صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 64
Like Tree245تشکر

موضوع: تراز سفيدي - RAW يا JPEG براي حصول نتيجه مطلوب؟

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmisagh نمایش پست ها
    هر زمان یکی از عزیزان برای ادیت و ارائه ی تصاویری که زیر نورهای مصنوعی گرفته شده کمتر از 30 دقیقه زمان داشت تشریف بیاورد .....
    درود

یعنی منظورتون این هست که برای تنظیم وایت بالانس به 30 دقیقه وقت احتیاج هست؟!

من فکر میکنم بهتر است یکبار این کار را انجام دهید تا مشخص گردد برای خودتان چقدر طول خواهد کشید.
    تا تمام این ابهامات برایتان رفع گردد. و تا قبل از آن صحبت از مفید بودن و یا نبودن فایل Raw پیش داوری بیش نخواهد بود.

موفق باشید

انوش

كاربر فعال Kourosh Kahal آواتار ها
    تشکر کرده
    9820

معمولا" در عکاسی اینطور نیست که هر ثانیه در یک موقعیت نوری قرار داشته باشیم.
    شما در انتهای هر پروژه عکاسی میبینید که هر چند تا عکستون در یک موقعیت است.مثلا" 20 تا زیر نور مهتابی.15 تا کنار نور پنجره . وچند تای دیگه تو نور هوای ابری. منظور دوستان هم که عکاسی خبری رو مثال زدند به نظر من همینه.بچ های مختلف در شرایط نوری مختلف.که با وجود برنامه های ادیت هر برند شما نهایت دو الی سه موقعیت نوری رو تنظیم میکنید و تنظیمات رو به باقی عکسها نیز اعمال میکنید.حالا میمونه وقتی که میگذاریم برای کالیبره کردن رنگ سفید که با کمی ممارست و تمرین فکر نمیکنم بیشتر از 5 دقیقه هم طول بکشه.
    :)
    A_Maddah، raffi، MehdiM و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
    احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.

كاربر فعال reza_Bahman آواتار ها
    تشکر کرده
    3705

هر زمان یکی از عزیزان برای ادیت و ارائه ی تصاویری که زیر نورهای مصنوعی گرفته شده کمتر از 30 دقیقه زمان داشت تشریف بیاورد .....
    بنده با وجود آنکه عکاسی هم خیلی بلد نیستم ولی یادم نمی اید برای تنظیم وایت بالانس های عکسم بیش از 2-3 دقیقه وقت گذاشته باشم. اساساً از همان وقتی که شما مسئله وایت بالانس را به شکل یک مسئله مطرح کردید احساسم این بود که آیا واقعاً الان هم با وجود فرمت راو و انواع و اقسام ترفندها و روش هایی که در فتوشاپ حتی برای عکس هایی با فرمت JPG وجود دارد همچنان مسئله ای غامض است؟ اینکه البته آدم بخواهد دوربینی داشته باشد که اساساً وایت بالانس را به طور کلی حل کرده باشد و صدها رقم شرایط نوری را بتواند تشخیص دهد و در این راه حتی ثانیه ای از وقت عکاس را هم نگیرد چیزی نیست که کسی از آن بدش بیاید. ولی کل صحبت این است که با ابزار موجود، مشکلات ناشی از وایت بالانس مشکل پیچیده ای نیست که مثلا کارخانه های دوربین ساز بخواهند برای حل آن اولویت خیلی خیلی بالایی قائل شوند.
    یک پیشنهاد: بهتر نیست یکی از عکس هایی که فکر می کنید وایت بالانس خیلی درستی ندارد و برای رفع آن بیش از 30 دقیقه وقت احتیاج هست را در اینجا بگذارید ببینیم امثال بنده که فکر می کنیم به زمانهایی کمتر از این احتیاج هست یک کشتی با آن بگیریم؟!
    farhad44، Kourosh Kahal و Anoosh-Em تشکر می‌کنند.
    عليرضا بهمن آبادي
    Nikon D50
    Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
    Speedlight SB800 Case Logic SLRC3

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

دوستان عزیز صحبت آخر بنده واضح بود.
    از آقایان خواهش میکنم نظرات خودشان را راجع به عنوان تاپیک ابراز فرمایند و باز اینگونه نباشد که صرفاً سعی در اثبات درستی یا غلطی صحبت اشخاص کنیم
    بنده بحثی راجع به ویرایش تصاویر عنوان کردم که تبدیل به یک تاپیک مجزا شد و اینبار هم همینطور و این نشان میدهد که راجع به این مباحث ، صحبت زیاد است و امیدوارم این تبادل نظرها با عداوت و مجادله اشتباه گرفته نشود . اینکه همه تشریف بیاورند و فارغ از طرفداری و جانبداری صرفاً نظر خودشان را عنوان کنند که در نتیجه شاهد مباحث بهتر و مفیدتری خواهیم بود.
    موفق و موید باشید
    امیر نادری

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

جناب نادري اون قضيه ي 30 دقيقه مزاح با مزه اي بود.

ياد نقشه كشي افتادم كه بلد نبود با CAD كار كند و روزها و ساعت ها وقت صرف مي كرد كه ثابت كند كه اين نرم افزار وقت را تلف مي كند و نقشه كشي با دست سريع تر است و مثل فرش دستباف در برابر فرش ماشيني است و ... ولي بعد كه مجبورش كردم كه يا CAD ياد بگيرد يا استعفا دهد و ياد گرفت؛ به حرفهاي قديم خودش مي خنديد و يادآوري مي كرد كه چون من لقب دن كيشوت بهش داده بودم بهش برخورده بود و "خواسته بود" تا "بتواند".

جناب نادري من به عنوان تنبل ترين شاگرد اين فوروم كه متاسفانه هنوز هم درست و حسابي پراسس بلد نيستم، وايت بالانس هر يك از عكسهايم را در لايت روم در كمتر از 10 ثانيه تنظيم (نمي گويم اصلاح چون نياز به اصلاح كردن در عكس RAW نيست بلكه نوعي تنظيم است) مي كنم. كافي است چشمتان (و البته مانيتورتان) كاليبره باشد تا اين تنظيم به سرعت انجام پذيرد.

كافي است چشمهايتان را بشوييد و با ديد مثبت بهش نگاه كنيد تا همه چيز حل شود.

پي نوشت: اين پست مقدم به پست قبلي نوشته شد ولي به دليل طولاني شدن زمان تايپ بعد از آن منتشر شد.
    nmroshan، Persian، merdax و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر بسیار فعال A_Maddah آواتار ها
    تشکر کرده
    13944

سلام
    من هم با جناب کحال موافقم.گرچه کار عکاسي خبري نکرده ام اما الان تصميم گرفتم ببينم براي تنظيم وايت بالانس 50 عکس که در يک سالن بزرگ با نور لوستر و لنز 50م م گرفته بودم چقدر زمان خواهد برد.براي همين ابتدا در لايت روم 50 عکس مورد نظر را باز کردم سپس يکي از عکس ها را تنظيم وايت بالانس کردم سپس هر 50 عکس را انتخاب کردم و اعمال تنظیم وایت بالانس را روی 50عکس انجام دادم.برای اینکار مجبور شدم از زمان سنج موبایل استفاده کنم.نتیجه را کامل با زمان می نویسم
    بالا امدن برنامه لایت روم در ویندوز هفت 10ثانیه
    وارد کردن 50عدد عکس و باز شدن در برنامه 11ثانیه
    تنظیم وایت بالانس یک عکس 45ثانیه
    کپی تنظیمات و اوکی کردن 2ثانیه
    انتخاب 50عکس در نوار پایین لایت روم 2ثانیه
    کلیک راست روی یکی از 50عدد عکس و سپس رفتن به منوی Dvelop setting-Paste setting اعمال تنظیم وایت بالانس روی هر 50عکس 2ثانیه
    جمع کل زمانها برای انجام وایت بالانس روی 50عکس 62ثانیه بعبارتی یک دقیقه ودوثانیه.
    در نهایت باز هم من نظرم این است که تنظیم تراز سفیدی در Raw بسیار بهتر است و این یک مزیت بسیار مهم وخوب در فرمت Raw است .
    عامو واقعا من بیکارم ها
    پایدار باشید
    یا حق
    nmroshan، reza_Bahman، Kholeno و 14 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    اسدالله مداح

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

یک موضوعی رو لازم میدونم بیان کنم برای برخی که شاید اطلاع نداشته باشند ،
    جایگاه white balance را با Color reproduction اشتباه نکنید

Color reproduction

به زبان ساده تفاوت رنگهای خروجی در عکس ثبت شده با واقعیت است ، هر چقدر این تفاوت کمتر باشد بهتر است . به نظر من عاملی که باعث صرف وقت در Postprocess
    برای رسیدن به Tone دلخواه است این مورد است! نه White balance , به شخصه اهمیت کیفیت این موضوع را در دوربین بیشتر از WB میدانم. DP هم از دوربین d80 به بعد قابلیت مقایسه رنگها را به review های خود اضافه کرد و مبحثی است که میتونه مورد بحث باشه

اگر تعریفی اشتباه است لطفا تذکر بدید
    nmroshan، merdax، QashQai و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط Elend نمایش پست ها

Color reproduction

به زبان ساده تفاوت رنگهای خروجی در عکس ثبت شده با واقعیت است ، هر چقدر این تفاوت کمتر باشد بهتر است . به نظر من عاملی که باعث صرف وقت در Postprocess
    برای رسیدن به Tone دلخواه است این مورد است! نه White balance , به شخصه اهمیت کیفیت این موضوع را در دوربین بیشتر از WB میدانم. DP هم از دوربین d80 به بعد قابلیت مقایسه رنگها را به review های خود اضافه کرد و مبحثی است که میتونه مورد بحث باشه

سلام:

پست شما رو که دیدم یاد این تاپیک افتادم. خواندن این تاپیک "سوال درباره ي وايت بالانس" خالی از لطف نیست

موفق باشید
    Elend و Amir Abdolpanah تشکر می‌کنند.

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط Elend نمایش پست ها

Color reproduction

رسیدن به تراز سفیدی مناسب، جزئی از Color Reproduction است و نه مساله‌ای در موازات آن.
    بحث Color Reproduction هم موضوع جذاب و مفصلی است. اگر دوستان حوصله داشتند، می‌شود در مورد آن نیز صحبت کرد و راههای رسیدن به رنگ ناب! را بررسی کرد.
    A_Maddah، Kholeno، farhad44 و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan نمایش پست ها
    رسیدن به تراز سفیدی مناسب، جزئی از Color Reproduction است و نه مساله‌ای در موازات آن.
    بحث Color Reproduction هم موضوع جذاب و مفصلی است. اگر دوستان حوصله داشتند، می‌شود در مورد آن نیز صحبت کرد و راههای رسیدن به رنگ ناب! را بررسی کرد.
    تصور میکنم 2 نوع
    Color Reproduction داریم:
    1-خروجی آنچه در دوربین و با توجه به خصوصیات خاص آن مدل صورت گرفته است که اینجا مورد بحث بنده بود ... *
    2- انجام pp توسط کاربر برای به قول شما رسیدن به رنگ ناب

* چنانچه در dp میبنیم در بررسی دوربین مبحث
    Color reproduction را جدا از Artificial light White Balance
    قرار داده :
    http://www.dpreview.com/reviews/canoneos550d/page19.asp

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین