وقتی پزشک مشغول کار بر روی دندان هست محدودیت به لحاظ امکان نزدیک شدن به محدوده ترمیم یا جراحی وجود دارد لذا احتمالا استفاده از لنز کوتاهی مثل 60 برای پزشک مزاحمت ایجاد می کند و عکاسی را با شکست مواجه می کند.
بهترین فاصله کانونی برای این نوع عکاسی 90 تا 100 میلی متر است.
ارادت
دو مدل دارد با لرزشگیر و بدون لرزشگیر ، هر دو برای این کار مناسب هستند اگر محدودیت بودجه دارید نوع بدون لرزشگیر(حدود1300) و اگرنه مدل VC اگر اشتباه نکنم 1700 را تهیه کنید. ضمنا در این نوع عکاسی به لرزشگیر احتیاجی نیست ولی مدل لرزشگیر دار کیفیت اپتیکی بهتری دارد.
موفق باشید
لنز 100 کنون نسخه بدون لرزشگیرش به گمانم بالای 2 میلیون تومان است. اگر محدودیت مالی نداشته باشید چرا که نه ! نسخه L را بخرید اصلا.....
اگر منظور از دوربین بدون لنز دوربین های غیر SLR است به دنبال دوربینی باشید که بزرگنمایی بیشتری داشته باشد هرچند در عمل مدل های شاخص بریج در بازار برای کار شما تقریبا در یک سطح هستند. اطلاعات بیشتر را در تاپیک مربوطه بدست خواهید آورد.
معمولاً عکاسی را یا خود دندانپزشک انجام می دهد یا دستیار او (با کنار رفتن پزشک در هنگام عکاسی). با لنز 100 یا 90 م م روی دوربین کراپدار و برای ثبت عکسی مثل نمونه ای که دوستمان گذاشته ، شما یا باید خیلی از بیمار دور شوید که در این صورت اصلاً فلسفه لنز ماکرو زیر سوال می رود و یونیت دندانپزشکی هم چنین اجازه ای نمی دهد یا باید نهایتاً از یکی دو دندان عکس بگیرید.
اصولاً استفاده عمده ی لنزهای ماکرو 60 و 50 همین کار دندانپزشکی است
ارادت
ساعت خواب! (خطاب به خودم!)
بعد از اتمام نوشتن، اکنون میبینم هزاران پاسخ دیگر ارسال شده است!!
پاک کردم قربان...
این گزینۀ حذف کجاست؟ اصلاً وجود ندارد گویا
نمونه عکس را بنده ارسال کردم که هنگام عمل جراحی گرفته شده (عکس قبل از برش را برای رعایت حال دوستان قرار دادم) . همیشه پزشک نمی تواند کنار برود و اساسا هم لنز ماکرو برای عکاسی از ضایعات کاربرد دارد و برای عکاسی از مثلا ردیف دندانی لنز عادی هم جوابگوست. ضمنا بعید می دانم جراحی وجود داشته باشد که با زیرپاگذاشتن اصول ضدعفونی خودش عکاسی را وسط جراحی انجام دهد (مگر اینکه بشود دوربین را استریل کرد ! )
ارادت