البته فقط سیلینگ بدنه مطرح نیست.سیلینگ لنز هم مهمه...در سیلینگ خوب 7دی شکی نیست اما لنزها گاهی اوقات آزار دهنده میشن.آدم وقتی مثلا با 7دی و 100 مم ماکرو ال بیرون در حال عکاسی هست خیالش از زمانی که با همین 85-15 باشه راحت تر هست.حتی اگر بارون بیاد...
البته فقط سیلینگ بدنه مطرح نیست.سیلینگ لنز هم مهمه...در سیلینگ خوب 7دی شکی نیست اما لنزها گاهی اوقات آزار دهنده میشن.آدم وقتی مثلا با 7دی و 100 مم ماکرو ال بیرون در حال عکاسی هست خیالش از زمانی که با همین 85-15 باشه راحت تر هست.حتی اگر بارون بیاد...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خدارو شکر اومدم و نگاهی به این تاپیک خاک خورده انداختم،و خوشحال هستم که دوستان استقبال خوبی دارند،باشد که همه بتونیم در این مورد مهم نظرات هم رو بدونیم و استفاده ببریم
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
برای منم علامت سوال بود که چرا از این تاپیک استقبالی نشد..گفتم شاید همه دوربینشان را در outdoor استفاده نمی کنن و همیشه در استودیو و .. هستن ! (شوخی)
البته در برند نیکون فعلا انتخاب های بسیار محدودی دارم و دیگه بحث سیلینگ بدنه برام مطرح نیست.فعلا منتظرم تا محصولات جدید نیکون معرفی بشه تا تصمیم گیری کنم(D800)
برای خرید D7000 کلی تحقیق کردم ولی بدلیل بدنه نیمه فلزی این دوربین منصرف شدم(فقط بالا و پشت دوربین فلزیست و کماکان کف دوربین پلاستیکی است)
وحید بیگدلی
سلام...
دقیقا نمیدونم اینم قبوله یا نه ...! (چون من دوربینمو ا جونم بیشتر مراقبم ، حالا حالا ها باید صبر کنید تا بیام از سیلینگ 7دی براتون بگم...! ولی یه فلاش 430 ای ایکس کنون دارم که تا ماهی یه بار زمین نخوره اون ماه، ماه نمیشه...!
بعد 4 بار زمین خوردن (روی آسفالت از ارتفاع تقریبا 1 متری) دیروز دیگه روشن نشد...! حیرون و ناراحت بودم که چیکار کنم... با اجازه یکی از بدترین گزینه هارو انتخاب کردم...! یه بار دیگه کوبوندمش زمین (این بار رو فرش!) و الان مثل روز اولش داره کار میکنه...! (ظاهرا جای باتری یا یه اتصال برقش کج شده بود)
البته این راهو واقعا نمیشه توصیه کرد...! ولی فهمیدم فلاش های کنن مقاومت بالایی دارند...!
موفق باشید و سربلند...
البته گاهی هم میشه از این راهکارها استفاده کرد،اما به قیمت از دست دادن فلاش و فکوس کندترو....
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام مجدد
در مورد 100-400 کنون...!
من واقعا نمیفهمم مگر این لنز جزو سری ال نیست...؟! چرا با آنکه من هردو لنز 15-85 و 100-400 را تقریبا با اختلاف 2 ماه خریدم و 90 % مواقع دارم 15-85 رو استفاده میکنم (که الان جاشو داده به 50 اف 1.4! ) مقدار خاکی که روی شیشه داخلی 100-400 است دو با حتی سه برابر 15-85 ام است...!؟؟؟ :(
مثله جاروبرقی میمونه...!
با سلام و درود خدمت دوستان:.
اگر دوستان و اساتید مطلع اطلاعات خودشون رو در مورد سیلینگ و مقاومت لنزها هم در اختیار دوستان دیگر بگذارند ممنون میشوم.
با تشکر شاهین
متاسفانه 400-100 از سیلینگ خوبی برخوردار نیست.در به نظر میرسه لنزهای پول پوش سیلینگ خوبی ندارن و گرد و غبار زیادی رو در هنگام زوم کردن به درون خودشون میکشن.نمونه دیگر از همین تکنلوژی لنز300-28 هست که همین ساختار پول پوش هم باعث ورود گردو غبار به داخل لنز میشه هم مثل یک پمپ غبار رو به سمت سنسور و داخل بدن هدایت میکنه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خوب تو نم نم بارون d90 با ۱۸-۲۰۰ هم پای d300s +50f1.4 دو ساعتی عکاسی کردم خوشبختانه مشکلی پیش نیومد از sekonic358 هم یادی بکنم که روشن تو آب افتادو طبق ادعای کارخونه براش اتفاقی نیفتاد بعضی وقتا حوس میکنم باهاش برم غواصی :cool:
من با دوربین 7 دی کانن و فلاش 580EXII تو هوای برفی به مدت سه ساعت عکاسی کردم جاهایی برف زیادی رو دوربینم نشست که حتی گفتم الان دوربین میسوزه اما هیچ اتفاقی نیوفتاد :D