نوشته اصلی توسط
Ghadiri
فرشاد جان از کدام خاصیت ذاتی صحبیت میکنی؟؟؟؟
از کجا چنین حرفی میزنی؟؟؟؟
یک جا میگویید که کانن ذاتا و با تنظیمات پیش فرض شارپتره....و یک جا میگویید بخاطر خاصیت ذاتی سافت تر!!!!
مسعود جان در خصوص اینکه نیکون حالا حالا ها چه دوربینی میده یا نمیده نمیشه نظر داد همونطور که کسی انتظار D300 رو نداشت ولی احتمالا" نیکون مجبور شد به بازاری که کنون راه انداخت جواب بده و همین امر در مورد 5D II هم محتمل خواهد بود ... در این زمینه نمیشه هیچ نظر قطعی داد .. بیخیال ...
اما در مورد شارپنس یا سافتنس عکسهای کنون .. کنون در مد Jpeg به نظرم عکسهای شارپتری نسبت به نیکون تولید میکنه(البته بدون هیچ گونه پست پروسسی در داخل کامپیوتر) .. و در مد Raw هم نمیدونم به دلیل آور اکسپوز تر بودن عکسها در کنون یا اینکه خصوصیت ذاتی سنسورهای کنون در کاهش نویز به نظرم عکسها کمی سافت تر از نیکون هستند به طور مثال در عکسهای پرتره صورت ...
به لینک زیر هم در باب مقایسه D2x و 5D اگه توجه کنید بد نیست .. البته فکر میکنم بییشترتون این لینک رو خیلی قبل تر دیده باشید:
کد:
http://www.outbackphoto.com/reviews/equipment/5D_and_d2x/Canon_5D_Nikon_D2x_intro.html
این رو هم بگم که قصد اثبات برتری هیچ کدوم رو ندارم فقط نظرم و مشاهداتم رو گفتم .. خیلی مشتاقم تست های D300 رو ببینم تا راحت تر تصمیم گیری کنم ...