کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام و عرض ادب . بنده برای مراسم ازدواج قرار داد بستم . فیلم برداری با dv دو دوربین 1800000. حالا میگه اگر hdv بگیره 900 میره روش . یعنی 6 تا کاست (هر کاستی 150 تومن) . این قیمت ها و تفاوت ها و کیفیت ها رو برام توضیح میدید؟ بنده هیچ اطلاعی ندارم . هیچکس هیچ اطلاعی نمیده تو آتلیه ها
سلام دوست من
استفاده از دوربین های HD خیلی بهتره در صورتی که بتونن تصویر مناسبی ازش بگیرن.Dv هم خوبه بازم به شرطی که بتونن تنظیم منتاسب داشته باشن.
قیمت ها هم سلیقه اییه.هر جا یه مبلغی میگیرن.شما کجا هستید؟
دوربین های DV ابعاد تصویرش 576*720 هستش اما HD 1080*1440 نسبت تصویرشه.
DV وقتی ابعاد تصویر 16:9 میشه توسط تقویت سیگنال الکترونیکی تصویرو با همون 576*720 بزرگ میکنه.
اما HD خودش نسبت 16:9 رو داره.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
با سلام خدمت اساتید محترم...من کنن 7D دارم میخواستم باهاش 60 فریم بر ثانیه رکورد کنم....اما توی منوش این اپشن وجود نداره...اخرین firware مربوطه هم نصب کردم اما نشد...ورژنش 2.0.5 هست....کسی هست که بتونه مشکل منو حل کنه ؟؟ ممنون میشم
سلام
بنده٦٠دي داشتم وقتي فيلم برداري ميكردم درحالت ايزو١٠٠با نورپردازي و...در نقاط كم نور انگار نويز داره
حالا قصدخريد ٦دي دارم اين دوربين در ايزو هاي پايين فيلمبرداري در نقاط كم نور توتصوير نويز داره؟
٦دي فرقش با٥دي مارك در فيلمبرداري زياده؟
البته بودجم ٧تومنه ولنز ٧٠-٢٠٠اف ٢.٨رو دارم
بنظرآلفا٧اس ميشه لنزهاي كنن بست ؟بهمراه اتوفكوس
7d-15-85mm/50mm f/1.8
[QUOTE=drmottaghizade;403322]سلام
بنده٦٠دي داشتم وقتي فيلم برداري ميكردم درحالت ايزو١٠٠با نورپردازي و...در نقاط كم نور انگار نويز داره
حالا قصدخريد ٦دي دارم اين دوربين در ايزو هاي پايين فيلمبرداري در نقاط كم نور توتصوير نويز داره؟
٦دي فرقش با٥دي مارك در فيلمبرداري زياده؟
البته بودجم ٧تومنه ولنز ٧٠-٢٠٠اف ٢.٨رو دارم
بنظرآلفا٧اس ميشه لنزهاي كنن بست ؟بهمراه اتوفكوس[/QUOTE
متاسفانه 60d دوربین پر نویزی است ، نویز آن از 600D هم بیشتر است ،
خیالتون از بابت نویز 6D راحت راحت باشد.
در صورت استفاده هر لنزی با برند متفاوت روی دوربین های دیگر ، اصولا اتو فوکوس را از ازدست خواهید داد.(شاید استثنائاتی هم وجود داشته باشد.)
اگر اتو فوکوس فیلمبرداری هم برایتان مهم است به سراغ 70d بروید یا صبرکنید 760d برسد که احتمالا اتو فوکوسش از 70D هم بهتر باشد.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام
توضیحات کامل را دوستان فرمودند اما از لحاظ خرید دوربین سونی.
بله با مبدل مخصوص اتو فکوس با لنز های کانن خواهید داشت اما سرعت این اتو فکوس در عکاسی پایین تر از نمونه های کانن است ولی در فیلم برداری بالا تر از کانن های فولفریم است ( به احتمال خیلی بالا ) ضمنا a7s یک دوربین خاص با قابلیت های مخصوص فیلمبرداری است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
ممنون از راهنماییتون
درحال حاضر70-200اف2.8 رو دارم
بنده میتونم با3تومن لنز های
50اف1.4
85اف1.8
وسامیانگ14م م اف 2.8
رو بخرم
هم برای عکاسی وهم فیلمبرداری بادوربین6دی
بنظرتون این ترکیب خوبه
یا اینکه فقط 24-70اف 2.8 تامرون رو بخرم؟؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8