جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
به همه اینها منوی بسیار راحت تر و کیفیت ساخت بهتر و ریسک خراب دراومدن خیلی کمتر کانن رو هم اضافه کنید... شخصا بجز کمی داینامیک رنج بیشتر نیکون که اونم کار خودش نیست و برکت زحمات برادران شرکت سونی عایدش شده برتری دیگه ای برای نیکون نسبت به کانن قایل نیستم که اون میزان ریکاوری سایه ها هم با ترفندهایی کاملا قابل جبرانه..
امیدوارم امین و کیاوش منو ترور نکنن.. خخخخ
آقا کانن بگیر و خلاص... اگر از منو و قیافه و ارگونومی نیکون خوشت اومد و مشکلدار بودن مدلهای جدیدش برات مهم نبود هم نیکون بگیر.. اصولا یه قانون نانوشته ای هست که میفرماید در صورت معرفی بدنه جدید نیکون صبر کنید تا سه ماه دیگه بدنه رفع اشکال شده اش با پسوند 10 یا 50 وارد بازار بشه بعد تازه با توکل بر خدا اونو بخرید ( شوخی... کسی جبهه گیری نکنه لطفا )
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
خود دوربين ها خيلی به هم نزديک شدند بايد لوازم جانبی رو هم در نظر بگيريد مثل لنز ها
من جديداً يک 5 دی 3 گرفتم چون نقاط کراس تايپ کناری برام مهم بود بر خلاف نيکون دی 750 که همه کراس تايپ ها وسط جمع شده 5 دی 3 کنار ها هم کراس تايپ داره که برای عکاسی و کادر بندی همزمان خيلی کمک ميکنه
اگر سوژه ثابت باشه اهميتی نداره اما برای من که کار عروسی ميکنم و همه در حال حرکت هستند خيلی کمک ميکنه
در اولين استفاده اي که چند روز پيش کردم شايد تا 80% عکس های غير فکوسم کم شده بود و بقيه هم ايراد از خودم بوده
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Thursday 12 May 2016 در ساعت 00:37
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
مزسی دوستان خیلی نازید
پس من می گم بهش هرکدوم حس خوبی تو دست بهت میده و منوش یرات فهم بهتری داره انتخاب کنه با احتساب کیفیت ساخت کمی بهتر کنون نسبت به نیکون
ببخشید اگر همچین سوالی مطرح کردم ولی بخودم رو در حدی نمیبینم و قطعا هم نیستم که راهنماییش کنم مجبور شدم از دوستان کمک بخواهم
چند سوال هم خودم برام پیش اومده در مورد لنز های کنون و نیکون که با اجازه تو فروم خودش مطرح می کنم
با توجه به اینکه فرمودید ژانر مورد علاقه دوستتون پرتره و پرتره محیطی هست شاید بهتر باشه متمرکز بشید روی کنون ،مثلا 6D با لنز فیکس 135.در خصوص راحتی منو هم باید بگم که یک چیز کاملا شخصیه.اگر مهارت کافی در زبان انگلیسی وجود داشته باشه منو های فینگلیش خیلی گویا تر از فارسیشون هستن و از ابتدا با هرکدوم مرتبط بشید مشکلی نخواهد بود.ولی خوب برخی دوستانی که با هردو برند کار کردن معتقدن ساختار منوها در کنون کمی یوزر فرند تره.
با سلام خدمت دوستان عزیز،،
چون دوستان فرمودند تبادل تجربیات بنده اطاعت امر کردم ،،البته اینی که عرض میکنم تجربه شخصی غیرعلمی بنده باکارکردن دو مدل غیر همتراز دوبرند است ولی خالی از لطف نیست ،،بنده قبل از خرید D750نیکون مدتی با مارک 3کانن کار کردم ،،ازنظر وضوح ،دینامیک رنج وخوش دستی وتوناژعکسهای گرفته شده در مراسم ها (مخصوصا فضای باز) همچنین کمی رفتار نویزی بهتر دوربین نیکون بهتر عمل کرد ،،ولی در قسمت فیلمبرداری ،عکسهای فضای بسته بانور مصنوعی مخصوصا بازسازی رنگ پوست (طبیعی بودن) وفوکوس کشی راحتردوربین کانن بهتر بود البته اینم بگم مارک 3توساخت عکس هایJPGتقریبا ضعیف عمل میکنه وبرای خروجی خوب باید RAwعکسبرداری بشه
دوستان اینم من اضافه کنم منظورم از غیر همتراز ازلحاظ قیمتی بوده ودرمواردی که گفته شد اینگونه نیست که دوربین مقابل دست و پا بسته باشه ازلحاظ خروجی در اکثر موارد خیلی نزدیک به هم هستن و دوستان برحسب سلیقه و احیانا لوازم جانبی موجودشون می تونن انتخاب برند کنن ،حال خوب در دست گرفتن دوربین هم میتونه خیلی موثر در انتخاب باشه،، انشالا مطالب مفید بوده باشه