Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
ممنون.نه دیگه بالای سیصد به کارم نمیاد.البته خوبه،برای عکاسی هوانوردی تا 800 م.م هم کمه!!!ولی جدای از شوخی تا سیصد کافیه.مگر برای رزمایش ها یا پروازهای با ارتفاع بالای 30000 پا یا 10 کیلومتری که بازم سیصد کفاف میده.البته این قیمت ها کاری کرده اختلاف دویست دلاری بشه 450000 تومن!و خریدش توجیحی نداشته باشه.ضمن اینکه 100-400 خیلی قدیمیه.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام قصد خرید یک لنز ماکرو برای دوربین canon 550D دارم . چند نمونه ای رو دیدم ولی قیمت هاشون خیلی بالاست و از طرفی من تا 500 یا خیلی زیاد تا 600 تومان قادر به خرج برای لنز هستم. الان لنز Canon EF 28-90mm f/4-5.6 II رو دیدم و عکسهای ماکرویی که با اونها گرفته شده هم به نظر خیلی شارپ و واضح بود(البته با همین دوربین) . نظر دوستان چیه آیا نمونه بهتری هم سراغ دارن بخصوص تو مدل های سیگما و تامرون .
از طرفی اگر نتونستم لنز ماکرو بگیرم قصد دارم تا یک لنز تله فوتو بگیرم. در این میان نظر دوستان چیه که من تحقیقم رو در مورد کدوم لنز ها شروع کنم.
تمایل من بیشتر به سمت عکاسی پرتره ، گلها و مناظر دور دست هست و علاقه به عکاسی ماکرو هم (تا بحال عکاسی ماکرو انجام ندادم) دارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی های اولیه رو انجام بدن چون در مجموعه امکانات لنز های مختلف کمی گیج شدم.
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85