به نظرم جناب نژادی کمی باورش غیر ممکن هست که کانن در مورد این لنز همچین کاری کرده باشه و یک خرابی بین سه تا از منطق به دور است اگر واقعا اینطور بود مثل بمب صدا میکرد و این لنز ادامه تولید نمیداد . این سایتی هم که بررسی کرده کاملا تصادفی یک لنز معیوب را در بین سه تا پیدا کرده . معمولا لنزهای بد کپی در سری های بالا خیلی به ندرت پدید میاد شاید ۱۰۰۰ تا یکی یا حتی کمتر (با توجه به مسائل کنترل کیفیت خط تولید )
ولی با این حال چرا روزه ی شک دار بگیریم شما بهتر است لپتاپ خود را با خود برده و چند شات در ۲۰۰ مم بگیرید و فورا چک کنید و بعد اقدام به خرید کنید . فکر میکنم شرکت نورنگار شما رو بهتر یاری کند و مهلت تست ۲۴ ساعته را حتما در فاکتور شما قید کند
محمد سعدی
البته جناب نژادی عزیز شما کاملا حق دارید اگر قرار باشه تو این رنج با این قیمت بالا با وجود مشکل لنز رو تهیه کنید که چه کاریه خوب آدم همون تایپ 1 برمیداره با نصف این هزینه
دست دومش هم راحتتر پیدا میشه
ولی من تستی که مقایسه این لنز ها توش هدفم باشه انجام ندادم به هر حال تو رنج 200 با 2.8 زیاد کار کردم و اگر قرار بود تفاوت بارزی داشته باشند حتما مشخص میشد
با صحبت آقای سعدی هم موافقم احتمال خطا تو این لنز پایین هست ولی شما میتونی تست های خودتو داشته باشی هنگام خرید
به هر حال که فوق العادست از دستش نده
سلام ، ممنون از شما و بقيه دوستان
البته مطمئنا منظور من ايراد در اين سري لنزها نبود و فقط تفاوت بود ،البته من در تستي كه امروز بااين لنز داشتم حتي با توجه به كيفيت بسيار عالي خروجي اين لنز ، متاسفانه از سنگيني بسيار زياد اين لنز رنج بردم و بعد از ١٥-٢٠ شات ديگه قدرت ثابت نگه داشتن لنز رو نداشتم و از خريدش پشيمون شدم
اين لنز يه شاهكاره هم به لحاظ كيفيت ساخت و هم اپتيك من هم براي مدت ١٥ روزي با اين لنز كار كردم و به همان دليلي كه اقاي نژادي گفتن فروختمش، سنگيني اين لنز واقعا يه نمره منفيه براش، اوني كه من داشتم تو تمام رنجش در دياف ٢.٨ شارپ بود و هيچ مشكلي نداشت، اصولا در خصوص لنز هاي كنون خيلي كم پيش مياد كه كپي خوب و بد داشته باشن، مخصوصا براي لنزي تو اين رده
سلام
برای من هم قابل قبول نبود که نسخه بد کپی توی لنزهای سری ال کنون یا از اون بدتر توی چنین لنز جدیدی داشته باشیم تا اینکه بعد از تست های سایت
the-digital-picture
تست اینجارو دیدیم:
A و C دو نسخه از "70200mm f/2.8L IS II" هست .
من قصد خرید این لنز رو دارم و با تست فقط یک لنز و نبود لنز دیگه برای مقایسه مشکل میشه تشخیص داد که لنز در چه حدی هست . آخه فکر کنم در بد ترین نسخه این لنز باز کیفیت قابل قبولی ارائه بده و مطمعنا" فقط با تست یه لنز نمیشه به نتیجه رسید.
در کل اگه کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه که چه نسخه از این لنز احتمال داره که بی کیفیت باشه یا جای مشخص کرده باشن که یه سری خاص (مثل یه سری از 24-105 ها که از روی سریالشون مشخص میشد که مشکل فلر دارن ) حتما خبر بدید .
البته باید یه متن برای کنون آماده کنم و از خودشون بپرسم ولی بعید میدونم جواب قانع کننده بدن.
آرش زمانی5DII A7RII ✗
با هر تعداد ریویو، این بحثی که در خصوص نسخه خوب و بد این لنز بوجود آمده برای بنده به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
ذهن خودتون رو خراب نکنید اگر برای حمل و نقل و بیرون بردنش مشکلی ندارید و پول خریدش رو دارید لنزیه که در خریدش نباید شک کرد. اگر بحث سر سیگما بود قضیه کاملا فرق می کرد.
نمی دونم چرا نسبت به این لنز تعصب دارم