صرفا نه،توی همین تالار عزیزانی بودن که لنز مشکل دار خریدن و بعد از مشاهده مشکل اون رو پس دادن و لنز سالم تحویل گرفتن.
جایی شنیدم لنزهای نور نگار اکثرا از همین نمونه ویگنت دار هستن...حالا ممکنه شایعه هم باشه البته...
صرفا نه،توی همین تالار عزیزانی بودن که لنز مشکل دار خریدن و بعد از مشاهده مشکل اون رو پس دادن و لنز سالم تحویل گرفتن.
جایی شنیدم لنزهای نور نگار اکثرا از همین نمونه ویگنت دار هستن...حالا ممکنه شایعه هم باشه البته...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگر از ن و ر ....
بگیرید هم بیمه داره24 ماه
هم گارانتی دیگه مشکلی نیست!
ببخشید
دوربین شما چیه؟
ویرایش توسط drmottaghizade : Friday 3 June 2011 در ساعت 15:31
7d-15-85mm/50mm f/1.8
Canon EOS 40D + Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + Manfrotto 190XPROB + Manfrotto 322RC2 + Lowepro Compurover AW
سلام.
دوست عزیز، من این لنز رو چند ماه قبل از عید از شرکت مذکور خریداری کردم و همانطور که در همین تاپیک به آن اشاره کردم، بعد از خرید، همان روز متوجه مشکل ویگنت آن شدم. با مراجعه به شرکت و مطرح کردن مشکل و تست دیگر لنزهایشان لنز را بدون کسر مبلغ مرجوع کردم. این گذشت تا اینکه بعد از عید (اردیبهشت) از همین شرکت این لنز را مجددا خریداری نمودم. البته این بار با استفاده از لپ تاپ برای تست عکس ها (عکس ها را از دوربین به لپ تاپ منتقل و چک کردم) در همان محل شرکت، لنز را خریداری نمودم و خداراشکر لنز هیچ ایرادی ندارد.
به نظر من "معمولا" خرید اینترنتی برای اینجور کالا ها کار صحیحی نیست، مگر با توافق شرط تست! که گمان نمی کنم شرکت این کار را انجام دهد!
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
با سلام
دوست عزیز
بنده هروقت خریدهای اینچنینی دارم و برام رفتن به تهران مقدور نباشه و بین دو گزینه یعنی خرید اینترنتی و خرید از شهر خود مونده باشم راه حل دوم را ترجیح میدم، درسته ممکنه کمی گرونتر در بیاد ولی اگر مشکلی پیش اومدمیتونید در هر لحظه به اون شخص مراجعه کنید، بنظرم همونجا به یه عکاسی سفارش بدین براتون بیاره
بازم نظره شخصیه من اینه و صرفا به قصد راهنمایی، مختارید که کاره دلخواهه خود را انجام دهید
موفق باشید.....
پ.ن: به مطلبی که در پیام خصوصی در رابطه با گارنتی براتون ارسال کردم بیشتر توجه کنید(باتوجه به قوانین فروم از گفتن آن در اینجا معذورم)
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
امروز رفتم دنبال همین کار.همه بین ۹۰۰ تا ۹۵۰ قیمت دادن که همه بدون گارانتی بود یکی هم با گارانتی دیدافزار داشت.بنده هروقت خریدهای اینچنینی دارم و برام رفتن به تهران مقدور نباشه و بین دو گزینه یعنی خرید اینترنتی و خرید از شهر خود مونده باشم راه حل دوم را ترجیح میدم، درسته ممکنه کمی گرونتر در بیاد ولی اگر مشکلی پیش اومدمیتونید در هر لحظه به اون شخص مراجعه کنید، بنظرم همونجا به یه عکاسی سفارش بدین براتون بیاره
یکی هم قبول کرد که از نورنگار که ۸۵۰ میده سفارش بده ولی تست رو قبول نکرد.گفت سفارش میدم هر چی بود مال خودته.که واقعاً معلوم نیست فروشنده محترم چی فکر کرده با خودش.این طوری که خودم هم میتونم سفارش بدم.
متاسفانه امکان خرید از تهران رو ندارم.حداقل فعلاً.
امروز با نورنگار تماس گرفتم گفتن مشکل داشت پس بفرستید عوض میکنیم.ولی واقعاً نمیدونم میشه به حرفشون اعتماد کرد یا نه.
Canon EOS 40D + Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + Manfrotto 190XPROB + Manfrotto 322RC2 + Lowepro Compurover AW
دوستان امروز لنز به دستم رسید.
این عکس رو از آسمون گرفتم.vignetting یه مقدار بیشتر از اندازه طبیعی نیست؟
[IMG]http://i55.*******.com/2nintp5.jpg[/IMG]
(عکس رو به سایز بزرگترش لینک کردم)
مسعود بیرامی
Jhowan photography
ویرایش توسط Pedram Veisi : Saturday 11 June 2011 در ساعت 20:14
من این لنز رو (85-15 خودم رو عرض می کنم) با 3 دوربین چک کردم (7D - 50D - 60D) ویگنت در 50D با 7و60D در شرایط یکسان عکاسی متفاوت بود، اما این تفاوت خیلی فاحش نبود! (در این مورد اساتید نظر بدهنند)
با توجه به این موضوع و با توجه به اینکه دوربین شما هم 40D است. گمان می کنم که لنز ایرادی ندارد.
من 2 بار این لنز رو خریداری کردم. مرتبه اول به قدری لنز دارای ویگنت بود که فروشنده چاره ای جز مرجوع نمودن آن نداشت. اما از این لنز دوم کاملا راضی هستم.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي