EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
دوستان لطفا نظرشون رو در مورد این لنز بفرمایند
و اینکه آیا ۱۵۸۵ با این لنز در یک رنجز هست یا نه؟
با تشکر فراوان
EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
دوستان لطفا نظرشون رو در مورد این لنز بفرمایند
و اینکه آیا ۱۵۸۵ با این لنز در یک رنجز هست یا نه؟
با تشکر فراوان
دوستان که جواب ما رو نمیدهند
آیا در سایت کاربری هست که به کمک افردی مانند ما بیاد؟
ممنون از لطف شما
سلام
دوست عزيز سوالتون خيلي قابل پاسخ دادن نيست چون مبناي درستي نداره.
شما قصدتان از عكاسي چيست ؟
از چه نوع سوژه هايي مي خواهيد عكاسي كنيد ؟
ميزان اطلاعاتتون از فن عكاسي چيست ؟ اگر اندك است چرا مي خواهيد 7D بخريد ؟ چرا با يك كامپكت شروع نمي كنيد؟
اگر به اين سوالات كه با خواندن سوال شما پيش مي آيد پاسخ دهيد مي توان شما را بهتر راهنمايي كرد.
فرهاد حسيني
[QUOTE=farhad44;150706]سلام
دوست عزيز سوالتون خيلي قابل پاسخ دادن نيست چون مبناي درستي نداره.
شما قصدتان از عكاسي چيست ؟
از چه نوع سوژه هايي مي خواهيد عكاسي كنيد ؟
ميزان اطلاعاتتون از فن عكاسي چيست ؟ اگر اندك است چرا مي خواهيد 7D بخريد ؟ چرا با يك كامپكت شروع نمي كنيد؟
اگر به اين سوالات كه با خواندن سوال شما پيش مي آيد پاسخ دهيد مي توان شما را بهتر راهنمايي كرد.[/QUOTE
دوست محترم فرهاد عزیز،
کجای سولأ من مبنای درستی نداره؟ (ممکنه که شما درخواستهای منو نخونده باشید )
اگر سوال خودم را اینجا مطرح میکنم بخاطر تجاربی هست که نسبتتن تعداد افراد زیادی اعم از پرو ، عکاس در زمانها ،و مکانهای مختلف با لنزهای مورد نظر کسب کردند و میتوانند به افراد زیادی کمک کنند
مگرنه ، هر کسی میتونه به راحتی از سایت اصلی کانن دیدن کنه و اطلاعات مورد نظر خودشو دریافت کنه اما بدون اکس پرینس،
در ضمن سوال از این واضح تر اگر امکان پذیر هست شما هم به ما بفرمین تا ما یاد بگیریم دوست عزیز
لنز استانداردی که (اصلی) که ۸۰% تا ۹۰% بر روی دوربین همیشه قرار دارد، اگر چه مدلی از کانن باشد بهتر و کاملتر میباشد؟
در زمینه عکاسی هم تا حدودی میدونیم ولی نه حرفهای، حالا اگر کسی با داشتن دوربینی مانند (همین دوربین) 7dبخواهد عکاسی یا ....... کند ایرادی دارد؟
قصدم از عکاسی علاقه شخصی بسیار زیاد نسبت به این هنر هست و قصد دارم با تکمیل لنزهام ، از کلاسهای تئوری و عملی استفاده کنم
و دوست دارم از سوژههای مانند پلهای معروف،حیوانات (نه کوچک) و مناظر طبیعی عکس و فیلم بگیرم
حالا به نظر اساتید اگر حرفهای من مبنای درستی نداره ما رو انشاالله که میبخشند و این بار به من کمک میکنند
[QUOTE=sharagim1;150713] برداشت من از سوال شما این بود چه لنزی به عنوان Walk around میشه استفاده کرد. من فکر کنم باید در یک تاپیک دیگه دنبال جواب بگیرید.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...highlight=walk
موفق باشید
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
دوست من
لنز استاندارد در عكاسي معني خاصي ندارد. بسته به نوع عكاسي آدم ها ممكن است لنزي در 100% مواقع از دوربيني باز نشه و ممكنه عكاسي ده ها لنز رو روزانه از روي دوربينش باز و بسته كنه.
شما بايد با مفاهيمي مثل فاصله ي كانوني؛ سرعت لنز (حداكثر بازشدگي ديافراگم) و .... آشنا باشيد و سوالتون رو بر آن مبنا بپرسيد. سوال شما مثل اين است كه كسي بپرسد بهترين شماره عينك طبي كه من مي تونم بزنم چيه ؟
اگر دنبال يك لنز همه كاره يا به قول فرنگي ها Walk around lens هستيد؛ تاپيك زير مي تونه شمارو تا حد زيادي راهنمايي كنه:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6930
فرهاد حسيني
سلامدوست محترم فرهاد عزیز،
کجای سولأ من مبنای درستی نداره؟ (ممکنه که شما درخواستهای منو نخونده باشید )
اگر سوال خودم را اینجا مطرح میکنم بخاطر تجاربی هست که نسبتتن تعداد افراد زیادی اعم از پرو ، عکاس در زمانها ،و مکانهای مختلف با لنزهای مورد نظر کسب کردند و میتوانند به افراد زیادی کمک کنند
مگرنه ، هر کسی میتونه به راحتی از سایت اصلی کانن دیدن کنه و اطلاعات مورد نظر خودشو دریافت کنه اما بدون اکس پرینس،
در ضمن سوال از این واضح تر اگر امکان پذیر هست شما هم به ما بفرمین تا ما یاد بگیریم دوست عزیز
لنز استانداردی که (اصلی) که ۸۰% تا ۹۰% بر روی دوربین همیشه قرار دارد، اگر چه مدلی از کانن باشد بهتر و کاملتر میباشد؟
در زمینه عکاسی هم تا حدودی میدونیم ولی نه حرفهای، حالا اگر کسی با داشتن دوربینی مانند (همین دوربین) 7dبخواهد عکاسی یا ....... کند ایرادی دارد؟
قصدم از عکاسی علاقه شخصی بسیار زیاد نسبت به این هنر هست و قصد دارم با تکمیل لنزهام ، از کلاسهای تئوری و عملی استفاده کنم
و دوست دارم از سوژههای مانند پلهای معروف،حیوانات (نه کوچک) و مناظر طبیعی عکس و فیلم بگیرم
حالا به نظر اساتید اگر حرفهای من مبنای درستی نداره ما رو انشاالله که میبخشند و این بار به من کمک میکنند
من فکر می کنم تعبیر فرهاد خان از سوال شما درست باشه، اینکه چه لنزی می تونه 80 تا 90 در صد بر روی دوربین شما نصب باشه و شما رو به هدف برسونه دقیقا بستگی به این داره که شما در 80 یا 90 در صد موارد چه نوع عکاسی رو می خواهید انجام بدید، مثلا گفتید که
خب با یک لنز نمیشه به تمام این اهداف رسید، مثلا برای عکاسی (حتی از از حیوانات نه چندان کوچک) به لنزی نیاز دارید که فکر نکنم برای عکاسی از پل های معروف یا مناظر بدرد بخور باشهدوست دارم از سوژههای مانند پلهای معروف،حیوانات (نه کوچک) و مناظر طبیعی عکس و فیلم بگیرم
اینه که باید دقیقا تعیین کنید در 80 یا 90 در صد موارد کدامیک از گزینه های مورد اشاره خودتون در بالا رو بهش می پردازید، مثلا اگه در بیشتر موارد از مناظر و پل ها عکاسی می کنید یه لنز واید یا All around (مثل 24-105) می تونه همیشه کارتون رو راه بندازه ولی اگه در بیشتر موارد از حیوانات عکاسی می کنید این لنز چندان مناسب نیست و باید به فکر یه تله باشید
ولی اونطور میشه از حرف شما استنباط کردکه دنبال یه لنز All around باشید که در این صورت من همون لنزی که بالا نام بردم رو پیشنهاد میدم، ولی باز دوستان می تونن موارد بهتر رو احیانا پیشنهاد بدن یا به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
پیروز باشید
------------------------
فکر کنم با دو نفر دیگه همزمان جواب دادم:cool:
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز،berlano
کدوم لنزی پیدا میشه که چندین کار رو مانند (عکاسی از حیوانات، پلها، مناظر طبیعی و .... رو باهم انجام بده؟
آیا من همچنین حرفی زدم ؟ این را هر آدم معمولی و بچه هم حتی میدونه،
والله در همین فروم من در چندین جا دقیقا جمله خودمو از زبان دوستان دیگر شنیدم و همه روی این قضیه گذاری و سطحی صحبتهأیی کردن،
از حاشیه گذشته، من برای عکاسی از این سوزهها به چه لنز هایی نیاز دارم؟ (در نوع خود بهترین کیفیت)
۱)عکاسی از منظره طبیعی (لنزی که قادر باشم مانند ۱۰۰-۴۰۰ تله از فواصل نسبتا دورتر عکس بگیرم بین $۱۰۰۰ تا $۲۰۰۰)
2)عکس از حیوانات (نه کوچک که نیز به میکرو لنز باشد) قیمت بین $۱۰۰۰ تا $۲۰۰۰
۳)و عکس از سوژههای اجتماعی (مردم،......) قیمت $۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰$
و در ضمن دوست دارم اگه دوستان نظرشون رو به ما بدهند کامل تشکرو رو داریم
این لنزها لرزهگیر هم داشته باشد
سلام:
نمیدانم چرا با دقت به پست های شما احساس میکنم به لنز EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM بهمراه EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM نیاز دارید.
با اولویت انتخاب روی رنج هر دو لنز خوبیست . اولین لنز روی دوربین 7D فوکال لنت معادل " تقریبی " 49 الی 480 میدهد و دومین لنز 35-16
اگر بتوانید با وزن لنز اولی مشکلی نداشته باشید به لنزهای خوب و رنج های خوب بهمراه کیفیت های ایده آل روی 7D خواهید رسید ( با لنز 22-10 کیفیت مطلوب با لنز 300-28 توام با ویرایش مناسب کیفیت ایده ال ) اگر هم سلیقه شما نیست. این معادله چند مجهول را میتوان از روشی دیگر حل کرد.
کل توانایی برای خرید لنز و بودجه ای که حاضر به پرداخت هستید، بفرمایید تا لنزهای مورد نظر به شما پیشنهاد
شود.
موفق باشید
ویرایش توسط QashQai : Wednesday 17 February 2010 در ساعت 13:55 دلیل: تکمیل پست، اضافه کردن پاره ای توضیحات به متن اصلی
دوست عزيز جناب sharagim1
من پستهاي اين تاپيك رو خوندم. با تجربه كوچيكم مواردي كه شما گفتيد ساده نيست و متنوعه
اين با نياز هاي بعدي شما نمي خونه :.......عکس برداری از فامیلی و بطور کلّ ،لنزی خوبی که همیشه بر روی دوربین باشد،
مسلما به لنز وايد نياز داريد مثل 22-10 كه براي لنز وايد رويس دوربين شما عاليهعکاسی از منظره طبیعی
اما براي فاصله دور 200 ميلي متر كمه بايد روي 400 حساب باز كنيد كه با كراپ به 640 برسيد ( نظر شخصي)
اگه منظورت خرس و گوزن و حيوانات بزرگه همون لنز تله اما اگه عنكبوت و مگس و ايناست پس ماكرو نياز داريعکس از حیوانات
هم وايد مي خواهي هم تله هم نرمال.در اين مورد فكر نمي كنم يه لنز كارتو را ه بندازهو عکس از سوژههای اجتماعی (مردم،......)
به نظم يه سوپرزوم كامپكت بيشتر بكارت مياد.اما كم كم پيش بري بهتره و گرنه يه لشگر لنز مي خواهي
موفق باشي
ویرایش توسط Viper : Wednesday 17 February 2010 در ساعت 12:31
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت