شاید عیب از مانیتور من باشه ولی با نویز ریداکشن خاموش در ایزو 1600 و 800 / 40D نویز بیشتری داره ولی با NRنوشته اصلی توسط Ghadiri;
روشن نویزش کمتر میشه ولی شارپنس تصویر 20D بیشتره در هر دو حالت اختلاف جزئیست...
در لینک دیگری هم که بود نتیجه گیری بالا در مورد 30D هم صادقه...
در مورد مقایسه با D300 مسعود جان همه موارد رو بررسی نفرموده اند ...در موارد برتری 40D با قاطعیت از روی
امکانات صحبت شده ولی در مورد 300D گفته شده باید دید...ویا با سیستم دوربینهای قبلی نیکون مقایسه شده
مثل برتری سیستم نورسنجی که قاعدتا" باید دقیقتر باشه ...گفته شده احتمالا" مثل سریهای قبلی بجز تفاوت اسمی تفاوتی نیست ...گرچه این سیستم نورسنجی جدیده و باید نتیجش رو دید ولی به نظر میرسه درین مورد هم تفاوت وجود داشته باشه ولی در هر صورت تفاوت نمیتونه بیش از 6-5٪ باشه...این در حالیست که بسیاری سیستم نورسنجی مدلهای قبلی نیکون مخصوصا" D200 رو هم برتر از 30D میدونند...
در ضمن بحث میزان فروش کلی نیکون و کنون بحث مجزاییه که تفاوت درون بیشتر به متفاوت بودن استراتژی دو کمپانی برمیگرده و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد که مثلا" دوربینهای همرده کنون برتره...گرچه طبق اماری که باید پیداشون کنم شاخص نسبت فروش به تعداد دوربین نیکون بیشتر از کنونه...البته به نظر من فروش این دو دوربین جدید تاثیر قابل ملاحضه ای در فروش نیکون خواهند داشت ...
طبق گفته های خود مسعود خان این حرف که مسلما" D300 نویزی تر از 40D خواهد بود . به نظرم درست نیست...
در ضمن مسعودخان همه امکانات رو مقایسه نفرمودند و گزینشی عمل نمودند...یکی که وقت داره یه مقایسه کاراکتر به کاراکتر اینجا قرابده بد نیست...
آرش جان منتظر نظرات شما هم هستیم...