دوست عزیز
چند مورد رو به طور کل عرض میکنم :
1.بنده از "نیکون" استفاده میکنم کاملا هم راضی هستم ( پس اینجا قضیه برچسب "کنون باز" برای بنده کاربرد ندارد )
2.دوست عزیزمون آقای اشرفی مدت زیادی هست که تو سایت درگیر "انتخاب برند" شدن بارها به نتیجه رسیدن ولی دوباره با یه وسواس خیلی عجیب تغییر عقیده دادن و هنوز هم موفق نشدن برند رو انتخاب کنن چون معیار انتخابشون بیشتر از اینکه شناخت نیاز خودشون و حس رضایت درونی باشه به نوشته ی من و شما و سایر دوستانه که حداقل من یکی نگرانم که به سرنوشت دوست عزیز جناب کاتو دچار نشن که در نهایت بگن "از اول میدونستیم اما بهمون یه چیز دیگه گفتن"
3.فکر میکنم تو نوشته من به صورت کلیت مشخصه که دارم میگم درگیر "این برند بهتر است یا اون برند نباشین" اون قسمتی هم که شما بولد کردین تو قیاس کلیست نه جزع به جزع که اگر بریم تو جزئیات اونوقت باید بگیم مثلا لنزهای پنتاکس بهتر است یا زایس - لایکا بهتر است یا مارک دیگر .وقتی صحبت از کنون و نیکون است در مورد بازار روتین و روال معمول صحبت میکنیم نه قسمت خاصی از بازار که افراد خاصی را هدف گرفته
4.من دلایل برتری کنون به نیکون رو تو پست بعد از اون توضیح دادم ( ولو غیر حرفه ای - آماتور گونه - ولی با دیدگاه خودم ) اگر موردی با اون دلایل دارید در مورد همون صحبت کنید هم من بیشتر یاد میگیرم هم شما احتمال داره بتونید به دوستمون کمک بیشتری کرده باشید
5.در مورد اینکه کدام عکاس از چه دوربینی چه استفاده ای میکند به نظر شما داشتن بیشتر یک دوربین برای یک نوع عکاسی دلیلی بر برتر بودن آن هست یا خیر ؟ اگر آری چرا وقتی بیشتر عکاسان برای پرتره این مارک را انتخاب کرده اند ( و میکنند ) مخالفید ؟ ولی برای اینکه تعداد بیشتری 810 را انتخاب کردند امتیاز را به نیکون دادید ؟
6.عقب افتادگی کنون در قیاس با نیکون و سایر رقبا یحتمل ذهنیست وگرنه در چارت بازار فروش کنون کماکان خیلی خوب میفروشد بیشتر و بهتر میفروشد و با اطمینان بیشتری هم میفروشد
این پست میتوانست و میتواند دنباله دار باشد ولی قرار است چه نتیجه ای بگیریم ؟ این بهتر است یا اون ؟ هیچکدام بهترین را من و شما تایین میکنیم یکی یا عمق رنگ کمتر و دیگری با داینامیک بالاتر
7.اطمینان و به روز بودن
کنون هم مطمئن است هم به روز اما نیکون هم به روز است اما در مطمئن بودنش کمی تردید
( تاکیید میکنم بنده نه تنها نیکون دارم بلکه به کل با کنون مشکل فلسفی هم دارم )