آقاي توسلي ممنون از راهنماييتون
خودم هم موندم ديگه چيكار كنم تنها چيزي كه مطمئن شدم بحث كيفيت عكس در استفاده از اين دو لنز تركيبي كانن هست كه نسبت به Canon 55-250 مطمئن شدم حالا ميمونه بحث تعويض لنز كه بيشتر به نظر سليقه اي مياد
آقاي توسلي ممنون از راهنماييتون
خودم هم موندم ديگه چيكار كنم تنها چيزي كه مطمئن شدم بحث كيفيت عكس در استفاده از اين دو لنز تركيبي كانن هست كه نسبت به Canon 55-250 مطمئن شدم حالا ميمونه بحث تعويض لنز كه بيشتر به نظر سليقه اي مياد
سلام
ببینید ، گرد و غبار روی سنسور مشکلی ایجاد نمیکنه
بدنه من 350دی است و غبار گیر سنسور هم نداره ، تا دلتون بخواد هم لنز عوض میکنم
اما مشکلی نیست. اصولا شما یک دوربین حرفه ای( و به تعبیری نیمه حرفه ای ) میخرید که قراره براتون عکس بندازه
عروسک باربی نمیخواید بخرید که نازش کنید !
اگر واقعا اینقدر نگرانید ، یک کیف خوب بخرید که خدای ناکرده ضربه به دوربین و لنز نخوره و درباره غبار سنسور هم بدونید که فقط برای کسی که تاحالا SLR نداشته نگران کننده است
به نظر من این دو لن اینقدر ترکیب جذابی به حساب میان که اگر کسی لنز های گران و حرفه ای هم داشته باشه ، بازهم از عکاسی با اونها لذت میبرهسوال که هست: -1 آیا شما تصمیم دارین در آینده لنز های خود را ارتقا بدید؟؟اگر بله چه زمانی؟
2- این میزان رنج تله رو الان حتما نیاز دارین؟؟
ارادت
15-85 یا 18-55
اگه 18 - 55 باشه که فکر نمی کنم فرق چندانی تو ساخت کیفیت خروجی داشته باشند
اگر منظورتون 15-85 باشه که نسبت به 18-200 کیفیت بهتری داره
رئوف رضایی
http://fotoir.blogfa.com
اتفاقا به نظر بنده این دو تا لنز جدای از بحث تنبلی که بحث مفصلتری است به همون اندازه قیمتشون می ارزن و البته لنز 1000 - 10 همیشه جزو آرزوهای اعضای فروم بوده البته با F ثابت2.8
همیشه باز و بسته کردن لنز ها دردسر و معایب خاص خودشون رو دارن که کثیف شدن سنسور و احتمال افتادن لنز و خدای ناکرده شکستن و ... وهمچنین قطعی رنج در فوکال 55 که مشکلات مربوط به محدوده های ابتدایی و انتهایی لنزها رو هم دو برابر میکند .
در سفر های گروهی و طبیعت گردی مخصوصا با دوستان و در حال حرکت بارها عطای کادر های ناب را به لقای تعویض لنز و عقب افتادن از قافله دوستان بخشیده ام.
هر دو لنز سیگما و تامرون برای شروع بسیار عالی هستند و در آینده هم انشا الله یک 22-10
کنون برای عکاسی در طبیعت جای خالی کیفتان را پر خواهد کرد
برای ارتقا هم همیشه یک لنز walk around بهتر فروش خواهد رفت تا دو تا لنز کیت و یا کاملا مبتدی
محمد مظهر آهنگری
نوشته اصلی توسط salam_iran
18-200 یه لنز با کیفیت معمولی که نیاز یکسری از عکاسها رو بر اورده میکنه و مزیتهایی هم چون یک لنز و وزن کمتر رو داره ولی از نظر کیفیت خروجی 15-85 و 24- 105 کیفیتهای بهتری دارند
دوست عزیز از راهنمایهاتون بسیار سپاسگزارم
بعنوان آخرین سوال :
از نظر کیفیت خروجی ( کل آیتمها رو بخواهیم در نظر بگیریم) بین 18-55 و 18- 200 کدوم کیفیت بهتری دارند؟
این گونه که معلوم هست شما دلتون پیش این دو لنز هست پس بهتره که اقدام کنید ولی قبل از خرید سمپل های عکس این دو لنز رو ببینید tamron هم در این رنج لنز داره 70-300 قیمت تو سایت زده بود 195 البته من کیفیت عکاس هاش رو ندیدم
پ.ن من اگر باشم سعی می کنم یک لنز با کیفیت بگیرم در رنج پایین تر مثل 17-70 sigma ورژن جدیدش با قیمت 450 رقیب بسیار خوبی برای لنز 15-85 canon باقیمت 770 تومن هست
اما از اونجاکه طراح گرافیک هستم می دونم با فوتوشاپ چه کارها که نمیشه کرد..... بنابراین میشه تا حدودی کیفیت عکس لنزهای ارزون رو میشه در فوتوشاپ بهتر کرد.
ویرایش توسط radioheadz : Monday 19 July 2010 در ساعت 15:56
ویرایش توسط radioheadz : Monday 19 July 2010 در ساعت 15:57