حمید رضا مرادی
G12
فرهاد حسيني
جناب طالبی عزیز دوست محترم که عزیز ما هستید هر چند شما گویا یک دشمنی دیرینه با بنده حقیر داریذ:biggrin:
شما همیشه پاسخهای تندی به ارسالهای من میدهید و من بی پاسخ می ذاشتم تا مشکلی ایجاد نشه:biggrin:
من نظری که به اون دوستمون دادم در مورد رنج و دامنه لنز بودش نه در مورد خود لنز
اگر با دقت بیشتری پستهای قبلی رو بخوانید متوجه میشوید
موفق باشید
بزرگی می گوید :
هر انچه که نپاید دوستی نشاید
یا الله
نه والله. چه دشمنی ؟! یادم نیست در چه موارد دیگه ای به شما پاسخ دادم ولی باور کنید تعمدی در کار نبوده.
اگه باعث رنجش شما شدم شدیداً عذر می خوام.
خودم هم از نظر فنی اشتباه کرده بودم و پذیرفتم حنی از آقای مهندس حسینی هم درخواست کردم که پست منو پاک کنه.
پست قبلیم هم که نقل قول کردین اصلاح کردم. حالا آشتی ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
من موقع خرید بدنه کنون، برای خرید EF 28-135 با نورنگار مشورت کردم، اون جریان EF و ضریب 1.6 رو بهم گفت و گفت اگر لنزت EF-S باشه معادل DX در نیکونه.
من هم روی این حساب نظر دادم.
حالا اگر از EF-S 18-55 IS استفاده کنم، آیا به اندازه AF-S 18-55 DX VR واید ندارم؟ یعنی زاویه این لنز کنون در واید تنگتره؟
حمید رضا مرادی
G12
ببخشید چون برام مهمه ، می خوام موضوع روشن بشه، و در زمینه لنز کنون (مثل بقیه موارد) اطلاعات کمی دارم، در پیام خصوصی هم چیزی دستگیرم نشد.
اگر اشتباه می کنم بفرمایید :
سوالم رو تکرار می کنم اگر از EF-S 18-55 IS استفاده کنم، آیا به اندازه AF-S 18-55 DX VR واید ندارم؟ یعنی زاویه این لنز کنون در 18 م م تنگتره؟
بنظرم چون لنزهای EF-S برای سنسورهای aps-c طراحی شده، نباید ضریب 1.6 اعمال بشه. اینطور نیست؟
پس فرق EF-S و EF چیه؟ یعنی فقط فول فریمها از EF-S محروم شدن؟
پ.ن. بعد از ارسال پست، جواب حمیدرضا خان رسید ...
واید این دو لنز تقریبا یکی می باشد
در 18-55 نیکور بدلیل کراپ 1.5 در وایدترین حالت زاویه دید 76 درجه را دارا می باشد معادل 27 م م روی دوربین فول فریم مانند دی 700
در 18-55 کنون بدلیل کراپ 1.6 در واید ترین حالت زاویه بسته تری دارد ( 74 درجه ) معادل 29 م م روی دوربین فول فریم مانند 5 دی
مثلا لنز 10-22 کنون زاویه دید 108 درجه را در وایدترین حالت خود دارد که معادل 16 م م روی دوربین فول فریم می باشد
لنز 16-35 در واید ترین حالت زاویه دید 108 درجه را روی دوربین فول فریم دارا می باشد
لنز های EF-s بدلیل داشتن ذائده ی پلاستیکی ته لنز از لحاظ مکانیکی بر روی دوربین های فول فریم نصب نمی شود ( بدلیل گیر کردن اینه دوربین به انتهای لنز )
---------------------------------------------
پ.ن :در صورت امکان مدیران پس از مشاهده به تاپیک سوالات عمومی عکاسی و یا تاپیک مربوطه انتقال دهند
ویرایش توسط Hamid Moradi : Thursday 22 October 2009 در ساعت 22:57
حمید رضا مرادی
G12
برای بدست آوردن فاصله کانونی معادل لنز ها بر روی فول فریم ها روی یک دوربین DSLR کراپدار (چه لنز های EF و چه لنز های EF-S )باید فاصله کانونی آنها در ضریب فاصله کانونی ضرب کنیم.
فرق لنزهای EF-S و EF در این است که در لنزهای EF-S المان پشتی لنز به سنسور نزدیکتر است و دایره تصویر در لنز های EFS کوچکتر است.
در واقع تکنولوژی ساخت EF-S باعث میشه که تولید کننده بتواند برای بدنه های کراپ دار
لنز هایی با خصوصیات زیر تولید کند.
1.وایدتر
2. سبکتر
3.سریعتر
4. ارزانتر
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_EF-S_lens_mount