70 200: Canon f/4 IS USM
:10 22 کنون هم بهتر از مشابه سیگماش (و غیره) هست.
70 200: Canon f/4 IS USM
:10 22 کنون هم بهتر از مشابه سیگماش (و غیره) هست.
اصلان نورقاسمی
نظرتون راجع به Sigma 55-200mm F4-5.6 DC چیه؟
تو نور نگار زده 125 هزار تومان، آیا قیمت درست است؟
ممنون
یه لنز ساده ولی خوب. تو این رنج قیمت می تونین به 70 300 های سیگما و تامرون هم فکر کنین.
اصلان نورقاسمی
canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
قیمتش فکر میکنم نزدیک 250.000 تومان باید باشه!
البته انگار چند وقته کم شده!
Sigma 70-300mm F4-5.6 Apo DG Macro
این لنز هم قیمتش 255.000 هزار تومان هستش
تو مقایسه با لنز بالایی،is نداره ولی لنز ماکرو هستش.
سلام
با توجه به اينكه محدوده ي 20 تا 70 ميليمتر رو خالي گذاشته ايد فرض رو بر اين مي گذاريم كه ايشان خيال دارند لنز كيت دوربين ( 55-18 نسخه ي بدون لرزشگير) را نگه دارند كه من به شخصه توصيه نمي كنم يعني ايشون يك زوم-تله ي كوتاه و يك اولترا وايد با كيفيت هاي مناسب داشته باشند ولي زوم وايد به نرمال كه محدوده ي اصلي عكاسي اكثر عكاسان است رو به 55-18 بسپارند.
از طرفي بر مي گرديم به مقوله ي قيمت. كنن 4 تا لنز 200-70 داره. دوتا با f/4 و دوتا با f/2.8 و اينها دوتا با لرزشگير و دوتا بدون لرزشگير. فاصله ي قيمتي ارزونترين و گرونترين اين 4 لنز اگر اشتباه نكنم بيش از 1.2 ميليون تومان است. اگر فرض كنيم كه لنز f/4 با لرزشگير را بخواهند ( از ديد من با توجه به قيمت در برابر كيفيت معقولترين بين 4 لنز است) حدود 1200 هزار تومان است. قيمت 20-10 سيگما حدود 530 و 22-10 كنن حدود 700 هزار تومان است. با اين اوصاف ايشان قرار است نزديك 2 ميليون تومان لنز بخرند كه در اينصورت عكاسي كردن با 55-18 عادي در آن وسط معقول نيست.
پيشنهاد من اين است كه دوستتان اول مشخص كنند به چه نوع عكاسي بيشتر علاقمندند ( اولترا وايد يا وايد براي عكاسي منظره و مانند آن يا محدوده ي مياني نرمال تا تله ي كوتاه براي پرتره و عكسهاي خانوادگي و شهري و ... يا تله ي بلند و عكاسي از پرندگان و حيات وحش و .... ) تا لنز آن محدوده را بهتر و لنز ساير محدوده ها را ارزانتر توصيه كنيم .
فرهاد حسيني
فرهاد جان و بقیه دوستان با توجه به قیمت 2 عدد لنز 70 .200 اف 2.8 بدون لرزشگیر و اف 4 لرزشگیر دار خیلی برام مهمه کدوم رو انتخاب میکنن با توجه به قیمت این 2 لنز که نزدیک هم هستند
سلام:
اگر عمده عکسهای فردی شرایط نوری چون عکاسی تئاتر نداشته باشد از دیده من بی برو برگرد F4 لرزشگیر دار ارزنده تراست . اف 4 لرزشگیر دار کیفیت بسیار بالایی دارد در تمامی دیافراگم ها با تمامی فوکال لنت ها از ابتدا تا انتهای 200 میلیمتر ( منظور اینست افت کیفیت VS دیاف VS فوکال لنت بسیار ناچیز است) این لنز چند نقطه ضعف دارد یکی همان دیافراگم 4 ( که البته این نقطه ضعف نسبت به کاربر تعریف خواهد شد ) که بسختی در شرایط نوری که پیش تر صحبت شد فکوس درستی انجام دهد. کنتراست اندکی متفاوت است نسبت به لنزهای دیگری (HQ) که استفاده کرده ام و لرزشگیر کارار ولی اندکی نویزی :) صدای لرزشگیر یک صدای محسوسی است ....همراه با احساس لرزش در بعضی مواقع ( ویزور ) ابتدای فکوس و انتها ... اگر چه عکاس را دچار اشکال نمیکند ولی در قیاس با لرزشگیر بیصدای 17-55 ( کیفیت ساخت ) قابل قیاس نیست.
.
.
نهایت آنکه اگر فقط و فقط دیافراگم 2.8 بنا به هر دلیل نوری یا روحی یا .... که فرد برای خود قایل است نیاز یا اجباری برایش نباشد. اف 4 لرزشگیردار بسیار ارزشمندتر است
حرف ایشون کاملا درست و قابل تامل هست.با توجه به اينكه محدوده ي 20 تا 70 ميليمتر رو خالي گذاشته ايد فرض رو بر اين مي گذاريم كه ايشان خيال دارند لنز كيت دوربين ( 55-18 نسخه ي بدون لرزشگير) را نگه دارند كه من به شخصه توصيه نمي كنم يعني ايشون يك زوم-تله ي كوتاه و يك اولترا وايد با كيفيت هاي مناسب داشته باشند ولي زوم وايد به نرمال كه محدوده ي اصلي عكاسي اكثر عكاسان است رو به 55-18 بسپارند.
از طرفي بر مي گرديم به مقوله ي قيمت. كنن 4 تا لنز 200-70 داره. دوتا با f/4 و دوتا با f/2.8 و اينها دوتا با لرزشگير و دوتا بدون لرزشگير. فاصله ي قيمتي ارزونترين و گرونترين اين 4 لنز اگر اشتباه نكنم بيش از 1.2 ميليون تومان است. اگر فرض كنيم كه لنز f/4 با لرزشگير را بخواهند ( از ديد من با توجه به قيمت در برابر كيفيت معقولترين بين 4 لنز است) حدود 1200 هزار تومان است. قيمت 20-10 سيگما حدود 530 و 22-10 كنن حدود 700 هزار تومان است. با اين اوصاف ايشان قرار است نزديك 2 ميليون تومان لنز بخرند كه در اينصورت عكاسي كردن با 55-18 عادي در آن وسط معقول نيست.
پيشنهاد من اين است كه دوستتان اول مشخص كنند به چه نوع عكاسي بيشتر علاقمندند ( اولترا وايد يا وايد براي عكاسي منظره و مانند آن يا محدوده ي مياني نرمال تا تله ي كوتاه براي پرتره و عكسهاي خانوادگي و شهري و ... يا تله ي بلند و عكاسي از پرندگان و حيات وحش و .... ) تا لنز آن محدوده را بهتر و لنز ساير محدوده ها را ارزانتر توصيه كنيم .
با این 2 میلیون به نظر من بهترین خرید این می تونه باشه: (با توجه به خواسته های شما)
1- تامرون 17 50 با f ثابت 2.8 : حدود 450 تومن
2- کنون 10 22 : حدود 700 تومن
3- کنون 70 300 IS USM یا 70 200 f/4 USM یا یه لنز در سطح 135 400 سیگما (خرید تله بسته به نیاز هاشون می تونه تغییر کنه) : تقریبا بین 500 تا 850
خرید دست دوم از دوستان همین سایت یا اشخاص معتبر دیگه هم خوبه و می تونین با همون هزینه کالا های بهتری تهیه کنین. چند بار گفتم: این رو شعار نمی دم چون حداقل 350D رو این جوری از دوستان همین سایت خریدم.
اصلان نورقاسمی
سلام به دوستان
می خواستم برای یکی از دوستانم یک لنز walk around بگیرم
دوربینش 1000 دی هست و یه لنز 18-55 هم داره من بهش
canon 18-200 IS
یا
TAmron 18-270 Di II VC LD ASPHERICAL (IF) MACRO رو پیشنهاد کردم
قیمتشون در حدود 700 تومان هست
اگه دوستان پیشنهاد دیگری دارند بفرمایند .
حمید رضا مرادی
G12