یکی از دوستانم میخواد یکی از دوتا لنز
Tamron 28-300mm f/3.5-6.3
Sigma 28-300mm F3.5-6.3
رو بخره!
میخواستم ببینم کدومشون بهتره
و آیا با بودجه حدود 350 هزار تومن لنزی بهتر با محدوده مشابه وجود داره؟
یکی از دوستانم میخواد یکی از دوتا لنز
Tamron 28-300mm f/3.5-6.3
Sigma 28-300mm F3.5-6.3
رو بخره!
میخواستم ببینم کدومشون بهتره
و آیا با بودجه حدود 350 هزار تومن لنزی بهتر با محدوده مشابه وجود داره؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
بین این دو مورد که فرمودید، هر کدام که ارزانتر بود...
.
سلام
18-55 + 55-250 نسبت به 18-200 هزینه کمتر اما دردسر تعویض را دارد که مهمترین قسمت انتخاب بین دوگزینه مورد نظر است.
به نظر بنده کیفیت ایندو تفاوت خیلی خاصی ندارد. منتهی به جنس عکاسی و بودجه مربوط است. 55-250 فکوس نسبتاً کندی دارد، نمیدانم 18-200 هم همینطور است یا خیر؛ بررسی کنید.
شاد باشید.
.
به نظر بنده كه كيفيت عكسهاي 250-55 بهتر از 200-18 (هم كنون و هم سيگما) است
البته با توجه به نمودار MTF هر سه لنز و نمونه عكسهائي كه ازشون ديدهام ، خود من اول يه دونه 200-18 سيگما داشتم كه هم سرعت فكوس و هم كيفيت عكس منو راضي نكرد ردش كردم رفت .
اينها همه نظر شخصي بنده است و وحي منزل نيست ، صرفا جهت به اشتراك گذاري تجربه عرض كردم .
با تشکر از پاسخ شما.
این لنز سیگمایی شما داشتید، با لرزشگیر بود؟:confused:
خودم هم تو عکسهای این دو لنز سنگینی کفه ترازو را به سمت 250-55 میبینیم.
بقیه دوستان و اساتید نظری ندارند؟
اگر این مجموعه بهتر از 200-18 باشد، شاید بهتر باشد من لنز نازنینمو بفروشم و این دو را بخرم. چون بدجوری تو بی پولی احساس کمبود تله میکنم. اول تو فکر 200-18 بودم.
با تشکر.
ویرایش توسط Hamid-P : Tuesday 17 November 2009 در ساعت 18:50
در چه زمینه ای احساس کمبود تله می کنید؟ در هر صورت فکر می کنم اضافه کردن 50 میلیمتر (200 به 250) تفاوت قابل توجهی در کار شما نداشته باشد.
قبلا چند مورد هم اینجا نوشته بودم.
سلام:چون بدجوری تو بی پولی احساس کمبود تله میکنم
شاید به این دلیل خرید این لنز ( EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS ) برایشان منطقی تر باشد.
لنز مورد اشاره بقول یک بررسی کننده از سایت های معتبر که میگوید ( در مقایسه با دو لنزی دیگر )
من نمیتوانم باور کنم که این لنز یک لنزی باشد با کیفیت بالای عکسها و یا حتی در ساخت اما از این مورد هم نمیتوان چشم پوشی کرد که در حقیقت این یک لنز ارزان لرزشگیر دار تله زوم است.
در مورد فروش و جایگزین کردن لنزهای ایشان نظر خاصی ندارم ولی برای لنز مورد اشاره با هر ارزیابی بنظر من اولین موردی که خرید این لنز را توجیح میکند قیمت پایین آن نسب به کارایی و ضعف هایش خواهد بود
موفق باشید
با سلام و تشکر از شما.
همانطور که گفته بودم و جناب آقای قشقایی اشاره نمودند، مشکل مالی
میخواهم این لنز را(اگر می ارزد) بخرم و برای تکمیل رنج بطور موقت از 55-18 لرزشگیر دار استفاده کنم. سپس با بهتر شدن اوضاع لنز تامرون 50-17 لرزشگیر دار یا بدون لرزشگیر را جایگزین 55-18 کنم.:cool:
حالا نمیدونم این کار چقدر درست است؟:confused:
امروز فروشگاه کانون بلوار کشاورز این لنز را دیدم و تست کردم. به نظر خودم خیلی خوب بود-نسبت به قیمت-
ویرایش توسط Hamid-P : Wednesday 18 November 2009 در ساعت 23:54