سلام
لنز مورد نظر انقدر هم سنگین نیست که بخواد مشکلی برای مانت دوربین پیش بیاره - در مورد کم شدن عمر باطری هم متوجه منظورتان نشدم
همین لنز برایتان پیشنهاد میشه
سلام
لنز مورد نظر انقدر هم سنگین نیست که بخواد مشکلی برای مانت دوربین پیش بیاره - در مورد کم شدن عمر باطری هم متوجه منظورتان نشدم
همین لنز برایتان پیشنهاد میشه
حمید رضا مرادی
G12
البته باید بدونید که هر چقدر لنزها بازه گسترده تری داشته باشند فوکوس در این لنزها باعث مصرف بیشتر باطری میشه.به طور مثال من با 18-55 با یک بار شارژ تعداد بیشتری عکس میگرفتم تا با 24-105
سلام
من هم از 24-105 روی بادی 450D استفاده می کنم و هیچ مشکلی وجود نداره.
اگر مانت دوربین با همچین وزنی بخواهد خراب بشه دیگه باید فاتحه کانن را خواند!
خیالتون راحت. بخرید و لذتشو ببرید.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
من هم از 24-105 روی بادی 50D استفاده می کنم و هیچ مشکلی وجود نداره.
علی مدامی
Canon EOS 50D
Canon 24-105 EF - IS - USM
بنظر من شما دو انتخاب اصلح بیشتر ندارید .
یا canon 24-70
و یا همین canon 24-105
من دومی را ترجیح میدم . به دلیل قیمت پایین تر . رنج وسعتر در محدوده پرتره نگاری .
الان هم دارم دنبال میگردم که البته دست دوم بخرم
بنظر می اید لنز هائی که USM هستند مصرف باطری بیشتری دارند و طبیعتا باطری زودتر تخلیه خواهد شد .
من لنز canon 70-200 IS f4 را که سنگین تر از لنز مد نظر شما هست روی canon 500D میبندم و تا بحال مشکلی برای رینگ حس نکردم . باطری هم بافلاش روی دوربین که من برای تریگ از ان استفاده میکنم حداقل 160 عکس خواهد گرفت . من یک باطری اضافه خریدم 25 هزار تومان که safe باشم .
سلام
دوستان به درستی گفتند که لنز مورد نظر برای دوربین شما سنگین نیست. حتی لنزهای سنگین تر از این را میشود با دقت و مراعات، بر روی این بدنه استفاده کرد. البته ارزش بدنه های محکم و مقاوم، چیزی نیست که قابل انکار باشد و ضرورتش گاهی کاملاً مشهود است.
ارتباط بین این لنز و بدنه ، موجب کوتاهی عمر باتری نمیشود! شاید مقصود این بوده که استفاده از لرزش گیر لنز، شارژ باتری دوربین را زودتر خالی میکند و البته این در مورد همه ی لنزهای لرزشگیردار مصداق دارد.
اما برای آتلیه، بعد از مدتی کار بطور حرفه ای، لزوم یک بدنه ی فول فریم را احساس خواهید کرد.
و همچنین لنز 70-24 برای آتلیه بهتر از 105-24 است. آتلیه داران مجرب که چنین میگوبند.
موفق باشید.
این تاپیک مال1ماه پیشه فکر کنم ایشون تا الان هر کاری میخواستن انجام دادن.
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
سلام
مي خواستم بدونم بين دو لنز 18-135 و 18-200هردو با يك رياف و لرزه گير دار كداميك شارپ تر است ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 14 December 2009 در ساعت 19:18 دلیل: فونت معمولی
حمید رضا مرادی
G12