در واقع در بحث فوق، بجای "فوکوس" باید از "شارپنس قابل قبول" استفاده کرد. شارپنسی که با نمایش بر روی صفحه مانیتور، چاپ با اندازه کوچک، چاپ با اندازه بزرگ، فاصلهای که با عکس چاپ شده دارید و حتی Visual Acuity چشم مرتبط است.
در واقع در بحث فوق، بجای "فوکوس" باید از "شارپنس قابل قبول" استفاده کرد. شارپنسی که با نمایش بر روی صفحه مانیتور، چاپ با اندازه کوچک، چاپ با اندازه بزرگ، فاصلهای که با عکس چاپ شده دارید و حتی Visual Acuity چشم مرتبط است.
سلام
من یک سوال دارم و اون هم راجب بدنه های فول فریم هستش
من بر فرض مثال اگر یک بدنه فول فریم داشته و یک بدنه غیر فول فریم مثلا مثل همین 1000 d خودم .اگر یک لنز 17-70 هم روی 1000 دی بسته بشم ،و روی فول فریم یک لنز مثلا 24-105 بسته باشم از لحاظ واید تصویر ،کدوم وایدتر است؟
چون اصولا 17 واید بیشتری است نسبت به 24 ؟!
لطفا توضیح دهید که علت این چیست؟
راجب کراپ و قوانینش هم اگر شد توضیح ساده ای بدید.ممنون
17-70 در وایدترین حالت خود روی دوربین های کراپ دار کانون رنجی معادل 27.2 میدهید بدین ترتیب که رنج اصلی لنز در ضریب کراپ دوربین ضرب شود 17 * 1.6 = 27.2
ولی لنز 24-105 روی دوربین فول فریم مانند 5D همان 24 میلیمتر هست و تصویر واید تری نمایش میدهد
مثلا لنز 17-40 روی فول فریم همان 17 و روی کراپ دارها 27.2 هست
علتش هم کوچکی سنسور در دوربین های کراپ دار است
حمید رضا مرادی
G12
بعدا 24 ميل 24-105 روي كراپ دار چقدر ميشه؟
عليرضا تارا
ببخشید که وسط صحبت هاتون پا برهنه پریدم...
اما بالاخره سوال دارم و جاش هم همینجاست
آقا
این لنز های فول فریم که می گن یعنی چی؟
اگه میشه یکی از دوستان این لنز ها رو توی برند نیکون معرفی کنه!
بعدشم اینکه آیا این لنز ها به دوربین های DX می خورن؟
اگه می خورن آیا مشکلی دارن؟
حالا لنز های غیر فول فریم چی؟ اینا به دوربین های فول فریم می خورن؟ حالا اگه خوردن مشکلی دارن؟
می دونم سوالم خیلی ابتدایی هست
یک بار هم جوابم رو گرفته بودم از یکی از دوستان
اما الان یادم رفته
اگه جای دیگه ای پاسخ این سوالم هست دوستان لطف کنند لینک ارائه بدن...
با تشکر
ویرایش توسط AD.PIRUZ : Monday 10 August 2009 در ساعت 11:52 دلیل: اصلاح بخشی از متن
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
یه سوال دیگه از کجا بدونیم کراپ دوربینمون چقدره؟
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E