اگر قصد خرید از مملکت خودمان را دارید، ابداً روی بحث Sealing حسابی باز نکنید. نمونه اش لنز 200-70 ورژن II که بنده توش مورچه پیدا کردم و بوسیله ی فروشنده با انصاف، متهم شدم که جناب مورچه در حینی که لنز پیش بنده بوده ( مثل ورود Worm از FireWall ) بداخل لنز رفته، به تله افتاده و پشت عدسی جلوئی، له و لورده شده، ... قضیه، قضیه ی پیکانهای تولید ایران خودرو است که ممکنه قبل از رسیدن به میدان آزادی، موتور یا گاردانش، کف جاده مخصوص باشه.
این بحث ها، مثل سیلینگ و امثالهم، با خرید ازین مملکت، در حد داستان های فکاهی است ... اگر خیلی قضیه برایتان پر رنگ است، حتماً از خارج از کشور تهیه کنید تا شائبه ی خرید اجناس Refurbished - تعمیری - برگشت از فروش و آکبند کردن و اینگونه توهم ها ( که خود بنده هم داشتم ) برایتان مرتفع شود.
نمونه ی دیگه : پر مدعا ترین گارانتی کنن در همین تهران، بوسیله ی پست، یه لنز میفرسته خوزستان واسه مشتری. مشتری زنگ میزنه میگه این لنز توش کلی پرز و غباره ... میگن: نه که اونجا خوزستانه و خاک و غبار زیاده، پیش شما که بوده اینجوری شده ... ( متاسفانه شعار نگفته ی خیلی از کسبه ی محترم اینه : هدف ما، تخلیه ی جیب مبارک شماست. خرید شما بمنزله ی پایان قطعی معامله است و شما با خرید از ما، خیار غبن را از خود سلب مینمائید ) شاید به بعضی دوستان هم فرومی، نوشته های من غامض بیاد، و در جواب بنده رو مورد ملامت قرار بدهند - یا اینکه نباید همه را مشمول این نگاه کرد - ولی بنده ی حقیر، از گفتن حقایقی اینچنین، متاسفانه یا خوشبختانه ابائی ندارم، حتی به قیمت گرفتن تذکر، ویرایش یا حذف پست :) چون این قضایا گریبان خودم رو بارها گرفته !