5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
من یک 18-200 دارم الان تقریبا یک ساله ازش استفاده می کنم به صورت آماتوری هم عکاسی می کنم تو این مدت شاید بیشتر از 1000 تا عکس با هاش گرفتم لنز بسیار خوبی است این ایراداتی که بعضی از دوستان می گیرند واقعا انچنان به چشم نمی یاد . و اصولا بعضی وقتها اصلا مهم نیست حد اقل برای من - مهمترین مزیت این لنز اینه که یک لنز داری تو رنج گسترده که نیاز به تعویض و حمل چند لزن نداری البته اضافه کنم من این لنز را روی کانن 400 دی بستم در نتیجه در عمل یک ضریب 1.6 باید در فواصل لنز ضرب بشه الان هم تصمیم دارم یک لنز 10 -22 کنار اون تهیه کنم
شاید یکی از مشکلات این لنز اینه که در فواصل کمتر از 45 نمی تونی عکاسی کنی .
باور کنید اون اشکالات اعوجاج و ... اصلا به چشم نمی یاد که بخواید ایندر روش حساس باشید مگر اینکه کسی بخواد یک کارهای خاصی انجام بده. اشکال دیگر وزن زیادشه که اگه قفلش نکنی خود بخود لنز باز می شه - به نظر من این لنز فقط طراحی شده برایه اتو فوکس اگه به صورت دستی بخای فوکوس کنی اصلا خوش دست نیست
کلا من ازش راضی هستم
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
ویرایش توسط yaser83 : Saturday 19 June 2010 در ساعت 00:41
canon EOS 500D+18-55 IS
سلام بر اساتید.یه خاطر دارم در تاپیکی علت گرانی لنزها تعریف و تمجید بسیار در همین فروم بود;)
چرا اینقدر بر 15-85 تاکید دارید؟تا آنجا که دوستی میرود و یک تکه پلاستیک به عنوان هود را به قیمت 65 میخرد
این لنز با این قیمت وا.. گران است.به قول جناب خدامی میتوان یک 24-105 کارکرده خرید!اصلا میتوان یک 17-85 خرید
به همراه یک 28 یا 30 یا 50 فیکس و لذت دیافراگم باز و...
کیفیت اپتیکی این لنز خوب است اما دیفراگم بسته ای دارد.در اینترنت هم 620$ قیمت دارد و در ایران 780!
سیگما 17-70 جدید 500 قیمت دارد اما لااقل به شما دیاف 2.8 در ابتدای بازه را میدهد.تامرون 17-50 با قیمت 430
هم یک انتخاب عالی است.
ضمن احترام به استاد حسینی,مادامی که این طرز فکر در روشنفکران ما باشد از دلال انتظار قیمت عادلانه را نمیتوانكسي كه بتونه 600 بده 700 و 750 هم مي تونه بده
داشت.
به قول خودتان به هیچ وجه!18-55 شارپتر است و خطاهای کمتری دارد.البته نه آنقدرها!هر دو لنز معمولی هستند.اما 18-55 واقعا نسبت به قیمتجناب اكبري كيفيت 200-18 به هيچ وجه درحد 55-18 نيست! خيلي بهتر از آن است.
ارزنده است
با تشکر
سیروان خوشبین
Canon 1DsIII+24-70+100-400-Canon 400D+10-22
یک از مهمترین جذابیت های این لنز رنج وسوسه کننده این لنز می باشد چیزی معادل 24-135
رنجی که به راحتی هم برای لنداسکپ کاربرد دارد و نیز پرتره
اون تیکه پلاستیک به تنهایی یک تیکه پلاستیک نیست و کاربردهای فراوانی دارد
24-105 با اینکه لنز خوبی می باشد ولی واید مناسبی بر روی دوربین های کراپ ندارد
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
منظور من ورژن سوم آن است.
دوست عزیزی که رقابت 17-70 رو با 24-105 منفصانه نمیدانند بد نیست سری به کلیه فرومنهای دیگه هم بزنند و ببینند واقعا لنز با کیفیتی است. دوست عزیز بحث قیمت و کیفیت وقتی کنار هم قرار میگیرند معنا پیدا میکند والا من فقط درجه رنگ را در 24-105 بالاتر میدانم و چون خودم همین لنز را دارم برایم مسجل شده که در برخی فواصل کانونی این لنز ویگنتینگ بالایی دارد و البته با قیمتی تقریبا دو برابر و حتی بیشتر.
دوستان میدانند که لنزهای سیگما کلا در بحث رنگ کمی با کنون تفاوت دارند که برای برخی کاملا خوب هم بنظر میرسد ولی در بحث شارپنس این لنز عالیه.
با تشکر
سلام.در اینکه رنج جذابی دارد شکی نیست اما شخصا با این قیمت 17-85 به همراه 85 فیکس برای پرتره را مناسبتر
میدانم که فکر کنم به راحتی از دوستان همین فروم بشود تهیه کرد.مگر اینکه فقط یک لنز بخواهیم که بحثش جداست.
:biggrin::biggrin:جناب مرادی بنده قطعا کاربرد هود را میدانم:biggrin::biggrin:اما این کار هود را یک تکه مقوا هماون تیکه پلاستیک به تنهایی یک تیکه پلاستیک نیست و کاربردهای فراوانی دارد
میتواند انجام دهد و برای لنزهایی با این رنج و این قیمت این مبلغ برای هود زیاد است.24-70 هم اگر روزی هودش
را گم کنم هرگز با این قیمت هود نمیخرم!وقتی نمونه ی کپی آن با همان کارایی حدود یک سوم قیمت را دارد
قرار نیست تمام لنزها واید داشته باشند!یا مثلا روی دوربین من نوعی واید داشته باشند.روی فول فریم واید است و اگر24-105 با اینکه لنز خوبی می باشد ولی واید مناسبی بر روی دوربین های کراپ ندارد
دوربین من کراپدار است مشکل من است نه لنز.
در هر حال اینها نظرات شخصی است.هر کس هر چه بخواهد میخرد!
سیروان خوشبین
Canon 1DsIII+24-70+100-400-Canon 400D+10-22