البته اگر Raw عکاسی کنیم نه دیگه! یا حداقل این مثال خیلی سختگیرانست.استفاده همیشگی از Auto White Balance به نظرم مثل این هست که انتخاب نقاط فکوس را به دوربین بسپاریم.
دوربینهای جدید مشکل خاصی در مورد عکاسی پی در پی و یا حتی با تعداد زیاد در حالت عکاسی Raw ندارند.عکاس خبری نمیتونه همیشه از فرمت RAW استفاده کنه، زمانی که نیاز به عکاسی پیاپی سریع و تعداد زیاد باشه باید از JPG استفاده بشه.
سلیقه شخصی من هنگام عکاسی خبری استفاده از مد continue نیست.(در موارد بسیار محدودی استفاده میکنم)
بیشتر دوست دارم تعداد کمتری عکس raw با کادر و فوکوس مناسب داشته باشم و داشتن دوربینی با شاتر لگ کوتاه ابزار لازم این نوع سلیقه خواهد بود.
جایی که میتونم تصور کنم ممکن است بعضی از عکاسها را مجبور به استفاده از مد jpg کند مثل عکاسی فوتبال و یا بقیه رشته های ورزشی مشابه با تایم طولانی و صحنه های اکشن زیاد.
بسیاری از عکاسان ورزشی بسیار زیاد عکس میگیرند.(من همیشه به نسبت کم و Raw عکاسی کردم!)
وضعیت نوری سالن و یا زمین بازی که مشخص است! به فرض هم در میان بازی آفتاب برود و لامپها روشن شود. در نهایت باید ۳ بار وایت بالانس دوربین را تنظیم کنید.
و همه اینها در حالتی است که وایت بالانس اتوماتیک دوربین واقعا از پس مسئولیت بر نیاید.
اگر بازگردیم به پست خودم که باعث این بحث شده کماکان گمان میکنم اهمیت وایت بالانس دوربین بسیار بسیار محدود شده به موارد بسیار اندک و خاص به شکلی که اصلا در ریویوها بخش وایت بالانس را نمیخوانم.