آن طور كه از پست شما برمي آيد، ظاهرا شما 100-400 را داريد يا آن را قبلا داشته ايد. من باز هم نمي دانم شما چگونه از اين لنز استفاده كرده ايد. اما اگر منظور شما مقايسه با 400 فيكس است، لنز 400 فيكس از نظر شارپنس كمي برتري دارد. من بارها در شرايط مختلف با اين دو لنز در فيلد كار كرده ام. از نظر سرعت فكوس هم هر دو عالي هستند. نمي دانم تعبير بسيار ضعيف كه به كار برده ايد بر چه مبنا است.همشه لنز های زوم در مقابل لنز های فیکس ، لنز های ضعیف تری هستند از هر نظر ، لنز مذکور نه از نظر کیفیت ساخت بلکه از نظر کارای بسیار ضعیف تر از مدل فیکس ان هستش.
در مورد كلمه «هميشه» كه به كا برده ايد، خودتان مثال نقض را مي دانيد مثلا همان 70-200 خودتان
مني كه از اين لنز استفاده كرده ام اصلا اين حرف را قبول ندارم. هيچ ريويويي هم اين را قبول ندارد. شايد لنز شما داراي مشكل باشد؟۱۰۰-۴۰۰ از نظر سرعت فکوس و دقت فکوس ضعیف هستش.
اين حرف شما هم نادرست است. سوپر تله زوم حرفه اي در برندهاي مختلف وجود دارد. مثلا 300-800 سيگما يا 200-400 نيكون و يا 200-400 كنون كه قرار است به بازار بيايد.چرا که لنز زوم برای کار بر اماتور هستش ( کار بری که از راه عکاسی حیاط وحش درامدی ندارد ) پس پارا متر های دیگر مد نظر هستش: کارای بیشتر ، فاصله کانونی بیشتر که مخاطب اماتور عاشق ان هستش، و سیلینگی که باز برای مخاطب اماتور عالی هستش.
در مورد كاربران آماتور هم همين طور. عكاسان حرفه اي زيادي در ژانر حيات وحش هستند كه از اين لنز استفاده مي كنند. خواستيد معرفي مي كنم.
خوب اگر در ژانر حيات وحش اين را ترجيح مي دهيد، با اين كار هم كيفيت پايين تر +سرعت فكوس به مراتب پايين تر (يعني از دست رفتن خيلي شاتها) به دست مي آوريد.و باز هم من ۷۰-۲۰۰ سری دو رو با کانورتور سری ۳ به این لنز سنگین و بد دست ترجیح میدم.
در مورد بد دست بودن iهم كاملا يك مساله سليقه ايست. در مورد وزن خود 70-200 II به تنهايي از 100-400 سنگين تر است (110 گرم) حال با يك اكستندر 325 گرمي اضافه وزن 435 گرمي را خواهيد داشت!