سلام.سلام
دوستان عملکرد این لنز با بادی 60دی چگونه هست؟
وزن زیاد لنز و غیر فلزی بودن بادی مشکل افرین میشود یا خیر؟
از لحاظ سیستم فوکوس و تعداد نقاط فوکوس شرایط چگونه هست؟
برای پرنده گرافی با این سیستم فوکوسی که 60دی دارد چقدر به مشکل بر میخورم؟
معمولا برای پرنده گرافی 7 دی توصیه شده میخواهم بدانم با 60 دی چه محدودیت هایی خواهم داشت ؟
تعداد نقاط و سیستم فکوس بیشتر هنگامی که حرکت سریع هست مهم میشود دیگر ؟ نه؟ مانند عکاسی از پرنده ای که پرواز میکند؟
-تصاویر خوب و شارپی ارائه میدهد.تا 300مم عالی و بعد از آن خوب است.
-برای من که مشکل ساز نشده ضمن اینکه به نظرم 60دی دوربین خوشدستی است.
-تعداد نقاط فوکوس که تابع دوربین است نه لنز.شما 9 نقطه فوکوس دارید که همگی کراس هستند یعنی قابلیت فوکوس ممتد(al servo)را دارند.
-بستگی دارد به نوع عکاسی شما...من از سرعت فوکوس کاملا راضی هستم.هم بادی هم لنز.
-7دی تعداد نقاط فوکوس بیشتر و نقاط کراس بیشتری دارد همچنین سیستم فوکوس پیشرفته تر.7دی سریعترین دوربین کراپ 1.6 کنن است و برای عکاسی حیات وحش و ورزشی مناسب است.سیلینگ خوبی هم دارد.
-بله.اما نه برای پرنده ای که در یک خط راست حرکت میکند!برای پرنده های سریع و آنهایی که مدام تغییر جهت میدهند و به ندرت ساکن میشوند.
-(زیاد هم حساس نباشید.هستند دوستانی که با لنزهای سیگما و بدنه های مدل های قدیمی تر عکس های بسیار زیبایی میگیرند.البته منکر تجهیزات مناسب نیستم.)
لنز من در حال حاضر در تعمیرگاه مرکزی است(برید ببینید چه بلایی سرش اومده!) و قول این هفته را داده اند.وقتی لنز را گرفتم میتوانید از
نزدیک تست کنید و با خیال راحت انتخاب کنید.البته این لنز ایراداتی هم دارد که در اولین فرصت در همین تاپیک به همراه عکس قرار خواهم داد.
یا حق

200تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks