
البته شما درست تشخیص دادید من به دنبال دستگاه هستم و این بجز به من به کس دیگری ارتباطی ندارد. اگر میخواستم نظر کسی را بپرسم رووم های زیادی در فروم هست.
من اینجا فقط راجب مشخصات احتمالی یک دوربین صحبت کردم و اگر نظرم رو هم راجبش گفتم از شما عذر میخوام که خاطرتون رو مکدر کردم.
از مدیر فروم عذر میخوام بابت ادامه بحث بی ربط ولی به هر حال بنده حق دفاع از خودم رو باید داشته باشم
https://www.canonrumors.co/category/...s-7d-mark-iii/
گویا همون طور که دوستمون هم اشاره کرد. نباید تا اواخر ۲۰۱۸ منتظر 7d MIII باشیم.According to recently talk on CR, the upcoming Canon EOS 7D Mark III may not coming until Q4 of 2018, or in 2019. The previous rumors is suggested that EOS 7D Mark III will be coming in early 2018, seems this new flagship APS-C DSLR camera is delayed.
امیر دانش
از دوستان گرامی خواهش میکنم گفتگو کنند و نظراتشون رو بگن، بدون نقد شخصیتی دیگران. به هر حال فروم برای تبادل افکار و نظرات، هرچقدر مخالف، هست. امیدوارم فضای گفتگو در این مورد هم با رعایت موارد فوق ادامه پیدا کند.
اما در مورد مبحث مگاپیکسل، من نظر شخصیم رو میگم، به نظرم تجربهی سالهای اخیر نشانداده که از یک حدی افزایش چگالی در واحد سطح، باعث ایجاد تاثیر مخرب میشود به ویژه در ایزوهای بالا.
اگر فنآوری ساخت سنسورها تغییر انقلابی نکند، افزایش چگالی پیکسلی در قطع کراپ، احتمالن در حول و حوش همین 21 تا 24 باقی میماند.
از لحاظ تئوری ( و اجرایی ) میشود همینطور چگالی پیکسلی را افزایش داد، مثلن روی برخی سنسورهای گوشیهای موبایل سنسورهای 20 و 21 مگاپیکسلی هست، اما مسالهی بسیار مهمی را که نباید از نظر دور داشت ایناست که همهی این گوشیها، تصویر پردازششده JPEG را خروجی میدهند. تصاویری که کاملن پردازش شده و نویزگیری شدهاند. اگر آنها مجبور بودند مانند دوربینهای حرفهای تصاویر خام خود را نیز به صورت فایل راع ارایهدهند، بیشک باعث افسردگی مخاطبان خود میشدند !
مگر اینکه نسل جدیدی از سنسورها با تکنولوژی جدیدی ارایه شوند که بر این مساله غلبه کنند. به هر حال از نظر اپتیکی هر چقدر سطح یک پیکسل کوچکتر میشود، میزان نور بسیار کمتری دریافت میکند، و این مطلب در عکاسی در نور کم، به صورت نویز خود را نشان میدهد.
و بسیاری از دوربینهای حرفهای امروز، تمام تلاش خود را روی کنترل نویز گذاشتهاند. به همین دلیل هم قادرند که حساسیت ایزوی خود را تا اعداد نجومی بالا ببرند.
از اونجایی که آقای دانش تواضع به خرج دادند لازم هست اشاره کنم ایشون (در کنار تجربه استفاده از انواع برندهای عجیب و غریب بازار در اندازه سنسورهای مختلف) چندین سال هست از سنسور کراپ 46 مگاپیکسلی استفاده می کنند.
سوالی که پیش می آید این هست که آیا d500 و 7dii الان فروش خوبی در بازار ندارند؟ یا شاید دیگر لنزهای جدیدی برای این دوربینها به بازار نمی آید و کمپانی ها این رده از دوربین ها را فراموش کرده اند.
در همین شایعه قبلی می بینیم که 2 رده جدید به دوربینهای کنون کراپ در حال اضافه شدن است.
سوال دیگر این هست که آیا توسعه 7d m iii اینقدر هزینه بر است؟ گذاشتن یک سنسور و پروسسور جدید که در 7-8 دوربین دیگر تا 4 سال بعد استفاده خواهد شد در یک دوربین که بدنه اش ده ها سال است تغییر اساسی به خود ندیده آیا اینقدر هزینه بر است؟!
اگر پاسخ دو سوال بالا خیر باشد مطمئنا مارک 3 هم خواهیم دید.
البته بنده در مورد نیکون و وضعیت شرکتش در حال حاضر نظر خاصی ندارم. چون مطالعه خاصی رویش ندارم.
زمانی که دوربینها(همان کراپ) داشتند مرز مگاپیکسلی 10-12 را می گذراندند هم عده ای نظری شبیه شما داشتند.
حتی یکی از دوستانم را در خاطر دارم که در سالهای ابتدایی دوربین های دیجیتال که عدد 5 مگاپیکسل عدد عجیب غریبی بود می گفت بیشتر از این واقعا به کار هیچ کس نمی آید و فقط نویز تصویر زیاد تر می شود و ....
البته درست می فرمایید پیشرفتهای خاص این حوزه هم شانه به شانه جلو می روند و قابل جدا شدن از دنیای عکاسی نیستند. ساده ترین آن ترکیب چندین عکس گرفته شده از یک صحنه است (+HDR یعنی همان چیزی که گوگل در pixel 2 به کمال رسانیده است) یا حرکت دادن سنسور تا بتواند مگاپیکسل بالایی را ثبت نماید(pixel shift).
به هر شکل آینده روشن خواهد بود. و در آینده با دوربینهای کوچکتر و هزینه های کمتر خواهیم توانست کارهای بزرگتری را انجام دهیم.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Monday 5 February 2018 در ساعت 00:03