نمی دانم چرا این شرکت کره ای تمام اون چیزهایی که من به عنوان یک مشتری بهش فکر میکنم رو جدیدا می سازه از گوشی،تبلت بگیر تا پرینترو،ماشین لباس شویی،....،تا لپ تاب اینم اخریش کاوه جان یادت باشه همین 10-11 روز پیش داشتیم صحبت می کردیم گفتم کاش یه دوربین جمع جور با سیستم عامل آندروید بسازه یک شرکتی ! (گفتی اگه بشه چی میشه :D )بفرما زد !!!(فکر میکنم میشه از الان پیش بینی کرد که دوربین خوبی باید باشه ،مانیتور AMOLED ،تاچ،وایفای شاید حتی بلوتوث !)
چیزی که برام جالب بود تا قبل از این عجیب دوست داشتم یک عدد samsung Mv800 برای خودم می خریدم (برام نحوه تنظیمات دوربین جذاب بود یه چیزی تو مایه های همین TouchWiz رابط کاربری سامسونگ برای گوشی هاش ! )
فایل پیوست 22652
کم کم دارم می فهمم ام که اپل چرا انقدر دوست داره انواع اقسام شکایت های مسخره از سامسونگ بکنه که کمی بتونه چوب لای چرخ پیشرفت این شرکت رو تو زمینه گوشی بگیره (چقدر هم موفق میشه تو دادگاه ها :D )
از الان دارم فکر میکنم که از این شرکت چند وقت دیگه کانون و نیکون و سونی هم بی افتن به شکایت و شکایت کشی (این بخش اخر بیشتر جنبه شوخی داشت )
سامسونگ رو دوست دارم چون سیاست قیمت گذاری برای اجناسش رو می پسندم اجناسش رو با قیمتی که واقعا می ارزد قیمت گذاری میکند نه به هر قیمتی !!!
در کل فکر می کنم خیلی آهسته آهسته سامسونگ بتونه تو بازار دوربین های کامپکت و میرورلس درصد قابل توجه ای برای خودش مشتری پیدا کنه