به خاطر همینه که لقب Dust Pomp رو بهش اعطا کردن.متاسفانه 400-100 از سیلینگ خوبی برخوردار نیست
به خاطر همینه که لقب Dust Pomp رو بهش اعطا کردن.متاسفانه 400-100 از سیلینگ خوبی برخوردار نیست
یکبار در حالتی 60d به گردنم آویزون بود توی ماشین داشتم آب معدنی میل میکردم که یکهو یه ترمز شدید ... حدوداً یک لیوان آب ریخته شد روی دوربین. فوراً باطری رو از دوربین خارج کردم. کاملاً مشخص بود که توی درز های دوربین آب رفته. ولی همینکه یه مقداری احساس کردم سطحش خشک شده، بخاطر اینکه به دوربین نیاز داشتم، باطری داخلش گذاشتم و روشن کردم. بدون هیچ مشکلی شروع به کار کرد. تا الان که دو ماهی از این ماجرا میگذره، هیچ مشکلی پیش نیومده.. (بزنید به تخته ! :D )
این هم از قسمت آلیاژی بدنه های دو مدل محبوب 7d و d7000 :
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
EOS 1D MARK III
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
دوستان عزیز آب ریختن روی دوربین در حد یک لیوان نهایتا در حد مثلا یک دهم یا یک بیستم لیوان آب درون دوربین نفوذ میکند
برد های الکترونیکی دوربین مسلما مانند هر برد الکترونیکی دیگری پوشش سبز یا آبی عایقی دارند و این مقدار آب برای اتصال بین المان ها کافی نیست
اصلا در همچنین مواقعی خوتان را اذیت نکنید
;)
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
در مورد d90 خودم زمستان سال پیش با دوستام رفته بودم کوهنوردی-چند روز قبلش برف اومده بود -وقتی به مکان مورد نظر رسیده بودیم برف دوباره شروع به باریدن کرد،من زیر بارش برف عکاسی میردم و حرکت میکردیم،تنها مشکلی که برا من پیش اومد این بود که فلاش pop up دوربین d90 مشکل پیدا کرده بود و بعد از حدود 10 بار فشار دکمه ، فلاش باز میشد و وقتی که میخواستم ببندمش بعد از چند بار بسته میشد ،البته میدونستم که مهم نیست ،بعد از 5-6 ساعت گذاشتن دوربین نزدیک بخاری مشکل به کلی حل شد.
ویرایش توسط mohamad az : Monday 13 June 2011 در ساعت 04:14
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
من با آلفا 230 سونی در پارک پردیسان تهران بهار امسال مشغول عکاسی بودم که حدود 15 دقیقه از این عکاسی زیر باران نه چندان شدید صورت گرفت. بدنه دوربین خیس شده بود ولی برای دوربین اتفاقی نیفتاد. در همین شرایط دوست من هم با دی 90 نیکون عکاسی میکرد که هر دو با دوربین سالم به خونه برگشتیم.
Back for Good
درود
دوستان توجه داشته باشید که اکثریت دوربین ها برای کار در دماهای خیلی پایین ساخته نشده اند ، گذشته از اینکه در دمای پایین باتری سریع خالی میشود،
دوربین های SLR که در آنها سیستم مکانیکی وجود دارد در دماهای پایین مواد روان کننده ای که در آنها بکار رفته ( احتمالا گریس ) دچار یخ زدگی میشود و اگر بخواهیم در این دما دوربین را بکار بگیریم صدمه به دوربین وارد میشود. البته اگر در کیف در جای گرم باشد فورا روشن کنیم و دو تا شات بزنیم قبل از اینکه یخ بزند فورا آنرا را در کیف بگذاریم شاید اتفاقی هم نیفتد اما در ارتفاعات دما به شدت پایین است و در زمستان در ارتفاعات سعی کنید دوربینی که شاتر مکانیکی دارد را استفاده نکنیم.
گاها عکس های تبلیغاتی میبینیم که فلان دوربین در برف است یا کاملا یخ زده ، این به آن معنی نیست که الان اگر روشنش کنیم خیلی عادی به کار خود ادامه می دهد
یا اینکه بعدا چه بلایی به سرش آمده خدا عالم است . در ورکشاپ شماره سه که سایت عکاسی برگذار کرده بود ، یادم هست در وقت استراحت روی پرده تبلیغ دوربین فاز وان پخش شد که این دوربین را در یک صدوق یخی به صورت روشن به مدت 12 ساعت اگر اشتباه نکنم گذاشتند در دمای 20 درجه زیر صفر و بعد دوربین همچنان سالم بود.
نمیدانم شاید این دوربین واقعا برای کار در چنین دماهایی ساخته شده باشد اما قیمتش خیلی خیلی بیشتر از بالاترین مدلهای کنون یا نیکون است.
البته تاپیک مربوط به تجربه شخصی دوستان در مورد سیلینگ ( عایق بودن در برابر رطوبت باران احتمالی و گردو غبار ) دوربین های مختلف است اما در مورد کار در دمای زیر صفر در کوه ، دوستان کوهنورد عکاس بهتر میتوانند توضیح دهند و اگر اشتباهی کرده باشم تصحیح کنند.
جناب پیام حمزه ای تجربیات خوبی در این زمینه دارند
موفق باشید
انوش