من هم با جناب آقای احمدی موافقم
ورژن 2 لنز در اف 2.8 بسیار شارپتر است
البته من اول با دیدن این مقایسه جا خوردم
ولی فکر میکنم در کل هر دو لنز عالی هستند
من هم با جناب آقای احمدی موافقم
ورژن 2 لنز در اف 2.8 بسیار شارپتر است
البته من اول با دیدن این مقایسه جا خوردم
ولی فکر میکنم در کل هر دو لنز عالی هستند
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
منظور بنده نیز همین بود یعنی ورجن جدید شارپتر از ورجن قدیمی است
شما تمام نوشته ها را دنبال نمیکنید؟
تا قبل از آن جناب میری نوشته بودند:
و بنده نیز در جواب نوشتم:نتیجه نهایی :
این دو لنز ، هر دو تله فتو های عالی هستند اما نمرات کلی کسب شده کمی به نفع نسخه قدیمی است.
امیدوارم متوجه شده باشیدتنها موردی که به آن اشاره نشده ,شارپنس است
ورجن دو این لنز بسیار شارپ(شارپتر از ورجن قدیمی) حتی در بازترین دیاف یعنی 2.8 است
خوشحال میشم دوستانی که از این لنز استفاده میکنند نظرشان را در رابطه با بوکه آن بیان کنند
بنده شخصا راضی نیستم ,به نظرم تنها عیب این لنز همین مورد باشه
سلام نمونه عکس از این لنز با TC 2x III Canon
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
یک سوال دوستان
امروز برای اولین بار با این لنز دوس داشتنی عکاسی کردم
همه چی عالی بود مخصوصا سرعت و دقت فوکوس و همینطور بوکه خوبش
فقط ۲ تا نکته
۱- من قبلا با 200-70 f4is کار کرده بودم . صدای لرزشگیرش زیاد بود و شنیده میشد اما الان این لنز صدای خاصی نداره . آیا طبیعیه یا لرزشگیرش ایراد داره ؟!
۲- مچ درد شدم ! تمام مدت لنز رو نگه داشته بودم . میشه به مانت دوربین اعتماد کرد و با بند از گردن اویزون کرد دوربین رو ؟
سلام
مبارک باشه
1 - در مورد بی صدایی نگران نباشید ، سالم و طبیعی است.
2 - بله کمی سنگین است و در ابتدا که عادت ندارید کمی شما را می آزارد ولی بعد از مدتی عادی می شود و شما از این لنز معرکه فقط شیرینی می چشید. تا آنجا که می دانم بدنه شما مارک III است و ماونت آن فلزی است. هر چند که اگر فلزی هم نبود ، جای نگرانی وجود نداشت.
صدایش که کاملن طبیعی هست چون تایپ2 بسیار لنز کم صدائی است که یکی از مزیت های لنز محسوب میشود .البته بعد از مدتی شاید یه صدای بسیار خفیفی بشنوید که آن هم طبیعی است.در مورد بند هم اگر چه مانت و بدنه مارک 3 بطور کامل آلیاژ منیزیم است اما بنظرم برای احتیاط بیشتر لنز را با دست نگه دارید بهتر است حتی روی سه پایه هم میبندید لنز را روی آن نصب کنید نه دوربین.
ویرایش توسط eternal : Thursday 23 May 2013 در ساعت 21:41
سلام به همه
مدتي هست تصميم گرفتم اين لنز رو داشته باشم اما با اين قيمت ٨ ميليوني اون يه مشكلي بدجور رفته رو اعصابم ! توي سايت The-Digital-Picture.com features Canon DSLR Camera and Lens Reviews, News, Deals and Tips ٣ تا از اين لنزها براي تست قرار گرفته و وقتي لنز دوم رو با بقيشون مقايسه ميكني در فوكال ٢٠٠ و f2.8 اوضاع داغونه و بسيار سافت هست ، اولش خيال ميكردم خوب اون تست آزمايشگاهي هست و شايد زياد باهم تفاوت نداشته باشن اما يكي از همين دوستان فروم اين لنز رو دارن و از شانس بدشون انگار همين دومي رو از اون سايت براشون فرستادن !!! و در تستهايي كه انجام داديم در فوكال ٢٠٠ و همون f2.8 لنز بسيار سافت و تصوير فلو هست ، حالا سوال من اين هست كه آيا اين مورد براي كسي يا دوستانشون اتفاق افتاده يا اطلاعي ازش دارن و يا حتما بايد در حضور فروشنده اين مورد چك بشه
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM Lens Image Quality