دوست من
شما همانطور که دوستان گفتند باید از تغییرات دما در زمان کوتاه ( مثل خارج کردن دوربین از دمای منزلی که توش کولر گازی روشن بوده به دمای محیط بیرون ) پرهیز کنید.
هیچ دوربین معمولی( و شاید هیچ وسیله الکترونیکی معمولی )، در برابر بخار آب موجود در هوا ( که در ابعاد مولکولی در همه جا وجود دارد) گاز بندی نمیباشد.کیف ها که دیگر جای خود دارند.
بنابراین خیالتون رو راحت کنم همیشه درون دوربین و لنز من و شما هوا و بخار آب وجود دارد.تنها کاری که باید انجام بدهیم آن است که نگذاریم این بخار آب با سطح سردی مثل شیشه لنز دوربین تماس پیدا کرده و تبدیل به مایع شود.
مشکل شما نسبت به من اینه که در محیطی زندگی میکنید که دارای هوای تقریبا اشباع از بخار آب هست.به این معنی که هوایی دارید که به محض اینکه با سطحی کمی سردتر از خودش برخورد میکنه سریعا میعان میشه و بخار آبشو به سرعت در غالب قطرات ریز آب بر روی سطح سرد جا میگذاره...
خلاصه ... اگر میتونید دوربینتون رو در دمای محیط و یا نزدیک به آن نگهداری کنید.و یا اگر امکانش نیست دوربین رو به مرور با محیط هم دما کنید.
سلام.
از لطفتون سپاسگزارم.
فرمایش شما تا حدودی امیدوارم کرد. من اصفهان هستم و اینجا هوا کاملاً خشکه و باران هم هیچ!
اما مطمئناً به مناطق شمالی و جنوبی سفر می کنم، چشم اندازهای طبیعی، اعم از جنگل و کویر و دشت و ... سوژه های مورد علاقه من هستند و عکس گرفتن برام یکی از اولین انگیزه های سفره. البته بنا به سلیقه و شرایط، اهل کوهنوردی نیستم و در فصل سرما کمتر جایی میرم.
اگر توصیه خاصی برای من دارید، بسیار ممنون میشم.
. . Ametures Made The Ark, While Professionals Made The Titanic . .
سلام دوستان
مي خوام يه دوربين بخرم از نظر سيلينگ ديدم دوستان به كانون دي 7 هم اشاره كرده بودن حالا بين نيكون D300s و D7000 و كانن 7D كدام انتخاب بهتري خواهد بود ؟
در كل كدم انتخاب بهتري هست؟ به عكاسي طبيعت و . . . علاقه دارم ؟ به دليل مسافرت ممكمنه در فضاي خيلي مرطوب و يا خيلي سرد هم قرار بگيرم.
ممنون
والله من میترسم یه چیزی بگم دوباره بحث های برندی شروع بشه که اصلا حوصله شون رو ندارم! پس نمیگم!
اما میبینم خیلی روی این قضیه سیلینگ وسواس به خرج میدید(به نظر من تا این حد دیگه خودتون رو درگیر نکنید).فقط سیلینگ بدنه مطرح نیست،سیلینگ لنز شاید مهمتر باشه! بدنه من سیلینگ خوبی داره اما لنز 85-15 نه! در عوض 100 مم سیلینگ خوبی داره! این موارد رو هم مطالعه کنید حتما بعد تصمیم قاطع بگیرید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزیز با دوربین که نمی خواهید بپرید توی استخر!!!
سیلینگ یک موضوع بسیار جانبی است و همه دوربین ها هم بنا به شرایط و رده و ... در شرایط سخت می توانند به خوبی کار کنند.
دوربین های بسیار حرفه ای هم اگر مقداری بد رفتاری و شرایط دشوار ببینند برایشان مشکل ایجاد می شود.
دوربین های ساده هم اگر به صورت حرفه ای و اصولی مورد استفاده قرار بگیرند در قطب جنوب هم مشکلی ندارند.
هیچ کس هم در این فروم نمی تواند با قاطعیت و علم به یقین بگوید فلان دوربین بهتر است ( از این نظر ) و ... چرا که این موضوع هیچ درجه و میزان و معیار و متر و مقیاسی ندارد جز تجربه ها و دیده ها و شنیده ها.
به نظرم اصلا سخت نگیرید...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson