اگر هم گیرتون نیومد، گفتم که با سیگما خیلی فرقی نداره... خودتون این قدر اذیت نکنین.مرسی از توضیحات
اینجور که شما میگی لنز خوبیه منم پس باید بگیرم
اگر هم گیرتون نیومد، گفتم که با سیگما خیلی فرقی نداره... خودتون این قدر اذیت نکنین.مرسی از توضیحات
اینجور که شما میگی لنز خوبیه منم پس باید بگیرم
اصلان نورقاسمی
.
سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم به عنوان اولین دوربین SLR ام یک 500D بگیرم. در حدود 500 الی 600 تومن میتونم روی لنز سرمایه گذاری کنم. ترجیه میدم یک لنز Walkaround خوب داشته باشم، چون هنوز علاقه ام رو به صورت دقیق نمیدونم و ترجیح میدم به مرور زمان پیداش کنم. بر اساس تحقیقات خودم توی سایتها و مشورت با دوستان گل سایت عکاسی این سه گزینه رو دارم:
1. 500D رو با کیت لنز 18-55 بگیرم و یک 55-250 هم بخرم.
2. 500D رو با 18-55 بخرم، 18-55 رو همونجا بدم به فروشنده و یک 17-85 IS USM بگیرم.
3. 500D رو با کیت لنز 18-200 بخرم.
البته میدونم که این سه انتخاب خیلی قابل مقایسه نیستند چون مثلا در دومی تله بلند رو از دست میدم. اما اگر لنز خوبی باشه و برام بمونه خیلی مهم نیست چون رنج نسبتا مناسبی داره و خیلی کارهارو میشه باهاش کرد. از 17-85 به خاطر ساخت مناسب و USM بودنش در مقابل قیمت نه چندان زیادش خیلی خوشم اومد، اما مشکل CA اش و مهمتر از اون ماکزیمم دیافش که 4 هست منو مردد کرد.
میخواستم دوستان نظرشونو بدن و اگر تجربه ای داشتن با این سه تا لنز بیان کنن تا هم من بتونم استفاده کنم و هم احتمالا کسانی که شرایط مشابهی خواهند داشت. واقعا بین این سه گزینه (و شاید گزینه های بهتری که نمیدونم) موندم :confused:
آرش شاهکار
اگر ممکنه لطفا به طور خلاصه کیفیت اپتیکی لنزها رو با هم مقایسه کنید، خیلی ممنون میشم.
آرش شاهکار
بچه ها کسی اینجا با لنز ماکرو Sigma 150-50 کار کرده؟ آیا خوبه کیفت عکساش روی 150 سافت نمیشه؟ و اینکه آیا اینجا گیر میاد؟
دوست عزیز آیا شما میدونید این بهتره یا 200-18 کانن؟ چون این 550 اینطوراست و کانن 700 تومان می خوام بدونم اگه زیاد باجی به هم نمیدن اینو بگیرم با یک لنز ماکرو نسبتا خوب.
این لنز پسوند ماکرو ندارد.
برای باقی مسایل این تاپیک را ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8479